Eurocup 2. Tur 1. Maç | Pepsi Caserta 81 - 76 Galatasaray CC

Re: Eurocup | Pepsi Caserta 81-76 GALATASARAY

Grubun diğer maçında Estudiantes, Nymburk'u 87-80 mağlup etti. İki takımı da savunmamızla net şekilde boğarız gibi ilk düşüncem. Bugünkü mağlubiyet, yürek burkan bir mağlubiyet oldu tabii ama İstanbul'da fire vermemek önemli. Yol uzun, sonunda son ikide kalmak mühim. Hesaplar için 5 fark da çok mühim bir fark değil, o da önemli.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Grubun diğer maçında Estudiantes, Nymburk'u 87-80 mağlup etti. İki takımı da savunmamızla net şekilde boğarız gibi ilk düşüncem. Bugünkü mağlubiyet, yürek burkan bir mağlubiyet oldu tabii ama İstanbul'da fire vermemek önemli. Yol uzun, sonunda son ikide kalmak mühim. Hesaplar için 5 fark da çok mühim bir fark değil, o da önemli.

İspanyol takımları her zaman çok tehlikeli oluyor...Nymbruk pek parlak bir kadrosu olmasada bayağı enteresan bır takıma benziyor...

en kotu 2. olur takımımız...

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Tutku,Ermal ve Shumpertin kötü oynamaya hakları vardı ve kullandılar.
Bu seviyenin oyuncuları olamaz dediğimiz Andric ve Taylorın performansları çok iyiydi.İnşallah geçici değildir.Taylorın hücum ribaundlarındaki sezileri muhteşem.
Andric istikrasızlığa devam etmeyip bu seviyede devam ederse çok yararlı olur.
Caner,Evren ve Shipp çabuk iyileşir İnşAllah ..
kımsenın kotu oynamaya hakkı yok,kötü oynamayı gectım yanı tutkunun son dakıkada kacırdıgı 2 serbest atısın anlamı bıle yok.bunu daha oncelerıde dedım,bıze boyle zamanlarda elı tıtremeden atıs atabılecek oyuncu lazım.bakın adamlar da kullandırlar son sanıyelerde serbest atıs,takır takır attılar..
haketmedık bu maglubıyetı ama olacagı varmıs.

Yanı gerıden gel one gec macın son dakıkasında 5 onde ol sonra 2 tane serbest atısıta sıfır cek. Hanı tamam herseye ok ama Tutku gıbı tecrubelı elı duzgun olan bırısının 2 tane serbest atısı kacırdıgına ınanamıyorum. Zaten uzatmada hıc umıdım yoktu. Yazık oldu bız bu takımı her turlu ıpekcıde 5 sayıdan fazla farkla yenerız yenmesınede kacan puana uzuluyorum.

Kaçan bu puanı İnşallah aramayız. Artık önümüze bakıp bu mağlubiyetten silkelenmemiz gerekir yapacak bişey yok. Bu takım kadrosuyla teknik heyetiyle oynadığı basketbolla en az yarı finali hakeden bi yapıya sahiptir. İnşallah emeklerimize yazık olmaz ve en azından hakketiğimiz hedeflerimize hem avrupada hem dekendi ligimizde ulaşırız.

Benim anlamadığım dün üç Amerikalı oyuncumuzda süre aldı yanılmıyorsam. Eurocuop'ta serbest mi yoksa Jerry'nin Avrupa pasaportu mu var?

Aytac Hersek' Alıntı:
kımsenın kotu oynamaya hakkı yok,kötü oynamayı gectım yanı tutkunun son dakıkada kacırdıgı 2 serbest atısın anlamı bıle yok.bunu daha oncelerıde dedım,bıze boyle zamanlarda elı tıtremeden atıs atabılecek oyuncu lazım.bakın adamlar da kullandırlar son sanıyelerde serbest atıs,takır takır attılar..
haketmedık bu maglubıyetı ama olacagı varmıs.

Evet Tutku'nun eli titremediği için Akatlar'da Beşiktaş'ı yendik son dakikalardı. Tutku'nun eli titremediği için onun önderliğinde devirdik Fenerbahçe'yi.. Varsa hayatı boyunca bütün kritik serbest atışları %100 ile sokan oyuncu, adını bize bağışlarsanız memnuniyet duyarım.

Kimsenin kötü oynamaya hakkı yok diyorsunuz, kasıtlı sabote mi ediyor oyuncu. Basketbol futbol gibi değil anlayın lütfen bunu. Kocaman kale var bi tarafta, diğer yanda yuvarlak bi delik var genişliği kanalizasyon deliği gibi kadar falan değil. Pek alışkın olmadığınız potalarda, örneğin Akatlar'ın dert çemberleri, sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hepsini geçtim, gününde olmama denen birşey vardır.

Kaybedene yazık olacak bir mücadeleydi, bize yazık oldu. Haketmedik diye birşey yok. Onlar da 69-64 geriye düştüler çift hane farklı üstünlükten ama pes etmediler aldılar istediklerini. Rakibi tebrik etmek lazım

maçı banntan syrettim son 10 saniye top bizde fark 2 sayı tutku bomboş o faul almayı bekliyor potaya gitse sayı olacak.5 saniye kala faul yapıyorlar 2 side kaçıyor ve 1 saniye kala faul yapıyor.gercekten inanılmaz