İlk maçta MVP olmanın baskısını kaldıramadı. Umarım ikinci maçta silkelenir.
Daha gelme Türkiye'ye.
Takımı dün çok baltaladı. Dünkü gereksiz zorlamaları sadece kendisini değil diğer oyuncuların da ritmini bozdu. Bu yüzden kendisine çok kızmıştım. Ama haklısın biraz abarttım ben de.Yok artık
Ya siz hangi oyuncuyu seyrediyorsunuz acaba? Bir sorum olacak Eurocup şampiyonluğuna sevinecek misiniz ya da Karşıyaka serisinde Gran Canaria deplasmanda sevindiniz mi kim aldırdı o serileri? O yetenek fakiri dediğiniz arkadaş olmasa şu an seneye 3 milyonla ne yaparızı konuşuyorduk? O yetenek fakiri arkadaş da bizim fersah fersah üstümüzde bir takımda oynuyordu. Bu kadar haksızlık görmedim ben, beğenmemek başka hakarete varacak eleştiri başka... Mccollum o lafları yediriyor gerçi ben niye yazıyorsam. Bu adamı MVP seçen Uefaydı zatenarroyoyla bu basketbol fakiri mccollumu aynı cümle içinde bile kullanmak faciadır. bu adamdan lig bitmeden kurtulmamız lazım yoksa bırakın şampiyonluğu final bile hayal. ceza yerim diye sövemiyorum adama en sakin böyle cümle kurabiliyorum fakat benim bu adamı sahada görmeye artık tahamulum kalmadı beyinsiz topçulara katlanamıyorum zira yetenek desen o da pek yok.
Arroyo gibi bir dehayı Mccollum ile kıyaslamak, Arroyaya büyük haksızlık. Ayrıca lig şampiyonluğu Eurocup şampiyonluğundan daha zor. Mccollum bu forumda abartıldığı derece iyi ya da kötü oyuncu değil, ben beğenmiyorum ayrı, oyun kurucu zeki olmalı takımı oynatmalı eline güvenilmeli. Euroligde Mccollumla olmaz diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk