Eurochallenge 1. Maç | Galatasaray CC 87 - 72 KK Zagreb

Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

şu takımın forması sarı kırmızı olmasa armasındada o büyük logosu olmasa hiç çekilmez valla...aynı oyuncuları ve teknik heyeti başka bi takım logo altında topla vallaha alay etmemek elde değil....

ne sölim tbrkler avrupanın 3.mü kaçıncımı işte o kupasında mücadele etmek bile yeterince gs adına onur kırıcıyken bide böle takımlara karşı alınan zorlu galibiyetler ...tbr
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Bu maçta neden Alican'la, Teoman'la, Altay ile çıkmadı acaba sakatmıymış üçüde.Sanmıyorum, 33'lük adamları çıkarttı oynattı.Bakalım ligde bu yorgunlukla nereye kadar devam edecek !

Kurşun ata ata biter !
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

maç rezaletti birde maçtan sonra metalist maçına yağmurda bilet bulma telaşı iyice sinirim bozuldu ancak sakin bir şekilde kısaca özetlemek gerekirse Cücü şampiyonluğa oynayacak bir takımın guardı değil elinde geleni yapıyor ama sadece o kadar M.S. ayıp olmasın diye kontenjandan giriyor çıkıyor.
Milo ve Guroviç basketbolu bizde bırakmalı bir kere takıma tepki koydular ve maçı aldılar çok profesyonel 2 yıldıza sahibiz.
Hüseyin arada böyle iyi maçlar oynayacak ona bazen çok ihtiyacımız olacak.
Cemal ve Erdem vasat ama mücadeleci.
Graves iyi bir skorer ama savruk biraz oda zamanla daha oturacak takımın sayı opsiyonu olacak.
Zizic kalmalıydı ancak daha iyisi gelecekmiş buna kim inanıyor kimse tabiki.
Murat iyi ki döndü GUARD alınana kadar ki alınır heralde 1 numara oynayarak biraz olsun kaptanı dinlendirecektir.
Murat Özyer bir karmaşa içerisinde çünkü herşey karışık çözüm yolları arıyor ancak bu çözüm yolu kendisinin gitmesi mi A.Dedehayırın gitmesi mi yoksa M.S. in gitmesiyle mi çözümlenir kendiside bilmiyor allahtan efeste bu bütçe ve coach ile euroleaguede kötü gidiyor ki herşeyin para ile olmayacağını anlamamız sağlanıyor.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Pankartlarımız :) .

grnt056ud9.jpg

grnt051pj1.jpg

grnt054wu5.jpg

grnt050fg4.jpg
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Kötü oynadık kazandık çok güzel hücüm ettiler hep doğru atışları buldular. Ben takıma güveniyorum iyi bi oyun kurucu bizi çok ileriye götürür ( KEREM TUNÇERİ ) . Milo çok iyi çok güzlü ve o hantal görüntüsüne rağmen çok hızlı dönüyor ziziç'in gitmesi onun için de çok iyi olacaktır gerekli süreleri alması açısından. Şunun garantisini size veriyorum Milo 30 dakika süre alsın double double garanti.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

ULEB´i kazanmayı hesap ederken ilk turda elenip bu kupaya düşmek koyuyor insana. Tek tesellim bir arkadaşın Efes´in kazandığı Koraç Kupası da dönemin 3 numaralı kupaydı hatırlatması.

Milojevic´i geçen sezonun Gaines´ine, Gurovic´i ise Owens´a benzetiyorum istikrar bakımından. Umarım Gurovic de istikrarlı bir çizgi yakalar bugünden itibaren.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Macı izlemedim ama izlemeye gerek yok zaten set hücümümüzün olmadıg belli savunmanın sert olmadıgı belli nasıl sampiyon olucak bu takım merakla bekliyorum elinden zizic gibi bir kozun varken gitmesi extra cabası

