Re: Galatasaray - Power E.Valencia [Canlı]
56-66
56-66
Yusuf Baran' Alıntı:Millet oyunculara kiziyorda, oyunculari okadar suclamamak gerekir. Sonucta onlari oynatan teknik heyettir, dahada derine gidersek transfer eden kadroda tutan sube sorumlularidir. Simdi hangi oyuncu kendiliginden derki, hocam beni yetersizim GSden ayrilayim diye?
Baris Özbek, Arda Turan, Sabri, Kewell.
Yönetim almis, teknik heyet oynatiyor bunlari.
Adamlar simdi kötü oynarsa eger "ben yetersizim gideyim" mi dicekler? Bunu teknik heyet ve yönetim yapmali. O yüzden ben oyunculara pek kizmiyorum yani asiri derecede.
Yusuf Baran' Alıntı:Millet oyunculara kiziyorda, oyunculari okadar suclamamak gerekir. Sonucta onlari oynatan teknik heyettir, dahada derine gidersek transfer eden kadroda tutan sube sorumlularidir. Simdi hangi oyuncu kendiliginden derki, hocam beni yetersizim GSden ayrilayim diye?
Baris Özbek, Arda Turan, Sabri, Kewell.
Yönetim almis, teknik heyet oynatiyor bunlari.
Adamlar simdi kötü oynarsa eger "ben yetersizim gideyim" mi dicekler? Bunu teknik heyet ve yönetim yapmali. O yüzden ben oyunculara pek kizmiyorum yani asiri derecede.
Yusuf Baran' Alıntı:Ali kardesim ozaman oyuncuyu macta taraftar protesto etsin, yönetimde yollasin allah allah. Adam takmiyorsa (bkz: Lincoln) yollarsin gider.
Ama oyuncuya küfür hakeret bela okuma asiri elestiri SACMA birseydir.
Elestirirsin ama abartmicak sekilde. Oyuncuda o elestiriye kulak asip kendine ceki düzen verir, vermezse güle güle.