• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EURO 2020'DE TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eyüp Özkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12

EURO 2020'DE TÜRK MİLLİ TAKIMI NE YAPAR?

• ŞAMPİYON OLUR

Oy: 0 0.0%
  • FİNAL

• YARI FİNAL

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Puanları 0
Çözümler 0
@Eyüp Özkaya
Milli Takımımızın kadrosu hemen hemen kampta buluştu ve 11 Haziran'da İtalya ile Roma'da oynayacağımız maçın havasına ısınmaya başlamışken, 2 hazırlık maçı öncesi takımımızı değerlendirmeye başlayabiliriz.

Kadro iyi sayılır, biraz sol bek sıkıntı Rıdvan olmaz ama sonuçta çok maç yok Umut idare edebilir.

Isviçreyi yenersek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Italya maçından çok en kritik maç isviçre maçı.

Şampiyonluk uzak değil.

Gruptan çıkarız gibi duruyor ama ilk maçımız bize ters gelebilecek bir İtalya ile oynayacağız. Fransa ve Hollanda maçı çok referans olmamalı İtalya iyi kapanabilen bir takım bizim de kapanan takımlar karşısında oyunumuz da sıkıntılı keşke Galler ile falan başlasaydık.

Kadrodan çıkan oyuncular: gökhan akkan, halil akbunar, efecan karaca ve mahmut tekdemir.

Abdulkadir çıkarılıp Halil tutulmalıydı bence. öbür seçimler doğru.

İtalya-Türkiye
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu 1.Hafta Maçı
22:00 Roma Olimpiyat Stadı
TRT 1

Anket eklenmiştir.

Bugün galler maçını yenersek çok büyük avantaj yakalayacağız. umarım takım bunun bilincinde olup her şeyini verir.

İLK 11'LER

Türkiye:
Uğurcan, Zeki, Kaan, Çağlar, Umut, Okay, Ozan, Cengiz, Hakan, Kenan, Burak

Galler: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Morrell, Allen; Bale, Ramsey, James; Moore

Merih ve Yusuf beklendiği gibi kesilmiş.

NOT: Ankette de son dakikalar. Fikirlerinizi alalım ;)

Bu Kaan Ayhan aşkı nedir yıllardır anlamadım gitti. Ozan varken niye oynamaz anlamış değilim. Keza Kenan da artık işimize yaramaz yani bekine yardıma gelsin diye de adam mı oynatılır, bizim bu maçı kazanmamız lazım başka çaremiz yok.

Filazof bizi patlatti hayirli isler 3.2 milyon dolar alan filazof olunca basinda süt liman
Fatih terim olsa yine yanginlar ýine ben olurdu

Utanç verici... Ramseyi üç defa kaçırdık en sonunda yedik bu takım ne çalıştı acaba Galler maçı işin. Kaan - Okay-Kenan gibi 2.sınıf oyunculardan medet umarsan olacağıda bu.

Bu takımla bu oyun yazık gerçekten yazık. Hala eski kafadayız eski moda taktiklerle oynuyoruz.

Hala Kaan ı öne atıyor zor tutuyorum sövmemek için.

Şaka mısın Burak

Milletçe bayılıyoruz birbirimizi gaza getirmeye.
Helal olsun bizim çocuklar!

Geri