Ücüncü sınıf avrupa takımını yenince tblde rakibin olmayanları yenince gözler boyanıyo yazık ama ilk bahar mevsımınde süpürüldügümüzde herkes nedense susmayı tercih edıyo simdi biz yazıncada tabelacı oluyoruz gitmiyo bu takımda hiç birsey yolunda gitmıyo !!!
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Onur abi benim fikrim Guroviç taraftar sevgisini gazını alıp öyle oynayan bir oyuncu bikaç maçtır taraftar Milan için özel bişeyler yapmadı ben eminim Maçtan önce maç sırasında giren bi 3 lüğünden sonra Guroviç'e bağırmamız onunistatistiklerini tavana vurdurur şahsi fikrim, Yada salon full rakip takım olacak ve guroviçi ıslıklıcak gerçi orada olmadı ama 2. buducnost maçı gibi.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

O dönemlerde ben çok küçüktüm; ama bildiğim kadarıyla o zamanlar lig ıralaması önemliydi ve bir takım istikrarlı bir şekilde Avrupa Kupaları'nda yer alsa da, lig sıralaması sonucu kendini Koraç'ta ya da Saporta'da bulabiliyordu. Zaten ilk bakışta Stafenel'de Gentile, Fucka, Rolando Blackman, Alessandro De Pol,Teamsystem'de Djordjevic, Gay, Carlton Myers gibi oyuncular görüyoruz. Sanırım o kupayla bu kupayı bi tutmak doğru olmaz.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

eve geldim.. maçın sonucuna baktım..87-72 yenmişiz.. İyi dedim.. 2-3 saat sonra yazılanları okuyayım, istiatistiklere bakayım dedim.. Maçın uzadığını görünce şok oldum.. Dahası ben uzatmaya giden bir maçın 15 sayı farkla bittiğini de herhalde ilk defa gördüm..40 dakikada 1 sayı fark yapamadığımız takıma, 5 dakikada 15 sayı fark yapmışız.. Galatasaraya mahsus özellikler bunlar.. Dengesizlik..
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Son sorundan başlıyım.Geçen sene Uleb gruplarından sonra takım kötü mü oynadı.Ligde tüm iddalı takımlara karşı en az 1 galibiyet alan,Uleb de yarı final oynayan ve şampiyon takımı zorlayan iki takımdan biri olan ve bütün bunları mütevazi kadroyla gerçekleştiren takım GS değil miydi?Geçen seneki o kadro Telekom yerine başka bir takımla eşleşseydi çokda farklı olabilirdi.Şu gerçekki Telekomun oyun tarzı bize her zaman ters geliyor.
Sen sadece eleştirmek için eleştiriyorsun.Mental yorgunlukmuş.1960 larda yaşamıyoruz artık.Bu kupada kadrolara baktığımda 3 takımın diğerlerinden çok önde bir kadro yapısı olduğu görülüyor.Bunların içinde en güçlü Triumph,sonra GS geliyor.Üçüncü takımda Kyiv.Tabi kazanmak için mücadele etmek gerekli,bu kupayı gerçekten istemek.Fakat gözüküyorki daha klübün taraftarı Avrupada oynamayı gereksiz buluyor.Zaten maçlara gelen taraftar sayısından belli.
Kerem gelir yada gelmez.Gelirse süper olur,ama gelmezse de takımı oynatacak bir PG bulmak o kadarda zor değil.Takımın koçu ve yöneticisi kendileri açıkladı bir PG arıyoruz diye,demekki gelecek.
Play-off'un ikinci turu yarı final oluyor bu arada.Telekom,GS,F.Ülker ve Efesin şansları eşit demiycem ama birbirine yakın.Bu üç takımın avantajı bizden çok daha tecrübeliler.Sen ancak böyle turnuvalarda tecrübe kazanırsın.Kimse şu GS'ı dahi süpüremez merak etme.Başka şekilde değil bu arada Eğer tersi olur,GS başarılı olur,taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanırsa siz ne yapacaksınız peki?
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":2wtcvpkb]Mental yorgunluk mu getiricek yoksa bu beraber oynayıp makina düzenine mi geçecek bunu görücez.Sakatlar tamamen iyileşip,oprasyon da yapılınca kadro sıkıntısı olmayacak.
Bu arada Kerem GS'ın alabileceği bir basketbolcu.Ayrıca GS'dan yetişme.Gideceği takım denilen Efeste Vujanic Ender,Engin gibi 3 PG,ayrıca yabancı hayranı koçu var.4.cü PG'ı ne yapsınlar?Efes istese şu ana kadar alırdı zaten.Almadı.
En azından şu an bir değil,iki hedefimiz var.Moral motivasyon olarak bu kupa önemli.Play-off'a bir sene başında Budonocts'a elenmiş olarak girmek var,birde Eurochallenge şampiyonu olarak.GS bugün kötü bir sınav versede inanıyorumki başarılıda olacaktır,her başarılı sonuçta kaybedilen özgüven geri gelecek.Ayrıca bu taraftar Avrupada başarıya aç,kupa 1,2,3,4,5 olması önemli değil.


