Eurochallenge 1. Maç | Galatasaray CC 87 - 72 KK Zagreb

Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Eurochallenge kupası fibanın kontrolundedir. Eurocup ve euroleague uleb çatısı altındadır. 2000 yılların başında uleb çıkıp fibanın paslanmış sistemini bozunca birçok takım ulebe geçti. boyle olunca da kupalardaki sistemler değişti. O yüzden koraç=eurochallenge demek %100 doğru olmaz. ama korac da zamanında 3. kupaydı. efes kupayı alırken stefanel ve bolognayı elemişti. korac kupasındada 3.-4. sınıf takım doluydu, çeyrek finalde feneri elemişti mesela:)

Biz daha yolun başındayız, eurochallengeı beğenmemek gibi bir lüksümüz yok. İşler yolunda gidip de kupayı kazanabilirsek büyük iş başarmış oluruz, geçen seneki başarının üstüne bir taş daha koyarız.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Sizin geçmişiniz bilmem ama sanırım Hakan AYDINOLUN arkadaşısınız!!!! ortoköy takımında oynadığınıza göre takım arkadaşınız olmalı.

Sizin ismini ne tesadüf ki basketbol camiasında hiç duymadım ne tesadüf değilmi sanırım bu isim gerçek isminiz değil ??? yalnız foruma yeni katılmanıza rağmen bayağı hızlı olduğunuz kanatindeyim.
Geçen sene şampiyon takımı zorladığımızı nerden çıkardın !!!! adamlar bizi süpüreni süpürdüler .Önünde canlı bir efes maçı var pivotsuz çıktılar sahaya bizi ne hale getirdiler.

Bu arada Emrah BAKIN gerçek ismin mi? yoksa başka isimle mi ?yazıyorsun!!!!!
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Kerem beyle yaptığımız ikili tartışmadan dolayı bu forumu değerli dostlara bırakıyorum. (Kerem SEÇER) BU ARKADAŞIN BİZE YASAK GETİRMELERİNDEN DOLAYI ARTIK ÇOK SIKILDIM!!!
 
Re: Fiba EuroChallenge|Galatasaray-KK Zagreb(26.11.2008)

Ahmed Salih' Alıntı:
Cüneyt, beni hayâl kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Yıllarca üst düzey maçlar oynamış bir oyuncunun bu kadar yanlış tercihler yapması kabül edilemez! Graves, biraz dişli bir savunma karşısında yokları oynuyor ve takıma zarar veriyor. 1/9 üçlük ne demek?!.. Murat ve Cüneyt'te toplam 2/9 üçlükle oynayarak ayrı bir sorun teşkil ettiler! Yani bu üç oyuncu 3/18 gibi kötü ötesi bir dış atış isabetiyle oynadı.
quote]
Cüneyt'in derdi kahraman olabilmek.Takım umrunda bile değil.Bütün asistleri artistik,sayıları ise üçlük ya da faul atışı.Bu takım için canlı bomba.Sene başında demediğimi bırakmamıştım.Az bile söylemişim.MS en azından oynamıyor.Asıl tehlike Cüneyt'de.
 
Re: FIBA EuroChallenge|Galatasaray: 87 - Zagreb: 72

Bazı arkadasların begenmedikleri Zagreb takımı dün Adriyatik Ligi' nde bizi 30 luk yapan Buducnost' a 82-78 yenildi. Ben başka yorum yapmıyorum ...
 

Üst