Errick McCollum

Bu Jayson Granger gelirse hepimiz burada aglar durururuz...Ben size buradan Khimki'den Tyrese Rice'i getirim sayet McCollum NBA'e giderse... Rice ile birlikte uzaniriz koltuga winner guard izleriz..
 
Kendisine özür borçluyum. Sene başı kendisini yerden yere vururken şimdi ki oyunuyla kendisini eleştirenlere tokat gibi cevap veriyor. Eksik yönleri var ama çok büyük oyuncu.
 
Şu Hamit'e verdiğimiz parayla 2-3 tane Rice alırız nasıl para yok.Para bol da kullanmayı bilmeyenler olunca yok gibi oluyor.Klüp şirket mantığıyla değil bakkal hesabı mantığıyla yönetilse 10 kat daha iyi olur.Borçlan borçlan borçlan sonra biriktir.Bakkal hesabında gelirin neyse giderini karşılarsın.Şu klube giren parayla en kral transferler yapılırdı ama günümüzde mali tablo ortada.Neyse nereden nereye geldim bana göre basketbol şubesi güzel bir bütçe hakediyor.Şube arası para aktarımı olamaz biri bizi gözetliyor vs. kabul etmiyorum.Çok güzel aktarım yapılır ama kıymeti yok basketbolun.Ben başkan olsam futbol bütçesinden artan parayı buraya aktarırım.Onunla bile harika takım kurulur çünkü oranın bütçesi ile burası arasında uçurum var
 
Rice ben de yazmıştım daha önce ama Ruslarla yarışmak zor zaten bizimkiler normal durumda da alamaz başkası kapar.Huertas olsa diyorum keşke sene başı çok yaklaşmıştık belki Eurocup şampiyonluğu ardından EL olursa elimiz bir hayli güçlenir.Tabi yönetimde bizim gibi düşünürse
 
Rice ben de yazmıştım daha önce ama Ruslarla yarışmak zor zaten bizimkiler normal durumda da alamaz başkası kapar.Huertas olsa diyorum keşke sene başı çok yaklaşmıştık belki Eurocup şampiyonluğu ardından EL olursa elimiz bir hayli güçlenir.Tabi yönetimde bizim gibi düşünürse

Bu yonetimdekilere yonetici,ticaretten anlayan demeye bin sahit ister..Guzel giden bir sistem nasil bozulur bize bunu Galatasaray'in tarihinde ki tum baskanlar neredeyse gostermistir. Sakat oyuncuya 2 milyon verir, Tarik Camdal gibi bir futbolcu demeye bin sahit isime milyonlari sayar..Ama Micov'a 200 bin kusur dolar bir onceki senelerinden dusuk fiyata indirim yapar. Hayroviclere, ona buna milyoncuk dolarlari yatirip sokaga atanlar Rice'i mi alamicaklar veya Teodisici....Isteseler oyle bir alirlar ki. Galatasaray maalesef idari yapisinda akraba,torpil klubu olma yolunda buyuk islere imza atmistir..Fatih Terim'in gonderilisleri,Lucescu'nun keza zamaninda, basarili giden sistemlerin dagitilmasi..Abdurrahim Albayrak ornegi..Bunun aciklamasi su : Turkiye'de her dalda bir is yerinde oturan parayi kazanir beyler....Bunu aklinizdan cikarmayin :)
 
Rice'a gerek yok.
Eric kadroda kalsın, yanına da Wanamaker gelsin.
Bize yeter..
En fazla 1.5 milyon olur bu 2 isim.
Ondan sonra koltuğuna yaslan Galatasaray'ı izle...
 
Bize saf üçlük atan adam lazım. McCollum iyi bir isim iyi oyuncu iyi karakter ancak... Dış atışlarının kötü olması belimizi büküyor bazı maçlarda.
 
McCollum avrupa basketbolunun James Harden'ıdır. ''En kötü gününde'' bile 10-12 sayı atıp rakip takımdan 4-5 faul çalar. Hazır savunmasını da bu kadar yukarılara çıkmışken önemli bir değer.
 
Rice'a gerek yok.
Eric kadroda kalsın, yanına da Wanamaker gelsin.
Bize yeter..
En fazla 1.5 milyon olur bu 2 isim.
Ondan sonra koltuğuna yaslan Galatasaray'ı izle...
Sadece Errick 800 bin aldı bu sene ki seneye zam isteyecektir,bir de yanına bu sene EL'nin en çok dikkat çeken pglerinden biri alınacak
İkisi birden nasıl 1.5 oluyor,biraz mantıklı yorumlar lütfen
 
Avrupa Basketbolunda artık öyle dominant ve tüm takımı şekillendiren guardlar pek ortalıkta gözükmüyor, gözükenler de bir elin parmağını geçmez, onlar da bize düşmez. Bakmayın, Arroyo ayrı bir durumdu, ayrı bir karakterdi, onunla değerli üç sene geçirdik. Şimdilerde genel fotoğrafa baktığımızda ise McCollum'a sene başından beri burun kıvırmalar falan başından beri anlayamadığım bir durumdu. Ben zaman zaman daha çok şeyler beklesem de, bir kere en başından beri oynama niyeti ve sorumluluk alma iç güdüsü değerli bir olay. Bir de baktığınızda görüyorsunuz ki, oynamıyor dediğiniz günde 10+ sayısı var. Bu farkında olmasak da değerli ve önemli bir lükstür.

Başından beri değerli bir oyuncu olduğunu, Avrupa Basketbolunda da kendine yer edineceğini düşünüyordum. Eksik yönlerinin başında kritik anlarda tercih hataları ve normalde imza atışı olarak algıladığımız o dribbling üstünden hareketli attığı orta mesafeleri atamaması geliyordu. Ancak hiç geri adım atmaması ve özverisi bunu yavaş yavaş aşmasına da sebebiyet veriyor.

Seneye tutabilir miyiz, bilmiyorum. Yani maaş olarak bu sene 700K alıyor, seneye 1 MD'a falan dayayabilir çıtayı. Ama bence Lasme ve Micov ile birlikte düzenin devamı için öncelik verilmesi gereken isimlerden biri. Bir de Eurocup MVP'si sıfatını eklerse işler değişebilir.
 
Çok özel bir oyuncu olduğunu bir kere daha gösterdi. Hücumda topu eline alınca ya faul ya sayı. Avrupa ve ligdeki son maçlarda kullandığı son periyot ve uzatma topları da el yakan türdendi.
 
McCollum yanina alinacak Huertas tarzi bir guard ile seneye Euroleague'de ilk 5 takim arasina kalmak neden olmasin? Dursun Ozbek yoksa dusunmez mi butce ayarlamayi?Yoksa Tarik Camdal ile sozlesme imzalama pesinde mi kardesi ile??
 
Çin gibi bir ligden gel orada sistem zaten yok al topu birebir oyna. Bu mantıkta olan bir oyuncunun Arroyo'nun yerine gelmesi ihtimalinde işinin zor olacağı biliniyordu bir Arroyo zaten beklemedik ama bu denle özveriyi ben de beklemedim.

Sisteme uydu takım için oynuyor ayrıca sakatlık sonrası çok güçlü döndü. Bir maçta yüzdeli şut atmasa bile faul alıp çizgiye gelip çok rahatlatıyor. ayrıca kader anlarında hep sahnede. Sevmeyenler benimsemeyenler olabilir ama saygıyı gerçekten hak ediyor.

Seni sayı kralı yaptıracağız Mc Collum bey.
 

Üst