Kerem'in gideceği takım derken ben efesi kastetdiğimi nerden çıkardın sevgili kardeşim!! Kerem euro lig de mücadele eden bir takımla zaten görüşüyor.

Dahası bu türbünlerden kendisine ailesine edilen küfürlerden de son derece kırgın!!

Sen daha balkanların üçüncü sınıf takımını uzatma sonun da yenerken bu kupada şampiyonluk havasına çoktan girmişsiniz pes doğrusu sakatlar dönünce takıma takviye yapılınca mış miş lerle bu kervan yürümez arkadaşım hala öğreneceğiniz çok detay var !!!!

Sene sonu play offun en fazla ikinci turunda seni süpürürlerse bu forumda senden özür yazısı yazmanı rica ediyorum.

Birde makina düzeni demişsin!! daha çok şaşırdım !!!!! son 3 senede ne zaman makina düzenin de oynadık bana bir tane örnek verebilirmisin senin daha setin belli değilken. :) :) yalnızca gülüyorum[/quote:2wtcvpkb]
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Demek kimse Galatasaray'ı süpüremez öylemi son üç senenin playofflarına bir bak istersen ne olmuş!!!!!

Sanırım forumda yeni yazmaya başladın !!!beni tanımıyorsun ?? yanıldığım zaman ne yapacağımı bu forumdaki herkes iyi bilir.

Farkındamısın hep bir bahaneler yazarak fikirlerini beyan ediyorsun,yok telekom bize tersmiş ,yok sakat varmış,bunlar hikaye canım kardeşim 1960 lardan örnek verdiğine göre mental yorgunluğun ne anlama geldiğini bilmiyorsun bence öğren mental yorgunluk yeni yüzyılın bir hastalığıdır.

Evet bir point guard arıyorlar ama bu adamın takım kimyasına uyacağını bilmeden alalım bize yarar mantığıda yarardan çok zarar getirir.


Geçen sene şampiyon takımı zorladığımızı nerden çıkardın !!!! adamlar bizi süpüreni süpürdüler .Önünde canlı bir efes maçı var pivotsuz çıktılar sahaya bizi ne hale getirdiler.

Bu arada Emrah BAKIN gerçek ismin mi? yoksa başka isimle mi ?yazıyorsun!!!!!
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Arkadaslar hepimizin amacı aynı, yok yere birbirimizi kırmamıza gerek yok. Burada hepimiz yüzyüze bakıyoruz, aynı amacımızı farklı fikirlerle gerceklestirmek durumunda olabiliriz ama yine de biraz daha yapıcı davranırsak sevinirim.

Galatasaray şu anki kadro rotasyonu bence de yeterli görünmüyor. En saglam diyebilecegimiz pota altında bile günümüz günümüze uymuyor ve sert rakiplere karsı da özellikle savunmada problemler yaşanıyor.
Andrija ZIZIC (Galatasaray günleri sona ermiş gibi görünüyor), Dejan MILOJEVIC, Huseyin BESOK ve Cemal NALGA 4 lüsünden her birinin farklı farklı dezavantajları var.

