Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Mola mı oldu ne oldu aldık mımaçı öndeyizz
Melih Özkul 0 16 Kas 2010 #241 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Mola mı oldu ne oldu aldık mımaçı öndeyizz
Alpaslan Koç 0 16 Kas 2010 #242 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) noldu acep hala duruyo oyle kımesde bısı yazmadı
Mehmet Furkan Şenbabaoğlu 0 16 Kas 2010 #243 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Bitti mi ya,heyecanla bekliyoruz.
Kubilay Yelkenci 0 16 Kas 2010 #244 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Bitmedi mi ya 66-65 öndeyiz kaldı öyle
S Salih Coskun Misafir 16 Kas 2010 #245 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) 10 dakikadir son dakika oynaniyor
M Mehmet Nurullah Karahan 0 16 Kas 2010 #248 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) şöyle geniş geniş takip ettiğimiz bir maç yok hep heyecan hep adrenalin
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) şöyle geniş geniş takip ettiğimiz bir maç yok hep heyecan hep adrenalin
S Salih Gözmen 0 16 Kas 2010 #251 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Yupi aldik maci, Avrupa fatihi geri dondu
Sühan Cem Uçsoy 0 16 Kas 2010 #258 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Ya amma heyecanlandım ben son saniyeler. Bir de kaç saniye kaldığını bilmiyorsun 40 dakika yazdığındna beri aha son atak diyorum
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Ya amma heyecanlandım ben son saniyeler. Bir de kaç saniye kaldığını bilmiyorsun 40 dakika yazdığındna beri aha son atak diyorum
E Emir Kalyoncu 0 16 Kas 2010 #259 Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Salih GOZMEN' Alıntı: Yupi aldik maci, Avrupa fatihi geri dondu Genişletmek için tıkla ... Avrupa Fatihi'ni Euroleauge'de gormek isteriz..
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI) Salih GOZMEN' Alıntı: Yupi aldik maci, Avrupa fatihi geri dondu Genişletmek için tıkla ... Avrupa Fatihi'ni Euroleauge'de gormek isteriz..