Re: Eurochallenge | Galatasaray-EWE Baskets
bence bu maçı önemseyip kazanacağız güzel bir veda yapıp avrupadan lige dönüş yapacağız..
bence bu maçı önemseyip kazanacağız güzel bir veda yapıp avrupadan lige dönüş yapacağız..
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Mustafa Kaya":1gm5kwt6]iyi bir antreman olacak .
Göker Muhluoglu' Alıntı:Sayın Kerem Seçer bey bu hafta coach'la bir söyleşi yaptınız Alman lig lideri Ewe Baskets maçıyla ilgili sayın Mincinozlu'nun yorumu nedir?
1-Rakibin çok ihtiyacı olan maçı yine bench oyuncularına tecrübe diyerek fark mı yiyeceğiz?
2-Yoksa olması gerekeni yapıp mücadele sonuna kadar ederek sahada olup maçı önemseyecekmiyiz?
Mustafa Kaya' Alıntı:Banane EWE nin şansından . Biz setlerimizi ve hücumlarımızı deniyerek bi antreman yapalım
Cuneyt Erden Ucluk Ve Galatasaray Final FourdaAvrupanin ucuncu kupasina veda ediyoruz yarin.
Gecen seneyi hatirlirliyorum ve...
Duygulandim yahu
Not: Murat Murathanoglu ve Yigiter ulug cok iyi bir ikli. Ozledim onlarin bizim macimizi anlatmalarini. ooooo Robert Hite ve muthis bir smac.
Gorunmez merdivene basti adeta
resmi sitede spormax veriyor diye geçiyor.spormax in sitesindede bugünün programı yokLevent Kaya' Alıntı:Tamam önemsiz mac ama niye TV de yayini yok anlamadim.Ben bu maci izlemek isterdim ne kadar sansimiz kalmadiysa bile sonuca bir avrupa kupa maci.