Re: Virtus Bologna-Galatasaray(25.02.2009)
Maç başladıktan sonra Fiba'nın sitesinden canlı anlatım olur arkadaşlar..
Maç başladıktan sonra Fiba'nın sitesinden canlı anlatım olur arkadaşlar..
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1gg6q4t6]Bu maçın istatistiklerini takip edebileceğimiz bir site yokmu?
Transfer sonunda oldu Ferhat!Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Maç başladıktan sonra Fiba'nın sitesinden canlı anlatım olur arkadaşlar..
Transfer sonunda oldu Ferhat!Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Ferhat Yeşiltaş":1fi7e6x0]Maç başladıktan sonra Fiba'nın sitesinden canlı anlatım olur arkadaşlar..
Eser Atalay' Alıntı:Galatasaray ın bu formu,rotasyonu ve kondüsyonuyla Bologna yı İtalya da yeneceğine inana varsa özel mesaj atsın 5 lirasına 50 lira veririm birdahaki içsaha maçında para transferi yapılır:=)
Mehmet maçın tv yayını yok, İtalyan kanallarıda vermiyormuş galiba, o yüzden justin linkide yok ne yazıkki..Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:Justin'den link verebilecek olan var mı?
[/quote:1slf1z17]Murat İNAL' Alıntı:Ah ah laflar havada kalıyor. Batılımıdır nedir...
[quote="Eser Atalay":1slf1z17]Galatasaray ın bu formu,rotasyonu ve kondüsyonuyla Bologna yı İtalya da yeneceğine inana varsa özel mesaj atsın 5 lirasına 50 lira veririm birdahaki içsaha maçında para transferi yapılır:=)