Cem Bek
0
Aklı Zalgiriste kalmış çok belli.O da takım gibi sezona giremedi henüz.Üst düzey bir koç hiç değil.Rotasyonunu hiç beğenmiyorum ancak bu kadar da kötü değil.
Zalgirisin gerçekten onu düşündüğüne inanıyor musunuz?
Aklı Zalgiriste kalmış çok belli.O da takım gibi sezona giremedi henüz.Üst düzey bir koç hiç değil.Rotasyonunu hiç beğenmiyorum ancak bu kadar da kötü değil.
Zalgirisin gerçekten onu düşündüğüne inanıyor musunuz?
Fener'in bile alternatifleri arasına giren adamı Zalgiris başının üstünde taşırdı.
Fener ve Zalgiris'in alternatifleri arasında olan ama Fethiye'ye karşı kazanamayan hocamızı biz nereye taşıyalım başımızın üstünde?
Komik!!
Ekrem Memnun ve Ergin Atamanla yıllar sonra gelen lig şampiyonlukları ve Avrupada kaldırılan kupalardan Efe Güven ve Ertuğrul Erdoğana.Şubenin geldiği durum.
Görüşlerine saygı duyuyorum ancak ne her sene fb deplasmanlarında son çeyrekte çift haneden maç veren bi hoca ekrem hocadan maharetli olabilir ne de küme düşme adayı bir takıma uzatmada 1 sayı bile atamayan bir hoca yönettiği her takımda şampiyon olmuş avrupada başarı getirmiş bir hocayla mukayese edilebilir.Yaptıkları iyi şeyleri görüyorum ama biz Euroleague altyapısı(erkek basketbol) ya da tavşan atlet(kadın basketbol) değiliz.Kimse şampiyonluk kupalar beklemiyor ancak bu kadar aciz duruma da düşülmemeli.Efe Güven en az Ekrem Memnun kadar potansiyelli koç. Hatta işin hücum tarafında daha maharetli bir hoca bile diyebilirim. Ergin Ataman'ınsa getirdiği bir Avrupa Kupası bize 5 yıllık yokluk olarak geri döndü. Arkasını dolduracak bir mali süreci takip edemezseniz kazanılan başarının bile cefasını çekmek durumunda kalırsınız. Şu şartlarda bizim takımda koçluk çabası gösteren herkese saygı duyulmalı. Hele de başınızdaki adam menajerlere para verip oyuncu getiremeyecek kadar kötü pr'a ulaşmış bir şubeyi her yabancı oyuncusu sonraki sezon Euroleague yapacak kadar gözde bir konuma getirdiyse.
Görüşlerine saygı duyuyorum ancak ne her sene fb deplasmanlarında son çeyrekte çift haneden maç veren bi hoca ekrem hocadan maharetli olabilir ne de küme düşme adayı bir takıma uzatmada 1 sayı bile atamayan bir hoca yönettiği her takımda şampiyon olmuş avrupada başarı getirmiş bir hocayla mukayese edilebilir.Yaptıkları iyi şeyleri görüyorum ama biz Euroleague altyapısı(erkek basketbol) ya da tavşan atlet(kadın basketbol) değiliz.Kimse şampiyonluk kupalar beklemiyor ancak bu kadar aciz duruma da düşülmemeli.