Re: Eurochallenge | KK Zagreb - Galatasaray
ilk yarıyı 45-35 önde bitirdik inşallah ikinci yarıda da bu üstünlüğümüzü devam ettiririz
ilk yarıyı 45-35 önde bitirdik inşallah ikinci yarıda da bu üstünlüğümüzü devam ettiririz
Burak Barut' Alıntı:[quote="Ilgın Karagoz":3pisie2g]bugün çok güzel fark yicez afiyet olsun
işte onun 2. periyot 1-2 dk oynaması takımı hücum bakımından öldürdü.bir diğer iyi haberse 3lükleriyle 1. periyot çok iyi oynayan Basljan'ın 3. faulüne ulaşması.Zor döner maçUmut Erdem' Alıntı:Dijanı azda olsa tanıyorum penetresi inanılmaz ötesi güçlü bir oyuncu..
Böyle devam eder miKutay Çamcı' Alıntı:Rotasyon oldukça dar üstüne Cemal 3 faül oldu. Temenni ederim böyle devam eder
Böyle devam eder mi[/quotewqseyj3]Umut Erdem' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı"wqseyj3]Rotasyon oldukça dar üstüne Cemal 3 faül oldu. Temenni ederim böyle devam eder
Atıp tutmuyoruz, sadece biraz aceleci davrandın onu söylemek istiyoruz.Ilgın Karagoz' Alıntı:ya niye herkes bana atıp tutuyor başta takım kötü gidiyodu önceki maçlar gibi bende fark yeriz dedim
Ilgın Karagoz' Alıntı:ya niye herkes bana atıp tutuyor başta takım kötü gidiyodu önceki maçlar gibi bende fark yeriz dedim