Eski Futbolcularımız

Eski futbolcularımız ile ilgili haberlere bu başlıktan devam edersek daha iyi olacak sanırım. Eski futbolculara ait konuları ise arşivde bulabileceksiniz.
 
Tabiki açabilirsiniz. Forum içinde eski konuları arşivliyoruz sadece. Açtığınız konu da eskirse o da arşive gider 1 yıl sonra :) Yoksa konulara engel olma gibi bir durum yok. Yanlış anlaşılmasın. ;)
 
Unutmadık, unutmayacağız...

phpzdd5o6pm.jpg
 
Cesar Prates geldi aklıma.29 numarayı giyiyordu sanırsam.Sağ bekte oynuyordu.Frikiklerden önce topun başında mırıldanırdı :).Sonra bir bakardık gol olurdu.O sezon çok gol atmıştık duran toplardan.Özledim o golleri.
 
Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Cesar Prates geldi aklıma.29 numarayı giyiyordu sanırsam.Sağ bekte oynuyordu.Frikiklerden önce topun başında mırıldanırdı :).Sonra bir bakardık gol olurdu.O sezon çok gol atmıştık duran toplardan.Özledim o golleri.
Liverpool'a Amsterdam Kupası'nda attığı golü unutamam...

Bir de Uefa kupası maçıydı, Villareal ile oynamıştık. Frikiği yine etkili kullanmıştı ve dönen topu Murat Erdoğan gol yapmıştı :)

İyidir iyi...
 
Yanlış hatırlamıyorsam ya inter yada seri a dan bi takımada frikikten gölü vardı.Birde hangi maç hatırlamıyorum ama karlı havaydı baya uzaktan gol atmıştı toplara çok iyi vuruyordu.Acaba şuan ne yapıyor.
 
Prates in olimpiyat stadında fb ye attığı Hakan Şükür ün kafasına çarpıp gol olan şutu en ilginç golüdür herhalde. Bi benzerini daha görmedim.
 
Semih Çiğdem' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam ya inter yada seraidan bi takımada frikikten gölü vardı.Birde hangi maç hatırlamıyorum ama karlı havaydı baya uzaktan gol atmıştı toplara çok iyi vuruyordu.Acaba şuan ne yapıyor.
Sanırım T.Telekom idi ve Türkiye kupası grup maçı idi. Onun dışında ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorumda Saraçoğlu'nda taç çizgisinden kullandığı frikikten direği nişanlamıştı Volkan'ı baya zorlamıştı.
 
Kadrodan ayrılan veya eskiden (yeni veya çok eskiden) bizde oynamış futbolcularımızla ilgili bu konudan devam edelim. Kadrodan ayrılan oyunculara ait konular arşive alınıyor yavaş yavaş.

Bu konu da bir süre sonra "Dünyadan Spor" bölümüne alınacaktır.
 
Benim kahramanım Saša Ilić'dir... Hagi'yi tam izleyemesem de izleyipte en çok özlem duyduğum adam Ilić'tir gelir gelmez ilk maçında attığı 2 gol Bjk'ye İnönüne'de 2 dakika da 2 gol vs. vs. hele gol attıktan sonra işaret parmağını kaldırıp o mavi gözlerini tribüne dikmesi yok mu çok özledim yahu, adam gibi adam Sasa... Klüpten neden öyle ayrıldı neden gönderildi anlamak güç zaten.
 
Türkiyeye gelen en ucuz ama en Faydalı Brezilyalılardan..Milana attığı gol hala aklımda.Kornerlerde arka direkler hep onundu..İleri bir çıkar pir çıkardı. Yıllardır çözüm bulamadığımız savunma yapabilen bir sağ bekti..

herkes biliyor ki iyi futbolcuydu. ayrıca da güzel adamdı.
atalar alınmasın ama...
ucuz etin yahnisi bu kez pek olmadı.

carlos alberto oliveira CAPONE
 
Tabzon deplasmanında bir golü vardı yılı pek hatırlayamıyorum ama çatala vurmuştu topu maçın başında daha.+3 verilmişti +5 te yedik 1-1 bitti maç sonra.6 nisan 2000'de Leeds'e atmıştı 2-0 kazandığımız maçta.Aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi. :)
 
Sebastian Perez evet Fransız plaj futbol takımının kaptanı olması lazım idi gördüğümü ben de hatırlar gibiyim, onun topa kaymaları bi muazzamdı ya yatarak oynardı ama sağlam oynardı... :)
 

Üst