Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72
Son sorundan başlıyım.Geçen sene Uleb gruplarından sonra takım kötü mü oynadı.Ligde tüm iddalı takımlara karşı en az 1 galibiyet alan,Uleb de yarı final oynayan ve şampiyon takımı zorlayan iki takımdan biri olan ve bütün bunları mütevazi kadroyla gerçekleştiren takım GS değil miydi?Geçen seneki o kadro Telekom yerine başka bir takımla eşleşseydi çokda farklı olabilirdi.Şu gerçekki Telekomun oyun tarzı bize her zaman ters geliyor.
Sen sadece eleştirmek için eleştiriyorsun.Mental yorgunlukmuş.1960 larda yaşamıyoruz artık.Bu kupada kadrolara baktığımda 3 takımın diğerlerinden çok önde bir kadro yapısı olduğu görülüyor.Bunların içinde en güçlü Triumph,sonra GS geliyor.Üçüncü takımda Kyiv.Tabi kazanmak için mücadele etmek gerekli,bu kupayı gerçekten istemek.Fakat gözüküyorki daha klübün taraftarı Avrupada oynamayı gereksiz buluyor.Zaten maçlara gelen taraftar sayısından belli.
Kerem gelir yada gelmez.Gelirse süper olur,ama gelmezse de takımı oynatacak bir PG bulmak o kadarda zor değil.Takımın koçu ve yöneticisi kendileri açıkladı bir PG arıyoruz diye,demekki gelecek.
Play-off'un ikinci turu yarı final oluyor bu arada.Telekom,GS,F.Ülker ve Efesin şansları eşit demiycem ama birbirine yakın.Bu üç takımın avantajı bizden çok daha tecrübeliler.Sen ancak böyle turnuvalarda tecrübe kazanırsın.Kimse şu GS'ı dahi süpüremez merak etme.Başka şekilde değil bu arada Eğer tersi olur,GS başarılı olur,taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanırsa siz ne yapacaksınız peki?
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":2wtcvpkb]Mental yorgunluk mu getiricek yoksa bu beraber oynayıp makina düzenine mi geçecek bunu görücez.Sakatlar tamamen iyileşip,oprasyon da yapılınca kadro sıkıntısı olmayacak.
Bu arada Kerem GS'ın alabileceği bir basketbolcu.Ayrıca GS'dan yetişme.Gideceği takım denilen Efeste Vujanic Ender,Engin gibi 3 PG,ayrıca yabancı hayranı koçu var.4.cü PG'ı ne yapsınlar?Efes istese şu ana kadar alırdı zaten.Almadı.
En azından şu an bir değil,iki hedefimiz var.Moral motivasyon olarak bu kupa önemli.Play-off'a bir sene başında Budonocts'a elenmiş olarak girmek var,birde Eurochallenge şampiyonu olarak.GS bugün kötü bir sınav versede inanıyorumki başarılıda olacaktır,her başarılı sonuçta kaybedilen özgüven geri gelecek.Ayrıca bu taraftar Avrupada başarıya aç,kupa 1,2,3,4,5 olması önemli değil.
Kerem'in gideceği takım derken ben efesi kastetdiğimi nerden çıkardın sevgili kardeşim!! Kerem euro lig de mücadele eden bir takımla zaten görüşüyor.
Dahası bu türbünlerden kendisine ailesine edilen küfürlerden de son derece kırgın!!
Sen daha balkanların üçüncü sınıf takımını uzatma sonun da yenerken bu kupada şampiyonluk havasına çoktan girmişsiniz pes doğrusu sakatlar dönünce takıma takviye yapılınca mış miş lerle bu kervan yürümez arkadaşım hala öğreneceğiniz çok detay var !!!!
Sene sonu play offun en fazla ikinci turunda seni süpürürlerse bu forumda senden özür yazısı yazmanı rica ediyorum.
Birde makina düzeni demişsin!! daha çok şaşırdım !!!!! son 3 senede ne zaman makina düzenin de oynadık bana bir tane örnek verebilirmisin senin daha setin belli değilken.
yalnızca gülüyorum[/quote:2wtcvpkb]