Eurocup 2. Tur 3. Maç | Galatasaray CC 76 - 75 CEZ Nymburk

Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı )

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":2t6aieba]Augustus niye çıkar? Hoca yenilgiyi kabul etti galiba dinlendiriyor Gstv hala bu maçı veriyor.
yoruldu kiz bütün skor yükünü cekiyor insaf biraz[/quote:2t6aieba]

O zaman ilk 30 küsur dakika oynatmamak lazım. Sakatlık yoksa, hata bana göre.
 
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı )

erkeklerde uzun suredır sayı yemıyoruz ama cok dıs sut kacırdık fark cok rahat erıyebılırdı.son perıyotta sayı yok mola aldık son 8 kusur 48 56
 
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı )

Bayanlar da ne hucum oynamayı ne de savunma oyunlarını yapamıyoruz .Üçlük salla salla girerse !!!
 
Uğur Güven' Alıntı:
Işıl yerlerde sürünüyor biraz takımı oynat ya.

Kim ne derse desin sabaha kadarda tartışırım bu ışıl, Birselin tırnağı olamaz. 100 metre koşuya katılsalar 50 metre fark atar ışıla. Yok sakatlıktan gelmişmiş yok şööleymiş yok şuymuş buymuş bahaneleri bırakın. Bu ışılla gitmez. Hele 3.çeyreğin sonunda birsel e attırdığı ikilik tam facia. Birsel bizim pota dibindeyken ışıl birselden yediği feyk ve depar farkından dolayı daha fener sahasından gelmekteydi. :roll: :roll: :roll:
 
Re:

Cem Atasoy' Alıntı:
[quote="Uğur Güven":1lqejzju]Işıl yerlerde sürünüyor biraz takımı oynat ya.

Kim ne derse desin sabaha kadarda tartışırım bu ışıl, Birselin tırnağı olamaz. 100 metre koşuya katılsalar 50 metre fark atar ışıla. Yok sakatlıktan gelmişmiş yok şööleymiş yok şuymuş buymuş bahaneleri bırakın. Bu ışılla gitmez. Hele 3.çeyreğin sonunda birsel e attırdığı ikilik tam facia. Birsel bizim pota dibindeyken ışıl birselden yediği feyk ve dapar farkından dolayı daha fener sahasından gelmekteydi. :roll: :roll: :roll:[/quote:1lqejzju]
baskette guardın kadar konuşursun maalesef guard tercihleri yanlış hem bayan hem erkek takımlarının. kaliteli yabancı guardlar almamışlar.
 
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı )

İnanamıyorum ya hiç bişey yapamıyoruz şuan anca izliyor FB.

Işıl berbat ötesi. Hala eskisi gibi değil.

Fowles'ı kullanamıyoruz bile. Bir arkadaş yazmış Fowles onlarda olsa 30 sayı atardı. Doğru yazmış. Fowles'ı bile kullanamıyoruz.
 

Üst