Eurochallenge 2. Tur 3. Maç | EWE Baskets 85 - 93 Galatasaray CC

Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":5hux11ys]Maçın tekrarını izleyebilecekmiyiz ?
Emin kardeşim hem bu gece hemde yarın sabah 10 gibi Spormax verir tekrarı.Birde haftasonu veriyorlar tekrarını.[/quote:5hux11ys]

gstv hem bu gece hemde yarın saat 13.00 de verir tekrarını
 
Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

onlar her bilet istiyene vermiyorlar.....çok çakallar...biletleri önceden organize ediyorlar...
 
Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

01.05TE branş maçı var 1 saat 40 dakika suresi var voleybol maçı ne kadar surmuş eğer o değilse basket maçımızdır
 
Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

GS tv gece yarısına yakın tekrarı verir sanırım, erken verince sanırım günde 20 kez gördüğümüz o muthiş videoları kesmek zorunda kalıyorlar galiba.
 
Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

En onemlisi bugun takim gibi oynadik. Biraz ribaundlarda sikinti cektik. Transfer edilecek uzun bu acigi kapatacaktir.Iyi toplar cevirdik. Zorlama atislar yapmadik. Huseyini iyi kulandik. Keza Gurovice iyi toplar hazirladik.

Ewe macini zorda olsa gectik. 2 hafta sonra evimizde eksik kadro ile yenildigimiz Bologna deplasmanina gidiyoruz. Allahin iziniyle deplasmanda bir galibiyet ile donecegiz.
En onemlisi yarin Bologna-Kyiv maci var.
O macin sonucuna gore gruptaki durumumuz ve olasiklari sonra tartisiriz.
 
Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

Kulübümüzün üzerinde dolaşan kara bulutlar hasebiyle bu aralar maçlara yoğunlaşamadım.

Neyse ki bugün takımımız maçı önemseyip, bir yenilgi daha almayarak bu kupada ilerleme şansımızı sürdürdü ve bizleri üzmedi. Maalesef diğer iki maçı, bilhassa Kyiv maçını önemsemediğimiz için kaybetmiştik.

Önümüzdeki üç maçın ikisi içeride, biri dışarıda. Bu üç maçı da kazanırsak çeyrek finale kalma ihtimalimiz yüksek.

Hüseyin bugün iyine olağanüstüydü. Harikulade oynadı. Sahada herşeyini veriyor, Galatasaray formasını hak ederek taşıyor. Dilerim sezon sonunda onun gibi yüreğiyle oynayan diğer bir Galatasaraylı Kerem Gönlüm'ü de transfer ederek bu forma altında izleriz.

Bu arada Rashid Atkins'in henüz tam performans ile oynamadığını belirtmek lazım. Midesi rahatsızlanmadan evvel ki form durumu ile eşit seviyede değil. Kolay faul almasının ve içeriye daha az penetre etmesinin başlıca sebibi bu. Eski hareketliliğinde değil... İçeride oynadığımız Khimik maçını anımsıyorum da, rakip guardlara pirana gibi yapışıyordu... Tabii hergeçen gün form durumu daha iyiye gidiyor. Bugün 9 asist yaptı, hiç dış şut kullanmadı. Dış şut kullandığı zaman da yüksek yüzdeyle atıyor, güven veriyor... Dilerim Atkins tam performans oynar, zira şu an takımdaki en kilit oyunculardan biri...
 
Re: Eurochallenge | EWE Baskets-Galatasaray 85-93

rakibin şu an euroleauge top 16da oynayan alba berlinin 5.olduğu ligde lider bulunan ve bolognayı deplasmanda yenen bi ekip olduğunu bilmek bile galibiyetin değerini gösteriyo. yalnız bu kadar hucum ribauntu verdiğimiz bir maçı her zaman kazanamayabiliriz
 

Üst