Erman Kunter’in kariyerini kısaca özetleyerek başlamak istiyorum. Kariyerindeki başarılar, bir Fransa Ligi şampiyonluğu, bir Fransa Kupası, bir Fransa Süper Kupası ve bir Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası. 1994 yılında başladığı başantrenörlük kariyerine yalnızca dört kupa sığdırabilmiş bir isimden bahsediyoruz. Euroleague kariyeri, 48 maçta 13 galibiyet, Eurocup kariyeri ise 43 maçta 17 galibiyetten ibaret. Yani en başında kariyeri Galatasaray için çok zayıf olan 61 yaşındaki bir başantrenörle sezona başlamak kelimenin tam anlamıyla facia bir karardı. 2014-15 sezonunda şuan ki bizim bütçemize yakın bir bütçeyle Pınar Karşıyaka’nın, Ufuk Sarıca önderliğindeki şampiyonluğunu hatırlarsak eğer, bu bütçe ile de başarı sağlanabileceğini görebiliriz. Kaldı ki aklı selim hiç bir Galatasaray taraftarı bu bütçe ile ligde şampiyonluğun favorisi olduğumuzu da söylemiyor. İstediğimiz şey, parkede terinin son damlasına kadar mücadele eden 12 yürekli sporcu ve maçı yaşayan canlı bir antrenör grubu. Ve bu sinerji sağlansaydı, iç sahada ezeli rakibinden 15-20 sayı fark yemeyen, mücadele ettiği Avrupa arenasında iki sezon önce şampiyon olmuşken şimdi Reggio Emilia, Buducnost, Lietkabelis gibi kalbur üstü takımlara yenilmeyen bir takım oluşturabilirdik. Biz ise sezon başlayalı 3 ay olmasına rağmen ne oynadığı belli olmayan, ligde son yılların en kötü başlangıcına imza atmış ve taraftarını küstürmüş bir camia portresinin içerisindeyiz. Ve bu durumun Erman Kunter görevden ayrılmadığı müddetçe düzelmeyeceği çok açık. Erman Kunter artık istifa etmeli, etmiyorsa derhal gönderilmeli. Ben kendi adıma her şey için teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyorum.