O kadar meraklılarsa kendileri alsınlar boşta bırakmasınlar. Murathanoğlu basketbolun Rıdvanıdır.Murat Murathanoğlu başta olmak üzere tüm Fenerli basketbol medyası arkasından ağıt yaktığına göre sandığımdan daha doğru bir iş yapmışız göndermekle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O kadar meraklılarsa kendileri alsınlar boşta bırakmasınlar. Murathanoğlu basketbolun Rıdvanıdır.Murat Murathanoğlu başta olmak üzere tüm Fenerli basketbol medyası arkasından ağıt yaktığına göre sandığımdan daha doğru bir iş yapmışız göndermekle.
Murat Murathanoğlu başta olmak üzere tüm Fenerli basketbol medyası arkasından ağıt yaktığına göre sandığımdan daha doğru bir iş yapmışız göndermekle.
Açık sözlülük?Güvensizlik?Bu oyuncuları kim aldı diye sorarlar.O zaman Tweet arkasına saklanmayacaksın..Williams,Hunter'ı ben istemedim ama yönetim önüme bu oyuncuları iletti bende almak zorunda kaldım de, helal olsun diyelim. Ne o..Al oyuncuyu,yönetime parasını ödet,başarısızlıkta topu yönetime at.Yok öyle tweet arkasına saklanmalar..