Ozellikle Dejan MILOJEVIC 10 cm. daha uzun olsa su anda uzun yıllardır NBA' de mücadale eden bir isim olarak kendisinden bahsediyor olurduk. Bu fiziğine ragmen hücumda ekmeğini taştan çıkarıp başarılı olabiliyor. Savunmada ise fiziksel dezavantajı dolayısıyla istenilen sertliği ortaya koyamıyor ve pozisyonu itibariyle kendisinden daha uzun oyuncularla eşleşmek zorunda kaldığı için bu konuda büyük zaafı ortaya çıkıyor.

Huseyin BESOK tarzı 5 numaraların devri artık sona erdi. Yaşının da ilerlemesi neticesinde ayakları çok yavaş kalmakta ve zaten oldukça sınırlı olan atletik özellikleri de kalmamış. Bununla beraber sert oyun tarzı olan bir isim de değil ve özellikle savunmada pota altında herhangi bir caydırıcılıgı kalmıyor.

Cemal NALGA hakkında yorum yapmak henüz çok erken ama geçtiğimiz yaz milli takım ile kamp yapması kendisine bir hayli yaramış. En azından pota altında istenilen sertliği sahaya yansıtabilecek bir oyuncu olma yolunda ilerliyor.

Bir düşünün; en güçlü yeri denilen boyalı alanda bile bu tip problemler yaşayan Galatasaray' ın diğer pozisyonlardaki dezavantajlarını yazıp çizmemiz ne kadar kolay olur ;)
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Bu kupayı önemsememek ne demek?! Gören de zanneder ki her yıl Euroleague'de final-four oynuyoruz da EuroChallenge bize küçük geliyor!..

Sevgili arkadaşlar, hiç boşuna kendinizi kandırıp dev aynasında görmeyin; Galatasaray basketbol takımı henüz emekleme safhasıdan çıkıp yürümeye başlamıştır. Avrupa'da kayda değer en büyük başarımızı geçen sezon kazandık ve maalesef şu an olduğu gibi yine bazı çevreler o başarıyı dahi küçük görmeye çalıştı. Halbuki o başarımız sayesinde ULEB'in dikkatini çekmiş ve ileriye dönük olumlu fikirler edinmiştik.

Bilmeyenlere hatırlatalım... EuroChallenge Kupası, eski adıyla Koraç Kupası'dır! Türkiye'nin basketbolda kazandığı tek kupa olan Koraç Kupası hale efsanevi bir şekilde anlatılırken sizin bu kupayı küçümsemeniz kabül edilebilir gibi değil... 1996'da Efes Pilsen Koraç Kupası'nı kazandıktan sonra büyük bir yükselişe geçip, Euroleague'nin bayraktar takımlarından biri haline dönüştü. Şayet bizde Euroleague'de yer almak istiyorsak, bu tür organizasyonlarda kendimizi ispatlayıp, tecrübe kazanmalı ve basketbol kültürünü hazmetmeliyiz.

