Eurocup 2. Tur 1. Maç | Pepsi Caserta 81 - 76 Galatasaray CC

Re: Pepsi Caserta-GALATASARAY (Canlı)

Rakibi kilitledik,öne fırladık derken 12-0'lık seri yedik.Shumpert fenalarda 'play by play'den anlaşıldığı kadarıyla.15 dakikada 22 sayı yemişken son 5 dakikada 15 sayı yedik.Tabi savunmada böyle bir kırılma olacaksa bu dakikalarda olsun.Önümüzde koca bir devre var zira.
Umarım toparlanıp kazanırız.Gözümüze kestirdiğimiz deplasman olması bir tarafa,iç sahada 2'de 2 yaparak işi büyük ölçüde bitirebiliriz.
 
Re: Pepsi Caserta-GALATASARAY (Canlı)

Sühan Cem' Alıntı:
Pozitif enerji arkadaşkar.. Bozmayın moralinizi. Takıma buradan vereceğimiz tek destek pozitif enerjimiz. Sizlerde iyi şeyler düşünün bu maçı alacağımız gibi mesela.
Abi ne yalan söyleyeyim moralim bozuldu. Şimdi şöylede düşünmek lazım. Şuan kasım ayının ortalarında değil, ocak ayının ortalarındayız. Ve Avrupa kupasında ilk maçımız değil 9.maçımız. 5 tane deplasman oynadık ve hepsinide bu şekilde geride götürdük, götürüyoruz. Skor çok yüksek olmamasına rağmen arada 10 sayı fark var. 2.çeyrekte attığımız sayı kadar top kaybı yapmışız. Kimseninde ümidini kırmak istemem burda ama bu şartlar altında bu maçı alacağımızı zannedmiyorum. Elbetteki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ama sanki bu top kayıpları başa bela olup bize maçı kaybettirecek gibi gözüküyor. Keske şu deplasman konusunda biraz ilerleme kaydedebilseydik.
 
Re: Pepsi Caserta-GALATASARAY (Canlı)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1t1fxdw4]Pozitif enerji arkadaşkar.. Bozmayın moralinizi. Takıma buradan vereceğimiz tek destek pozitif enerjimiz. Sizlerde iyi şeyler düşünün bu maçı alacağımız gibi mesela.
Abi ne yalan söyleyeyim moralim bozuldu. Şimdi şöylede düşünmek lazım. Şuan kasım ayının ortalarında değil, ocak ayının ortalarındayız. Ve Avrupa kupasında ilk maçımız değil 9.maçımız. 5 tane deplasman oynadık ve hepsinide bu şekilde geride götürdük, götürüyoruz. Skor çok yüksek olmamasına rağmen arada 10 sayı fark var. 2.çeyrekte attığımız sayı kadar top kaybı yapmışız. Kimseninde ümidini kırmak istemem burda ama bu şartlar altında bu maçı alacağımızı zannedmiyorum. Elbetteki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ama sanki bu top kayıpları başa bela olup bize maçı kaybettirecek gibi gözüküyor. Keske şu deplasman konusunda biraz ilerleme kaydedebilseydik.[/quote:1t1fxdw4]

Deplasman fobisini anlamlandıramıyorum bu sene.Oynadığımız takımlar da inanılmaz seyirci desteği ile oynayan takımlar değildi.Bir anda başka bir takıma dönüşüyoruz.
 
Re: Pepsi Caserta-GALATASARAY (Canlı)

şu güne kadar bizim alt gücümüzde olan takımlara bile deplasmanda hep kaybettik. bu maçta onlardan birisi kırmamız lazım artık bu stresi
 
Re: Pepsi Caserta-GALATASARAY (Canlı)

bir top kaybı daha rekor ırabiliriz bu akşam top kaybında. farkta gittikçe açılıyor
 
Re: Pepsi Caserta-GALATASARAY (Canlı)

dönmez bu maç malesef :oops:
 

Üst