Eurocup 2. Tur 5. Maç | Galatasaray CC 54 - 64 Pepsi Caserta

6-0 geride başlayacağız maça. Ama önemi yok. Adamlar iyi sonuçlar alıyorlar. Ama önemi yok.
Yürek koyma zamanı geldi artık. Öyle bir yenelim ki adamların kafasında bu kupa bitsin. Sienayı yenmeleri hoş olmuş. Fazla güveneceklerdir kendilerine. Sonuçlarını onlara götermeliyiz. Tribünde o iğrenç yeşil rengi görmek istemiyorum. İnşallah her yer kıpkırmızı olur .
 
Ayağımdaki sorundan dolayı gelemeyebilirim maça ancak gelmeye çalışacağım...

Maça gelince. Hem galibiyet alacağımızı hem de 6 sayının üstünde bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Shumpert'tan patlama bekliyorum artık, bir süredir formsuz. Eğer Jerry de takımı iyi idare edip Tutku'nun yükünü hafifletirse beklenildiğinden çok rahat bir galibiyete imza atabiliriz... Başarılar Aslanlar
 
Daha su baslığa bile ilgi gösterememişiz ki nasıl maça ilgi bekliyoruz anlamadım.

Umarım 1 tane bile boş koltuk kalmaz da cehenneme çeviririz Ayhan Şahenk'i.

Yarın bende 2 kişi ile beraber maçtayım.
 
Bir şey merak ediyorum; Abdi İpekçi'deki kombinelerimiz bu maçta geçiyor mu ? Yoksa yine de bilet mi almalıyım ?

Doruk, kombineler geçerlidir mutlaka. Salonun değişmesi sorun olmaz. Ha kapıdaki görevliler işgüzarlık yapıp kombine geçerli değil derlerse kulüpten yetkili biriyle görüşmek istiyorum dersin.
 
Samsun maçına girişte, Kombinelilere biraz sorun çıkarmaya çalıştılar. ama devre arası konuştuğum klüp yetkilisi "burası bizim değil bu yüzden öyle sorun çıkarmaya çalıştılar" dedi. Ayhan Şahenk'de bu olacak mı? sorumuza ise "hayır Ayhan Şahenk'e kombine sahipleri direk girebilecek" dedi. Yani Doruk rahatlıkla girebileceksin.
 
Ahmet Cömert'e girişte hiç ama hiç bir sorun yaşamadım. Kombine girişleri nerden yapılıyor diye sordum ve kapıdaki kulüp görevlisi kombinenize bakabilir miyim dedi. Kombineye baktıktan sonra da maça giriş biletimi verdi ve ücretsiz bilet ile girdim. Ayrıca güvenlik görevlileri de Abdi İpekçi'dekiler ile aynı kişilerdi, hatta birinin sorusu üzerine 'Galatasaray nereye, biz oraya.' dedi güvenlik görevlisi. O yüzden kapıda kombine sahiplerini de tanıyacakları için hiç bir sorun çıkmayacaktır.
 
Teşekkür ederim cevaplar için herkese :) Ben de cevap gelmeyince bir süre umudu kesmiştim iyi oldu bunları okuduğum.Biz de 4 kişi orada olacağız yarın inşallah.
 
Ben gelemiyorum ancak o salonun hinca hinc dolacagindan eminim taraftarimizinda destegiyle bu maci istegimiz skorla bitirebiliriz..Haydi ASLANLAR!
 
arkadaşlar bilet 7 liraymış biletix'de.maç günü salonda 5 liraya alınır galiba.

benim de merak ettiğim 2 soru olacak.salonun doluluğu hakkında bilgisi olan var mı.kredi kartımda olan bi sorun nedeniyle ( sorun morun yok limitim bitti :) ) internetten alamıyorum bilet.maçtan kaç saat öncesine kadar bilet bulabilirim.

bir de hangi tribünden almamı tavsiye edersiniz?
 
bu hafta içerisinde 6 tane telafisi olmayan sınavım var... ama şu maçı canlı izleyemezsem de kendimi kötü hissedecegim...yarın ilk iş önce bileti almak ardından da en yakın gs store'dan yenilmez armada t-shirtini kapıp maç saatini beklerken biraz ders notu karıştırmak.. :D güldürün yüzümüzü aslanlar!!
 
arkadaşlar bilet 7 liraymış biletix'de.maç günü salonda 5 liraya alınır galiba.

benim de merak ettiğim 2 soru olacak.salonun doluluğu hakkında bilgisi olan var mı.kredi kartımda olan bi sorun nedeniyle ( sorun morun yok limitim bitti :) ) internetten alamıyorum bilet.maçtan kaç saat öncesine kadar bilet bulabilirim.

bir de hangi tribünden almamı tavsiye edersiniz?

İstediğin yere oturabilirsin. Bilet bulunur sanıyorum.
 
Avrupa maçlarında ortalama 3000 kişiye oynadığımızı düşünürsek ve salon kapasitesini göz önüne alırsak, salon girişinden bilet almak biraz riskli olabilir.

Umarım "seninleyiz, herherdeyiz.. seninle cehenneme bile geliriz" bestesini söyleriz. Gayet de anlamlı olur :)
 
Bilet satışları malesef şu anda 1500 2000 civarındaymış sanırım maç günü satılır ya da umarım yazıktır ayıptır günahtır şu maç tamamen dolu olmazsa ..
 

Üst