Evet, futbolda Avrupa'nın önemli kulüplerinden biriyiz ama, basketbolda aşmamız gereken çok yol var. Bunu dikkate alarak, EuroChallenge kupasına çok önem vermemiz lazım.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Galatasaray Tv şu anda maçın tekrarını veriyor.İlgililere duyrulur :p
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Mithat Bey daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.Buda bu konu hakkında son yazım olacak.Git gide yazılarda üslup bozuluyor.
Sizi tanıyıp tanımam da çok önemli değil,ben kendimi tanıyorum o yeterli.32-33 senedir basketbolun içindeyim.Bunun 10 yılında da profesyonel olarak oyunculuk yaptım.Şu an yaşım 46.Halende gençlere basketbol eğitimi veriyorum.Mental yorgunluğunda ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyorum,ama 3 günde bir maç oynamanın takıma yorgunluk getireceği,Mart sonunda bitecek bir turnuvanın Mayıs ayındaki takımın play-off performansını etkileyeceği mantıklı değil.Kupada topu topu oynanacak maç sayısı maksimum 19.Normal sezona etki edecek diyorsanız zaten ilk 4 belli.Avrupa kupası oynamazsak tüm maçları kazanırız diye bir garantide yok.Diğer sorularınıza cevaplara gelince;
Ben bu seneki GS'ı kimse süpüremez dedim,dediklerimin çıktığını da göreceksiniz.Yoksa değil yakın geçmişi,GS'ın basketbol geçmişini sizden çok daha iyi bildiğime eminim,GS'ın Ortaköy'ü yenip kupayı aldığı Crudup'lı Ömer Büyükaycan'lı kadrosu ,son şampiyon olduğu 1990'da,85-86'nın efsane GS'ında hep salondaydım.Bu sene ise ne Efes,ne F.Ülker nede Telekom bizi süpürecek kadar iyi değil.Son 3 sene demişsiniz,geçen seneki takım hariç diğerlerinin kadrosu ligde 5. olması büyük başarı sayılabilecek cinstendi.
Diğer taraftan benim Şampiyon takım diye kastım Joventut idi,Joventut'u kupada sadece iki takım zorladı,biri yendi.Telekom ve biz.Diğer maçlarda Joventut elini kolunu sallayarak maçları aldı.
Ben bahane üretmedim,sadece görünenleri yazdım.Geçen sene GS'ın Telekomla oynadığı 5 maçın 4'ünde salondaydım.Bu takımın kadrosunu daha önce yazdım.Tekrar söylüyorum sakatlar iyileşitiğinde kadro sıkıntısı yaşamayız.Kadro elbet mükemmel değil ama başarı için illa kadronun kağıt üstünde mükemmel olması gerekmez,eksiklikler başka türlüde kapatılır.Yoksa ligin en iyi kadrosu Efeste,bırakalım ligi oynamayalım..
Yeni oyun kurucuya gelince,zaten takıma uygunluğu açısından bu kadar bekletiliyor.Yoksa Murat Özyerde bizim gördüklerimizi görüyordur ve takıma en uygun PG'ı arıyordur merak etme.Eğer ya iyi çıkarsa deseler 2 saat içinde havaalanına inen biri gelir...

Mithat Duran' Alıntı:
Demek kimse Galatasaray'ı süpüremez öylemi son üç senenin playofflarına bir bak istersen ne olmuş!!!!!

Sanırım forumda yeni yazmaya başladın !!!beni tanımıyorsun ?? yanıldığım zaman ne yapacağımı bu forumdaki herkes iyi bilir.

Farkındamısın hep bir bahaneler yazarak fikirlerini beyan ediyorsun,yok telekom bize tersmiş ,yok sakat varmış,bunlar hikaye canım kardeşim 1960 lardan örnek verdiğine göre mental yorgunluğun ne anlama geldiğini bilmiyorsun bence öğren mental yorgunluk yeni yüzyılın bir hastalığıdır.

Evet bir point guard arıyorlar ama bu adamın takım kimyasına uyacağını bilmeden alalım bize yarar mantığıda yarardan çok zarar getirir.


Geçen sene şampiyon takımı zorladığımızı nerden çıkardın !!!! adamlar bizi süpüreni süpürdüler .Önünde canlı bir efes maçı var pivotsuz çıktılar sahaya bizi ne hale getirdiler.

Bu arada Emrah BAKIN gerçek ismin mi? yoksa başka isimle mi ?yazıyorsun!!!!!
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Yazdığının her kelimesine katılıyorum.Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten.Tarihi başarılarla dolu Joventud Badalona bile bu kupayı küçümsemeden oynayıp almışken,bizim küçümsememiz garip gerçekten...
Ahmed Salih' Alıntı:
Bu kupayı önemsememek ne demek?! Gören de zanneder ki her yıl Euroleague'de final-four oynuyoruz da EuroChallenge bize küçük geliyor!..

Sevgili arkadaşlar, hiç boşuna kendinizi kandırıp dev aynasında görmeyin; Galatasaray basketbol takımı henüz emekleme safhasıdan çıkıp yürümeye başlamıştır. Avrupa'da kayda değer en büyük başarımızı geçen sezon kazandık ve maalesef şu an olduğu gibi yine bazı çevreler o başarıyı dahi küçük görmeye çalıştı. Halbuki o başarımız sayesinde ULEB'in dikkatini çekmiş ve ileriye dönük olumlu fikirler edinmiştik.

