Erman Kunter

eger erman kunter fransadaki kariyerini bırakıp türkiyeye dönüyosa ve galatasaraya evet demişse mutlaka sartlarını da öne sürmüştür. transfer, yönetim vs..

ama eger subenin yönetim anlayısı degişmicekse pat riley gelse fayda etmez..

heyecanlandık ama arkası gelir umarım.. bu sene maclara sevkle gideriz..

ztn bizim heycanımızı kunter'den baskası paklamaz eger oda istedigi kadroyu olustururda heycan veren bir takım kurarsa saat fark etmez her hafta 5-6 arkadas toplar giderim maclara

iyi bir hoca iyi oyuncular iyi bir salon!!!!
bunları sağlanırsa taraftar desteği ve ilgi artar!!!!
inşallah erman hocayla beraber diğer eksiklerde giderilir bize yakışan bir takımımız olur!!!!

hayatımız galatasaray

bence malik gitmicek eminim fransadan galatasaraylı basketbol sevenlerin maliki çok sevdiğini anlamıstır insallah gitmez malik
artık dolduralım arkaslar salonu ben zonguldaktaki erdemir maclarına gittim erdemir seyircisi takımları sonuncu olsa bile maclara çok ilgi gösteriolar hadi hep beraber tam destek :atki

bu arada halil üner'le bağlar tamamen koparıldı sanırım. umarım öyle olmuştur. halil üner konusunda son durumun ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa benide bilgilendirsin...

Adnan Polat her şubenin başında bir yetkili olacak diyordu. Erman Hocanın Halil Üner´in altında çalışmayı kabul edeceğini pek sanmıyorum. Dolayısıyla Üner´le yolların tamamen ayrıldığını tahmin ediyorum.

bnde bunu ümit ediyorum haybeye 3yıldır aldıgı para yeter ona kendi uzmanı oldugu coach luk isini yapamayan adam subeyi nasıl yoneticek?

artık bızımde yuzumuz gulecek artık bızım de ınancımız var bızde rakıplerımıze korkulu dakıklar yasatacz trubunler doılacak bızler orda olmayaa calsıcaz antremanlara gıdecez.yabancı oyuncularmz senelık degıl kalıcı oloacak..

ISTE SAHNE ARTIK ERMAN KUNTERIN

Erman hoca uluslararası tecrübesini arttırarak dönmüş oldu. Geçen sezon Didin örneğinde olduğu gibi Fransa liginden iyi oyuncular getirebilir.Beşiktaşta Almanya ligi gibi düşük bir ligten Didin sayasinde iyi oyuncular buldu, Fransa liginin daha kaliteli bir lig olduğunu düşünürsek önümüzdeki sezon için daha da umutlanabiliriz.

Önder' Alıntı:
Haber cıkalı kac gün oldu hala bir resmi anlaşma veya haber yok. Umarım bir aksilik çıkmaz.

Bu konuda bende çok tedirginim.
Biz herşey olmuş bitmiş gibi davranıyoruz.
Oysaki; hiçbir resmi açıklama yok
İşin kötüsü resmi site haberi inkar etmedi ama tersi bir tavırda takınmadı umarım herşey yolunda gider :oops: :oops:

üzerimizdeki ölü toprağını kaldırabilecek bir insanı takımın başında görmek çok güzel. imza atılana kadar beklemeyi düşünmüştüm. Erman kunter'in GS için Fransa'da oyuncu takip ettiği (lig bitmedi mi, nerede takip ediyor onu da anlamış değilim ya neyse) ve bu hafta Özhan canaydın ile toplantı yapacağını öğrenince, Kunter'in takımı önümüzdeki sene çalıştıracağına kesin emin oldum. Fb'nin 100. yıl aşkına engel olmak için böyle bir adım atıldığını düşünüyorum. Bu yıl belki özlediğimiz gibi bir takım kurabilirler ancak uzun vadeli bir plan vs.. olmadığını da, basketbolun, futbolun sırtındaki yüklerden birisi olarak görüldüğü de bir gerçek. Neyse karamsar olmayalım. umarım bu sene yüzümüzü basketbol hep güldürür. En azından Erman kunter'in getirilmesi hepimizde tatlı bir gülümsemeye yol açtı. umarım bu gülümseme sezon sonuna kadar yüzümüzden eksik olmaz...

CİMBOM

Potada yoğun mesai
Yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda çalışmalar sürüyor. Takımın başına, daha önce görev yapan Erman Kunter’i getiren Başkan Özhan Canaydın’ın önümüzdeki hafta içerisinde de şube kaptanı Tuğrul Demir ile geniş kapsamlı bir toplantı yapacağı ifade edildi. Transfer çalışmaları için Fransa’da temaslarda bulunan Kunter’in de görüşmede hazır bulunacağı ve Başkan’a bilgi vereceği öğrenildi.
KAYNAK 19/6/06 FANATİK GAZETESİ

Hüseyin Beşoku transfer edebilirsek müthiş olur..Bildiğim kadarıyla kendisi de iyi bir galatasaraylı..Fatih Solağı da tutmayı başarabilirsek müthiş bir pota altı sağlarız..
Hayırlısı olsun bakalım..
Böyle transferler yapalım ki,sponsor olacak firmaların bize bakışı değişsin..
Boş bir takıma kim sponsor olmak ister..

bencede hüseyin beşok'u transfer edebilirsek çok iyi olur kendisi çok iyi bir oyuncu ve özellikle bu sezon süper bi performans ortaya koydu zaten fransız basınıda hüseyin'den övgüyle bahsediyor yani bana görede hüseyin beşok alınırsa harika olur ve pota altında sıkıntı çekmeyiz tabi bu arada fatih'in kalmasıda çok önemli