ve sezon başlamadan biter...
Ağustos ayı gelmiş olduğu halde henüz transfer yasağını bile kaldırmayı başaramamış bir takıma gelerek kulübü ne kadar önemsediğini, mesleğine ne denli sahip çıktığını, ne kadar prensip sahibi olduğunu göstermiş Ertuğrul Erdoğan. Ne Mahmuti, ne Memnun gelirdi şu takıma. Zaten Galatasaraylı olan şu dayatmaya karşı durur, kadın/erkek şubeye yapılanları kabul etmez, şubeyi üç maymun masalıyla yöneten üçlüye ve sürekli protokol konuğu edasıyla bol bol konuşan ama hiçbir şey anlatmayan başkana teslim olmazdı. Kendisi iyidir/kötüdür çok konuşmayacağım, yıllardır TOFAŞ tribünündeki biri olarak tek gözlemlediğim kenardan oyuncularına son derece olumsuz etki ettiği. Türk koçlar arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum. Mahmuti yok, Ahmet Çakı da gitti, Banvit gibi iyi bir organizasyon olmadığımız için içeriden de birini bulamadık ve Hidayet'e sorup Belediye'den koç getirdik. İBB'yle ilgili her şey futbol veya basketbol olsun midemi bulandırıyor.
Koça da şubeye de elbette destek olacağız ama basketbol konusunda hiç kredisi olmayan yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamak güç. Ertuğrul Erdoğan'ın da kredisi yönetimden fazla değil. İnşallah başarılı oluruz, hoş tabii başarı kriterimiz de belli değil! Sorsanız başkan ayrı, şubedekiler ayrı, menajer ayrı, koç ayrı konuşur. Başarılı da olsak başarısız da olsak bu durum yönetimin yalancılığını ve beceriksizliğini değiştirmeyecek.
Bize karşı terbiyesizlik yapmadıysa yok fenerli yok beşiktaşlı gibi söylemler çok anlamsız. İşini iyi yapsın, hangi takımı tuttuğunun bir önemi yok.
Diana taurasi Kupa maçındaki ortaga parmagı hala gözüm önünde.Gelip bizde oynamasını sindirenler vardı.
Murat Özyeri bu klüpde sinderenler Ertuğrul Hocayı daha rahat sindirmeleri lazım.
Ertuğrul Erdoğan efendi adam, ben bir saygısızlığını görmedim, başarılı olmasını isterim, kendisine destek vermeliyiz, bu yönetimle onunda işi zor. Umarım hoca başarılı olur ve uzun yıllar çalışır.
İBB'de guard transferleri hariç iyi kadro kurduğunu düşünüyorum ama elindeki kadro kalitesine göre playof yapamaması benim için hayal kırıklığı. Yani başarılı olduğunu düşünmüyorum, başarısızlıkta yok, sonuç olarak ligden düşmedi.