Bilmeyenlere hatırlatalım... EuroChallenge Kupası, eski adıyla Koraç Kupası'dır! Türkiye'nin basketbolda kazandığı tek kupa olan Koraç Kupası hale efsanevi bir şekilde anlatılırken sizin bu kupayı küçümsemeniz kabül edilebilir gibi değil... 1996'da Efes Pilsen Koraç Kupası'nı kazandıktan sonra büyük bir yükselişe geçip, Euroleague'nin bayraktar takımlarından biri haline dönüştü. Şayet bizde Euroleague'de yer almak istiyorsak, bu tür organizasyonlarda kendimizi ispatlayıp, tecrübe kazanmalı ve basketbol kültürünü hazmetmeliyiz.

Evet, futbolda Avrupa'nın önemli kulüplerinden biriyiz ama, basketbolda aşmamız gereken çok yol var. Bunu dikkate alarak, EuroChallenge kupasına çok önem vermemiz lazım.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Ahmed Salih' Alıntı:
Avrupa'da kayda değer en büyük başarımızı geçen sezon kazandık ve maalesef şu an olduğu gibi yine bazı çevreler o başarıyı dahi küçük görmeye çalıştı. Halbuki o başarımız sayesinde ULEB'in dikkatini çekmiş ve ileriye dönük olumlu fikirler edinmiştik.

Ahmed Salih çok güzel yazmışsın ama yazının bu paragrafına maalesef ki takıldım ;)

ULEB' in o kadar cok dikkatini çekmişiz ki ULEB Cup' da 2 ön eleme oynamak zorunda kaldık eheh bir de dikkat çekmeseydik neler oldu :p
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Google a girdim resmi sitesine ulaşmak için fiba eurochallenge yazdım gelmedi allem ettim kallem ettim bulamadım bu müthiş kupanın sitesini neyseki fiba europe dan girmek aklıma geldi,bence oyuncuların kaslarını adelelerini yormaktan başka bi işe yaramayan zaten oynayan takımlara bakınca avrupanın ikinci sınıf basketbol ülkerleri (euroleague de bırak takımı olmayı paspasçısı olmayan ne kadar ülkenin ne kadar garip takımı varsa bu kupada,ispanya italyanın 4. kademe takımları, ya bi grup şu takımlardan oluşuyor bi rum bi avusturya bi hollanda ve bizim 40 ladığımız siuliaua oda ikl hafta kaybetmiş :) temel fıkrası gibi grupları olan bu kupayı ciddiye almıyorum şampiyon olsak anca derim bi kupa aldık ondan sevinirim.
Euroleague le Uleb Cup arasında belli bir güç farkı var evet ama uleb le eurochallenge arasındaki fark isviçreyle eritrea arasındaki refah farkı kadar.
ezeli rakibim badalonayı ispanyada yenip geçen sene romada 20 sayıyla yendiği romaya 3-1 durumda,galibiyet amacıyla gittiği bi sene benim uzatmalarda eurochellenge maç kazanmamı hiç birşeyden anlamasam bile armama yakıştırmam.

Ahmed bey emekleme dönemi demişiniz,ben kendimi bildim bileli biz emekliyoruz üstelik bir arpaboyu yol alamadık ,tam aldık sanıyoruz hop! gene aşşağı! sanki feci bi altyapımız var aşşağıdan gelen cevherler var,veya klüp olarak başladıl bi profesyonel yönetim anlayışıyla yönetilmeye,veya attık 8000 kişilik spor salonumuzun temelinide 2 senede bitecek,ne emeklemesi biz byaa bayaa sürünüyoruz ve ufukta ayağa kaldıracak bi adamda göremiyorum.
Anca 438 sayfa transfer topiği yazar aldığımız adam gibi adamıda memnun edemeyip elim,zden kaçırırız
 

Üst