Eurocup 2009-2010

şampiyon kim olur?

  • Galatasaray C.C.

    Oy: 0 0.0%
  • Türk Telekom

    Oy: 0 0.0%
  • Joventut Badalona

    Oy: 0 0.0%
  • Aris BSA 2003

    Oy: 0 0.0%
  • Hapoel Jerusalem

    Oy: 0 0.0%
  • Bizkaia Bilbao

    Oy: 0 0.0%
  • Power Electra Valencia

    Oy: 0 0.0%
  • Cez Nymburk

    Oy: 0 0.0%
  • Brose Baskets

    Oy: 0 0.0%
  • Crvena Zvezda

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grupları yazalım şuraya:

Grup I:Alba Berlin-Aris-Le Mans-Joventut Badalona
Grup K:Bilbao Basket-Brose Baskets-Panellinios-Benetton Basket
Grup L:Gren Canaria-Nymburk-Türk Telekom-Crvena Zvezda

Grup I , gerçekten korkunç bir grup olmuş.İşin kötüsü biz eğer kendi grubumuzdan çıkarsak bu grubun birincisi ya da ikincisiyle eşleşeceğiz.Ondan birinci olmamızla ikinci olmamız arasında hiç bir fark yok şu halde.

Türk Telekom'da nispeten kolay bir gruba düşmüş.2 Maç Gren Canaria'dan fark yerler ama kalan tüm maçları kazanıp 2. olarak çıkabilirler.
 
2 kere mvp oyuncumuz oldu.jasaitis bu hafta 2. oldu.bireysel olarak süper gidiyoruz,sıkıntı yaşaığımız rib.larda bile üst sıralardayız,eurocup ın en çok sayı atan takımıyız..inşallah takıma takviye yapılırda gruptan çıkma şansımız artar ..ersin bizim için çok güzel olur,ama guard olarak ben dariusa hiç güvenmiyorum.

AYRICA ANKETİ GRUPLARA KALANLARA GÖRE YENİLEDİM...OY KULLANALIM.
 
Bu kupada favorim kesinlikle Unics Kazan. Her yönüyle oldukça etkili performansı olan, iyi şutör ve tempolu bir takım. Kupaya oldukça yakınlar..
 
Maça giderken grubun en zayıf halkasıyla oynuyoruz diye düşünüyordum. Oysa ki grubun en zayıf halkası burnumun dibindeymiş de ben göremiyormuşum.

Telekom´un gruptan çıkışı bir mucizeydi, çekirge ikinci kez sıçrar mı pek sanmıyorum...
 
Eski günlerden bir Telekom izledik bugün. Merih Çakıroğlu'nun takımı değildi bugün sahadaki takım. Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor tabii ki ama şu grubun en önemli maçında şu performans da kabul edilebilir değil benim açımdan. Bilbao'nun yardımıyla bir şekilde gruptan çıkılmış, lokum gibi de rakipler gelmiş. Son sekiz için hava ve saha koşulları basketbol oynamaya gayet müsait ama sen çıkıp Çek Nymbruk takımına karşı bir devrede tam 19 serbest atış kullandırıp buna karşı sadece 5 serbest atış atabiliyorsan bir yerde büyük bir hata var demektir. İlk yarıda hiçbirşey oynamadı Çek takımı, sadece topla beraber karşı sahaya geçtiler. Gerisini Telekom yaptı, potaya yüklenen her oyuncuya baltayı indirerek. Neticede de 46 sayıyı yediler bir devrede.

Haftasonu 25 sayıyla en skorer isim olan Hüseyin'in kişisel performansı ile maçı uzatmaya götürecekse hiç götürmesin zaten Telekom, gerek yok. Berbat bile oynayamadılar bugün, berbatın ötesindeydiler. Maçı yorumlayan TRT ekibine ise kelimeler bir kez daha kifayetsiz kaldı tabii. Hava rezil, evde kalalım dedik. Berbat maçın üstüne bir de onları çektik. O çok övdükleri, yere göğe sığdıramadıkları her maç şut idmanı yapan Wilson'ın sadece 5 sayıda kalması epeyce şaşırttı onları. Çok potansiyelli takım bu Telekom, çok cümlelerini de iki hücumda bir dinlemek zorunda kaldık yine. Nedense bir tek biz göremiyoruz bu potansiyeli, maçı anlatan ve yorumlayan abiler 3 boyutlu gözlükle mi izliyor, ne yapıyorlarsa artık. :)
 
Arkadaş, abi bileti gişeden alırsak para Araplar´a gidecek, Ankaragüçlülerden alalım da hem para ülke içinde kalsın hem de tiner/baly sektörü canlılık kazansın, ekonomiye can verelim dedi. : ) İşin gırgırı bir tarafa, kötü hava koşullarına rağmen hatırı sayılır taraftar vardı tribünlerde.

Aslında Çağlar´ın ardından yorum yapmak düşüncelerime aykırı ama yazasım geldi. Harcanan milyonlarca dolara rağmen şu takımın en önemli silahı 36´lik Hüseyin ise vay o Telekom´un haline... Bu sözleri asla Hüseyin´i küçümsemek için söylemiyorum. Zaten bu düşünceyle yazarsam çarpılırım. O, yaşına rağmen bu kadar mücadele ederken, diğerlerini ununu serip eleğini asmış görüntü sergilemesi Ankaralı bir basketbolseveri rahatsız ediyor.

Telekom adına konuşacak olursak; ne doğru düzgün bir set hücumu vardı, ne adam paylaşımı, ne ikili oyun... Kaçak güreşen oyuncular topluluğundan başka bir şey yoktu parkede.

Telekom´un yapması gereken tek şey, tepeden tırnağa ciddi bir yapılanmaya gitmektir.
 
Durum böyle olunca, Telekom savunmasına karşı coşan Ricci 24 sayı - 8 ribaund (4'ü hücum) - 4 asist - 2 top çalma - 2 blokluk performansı ile haftanın MVP'si oldu doğal olarak.: )
 
Türk Telekom Kızılyıldız'ı deplasmanda 78-76 mağlup etti.Mallet 0/3 ikilik , 7/11 üçlük , 4/4 serbest atış isabetiyle 25 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.
 
İkinci tur grup maçları tamamlandı. Temsilcilerimiz gruplarında sonuncu olarak pek mutlu edemediler bizi. Bu arada kupanın en önemli favorilerinden DKV Joventut ve Unics Kazan ile birlikte, sezona çok iyi başlayan Kızılyıldız da kupaya veda ettiler.

Takımların galibiyet-mağlubiyet sayıları ile birlikte gruplarda sıralama şu şekilde oluştu bu turun ardından;

GROUP I
* Alba Berlin 4 - 2
* Aris BSA 2003 3 - 3
DKV Joventut 3 - 3
Le Mans 2 - 4

GROUP J
* Power Electronics Valencia 5 - 1
* Hapoel Jerusalem 4 - 2
UNICS Kazan 3 - 3
Galatasaray Cafe Crown 0 - 6

GROUP K
* Bizkaia Bilbao Basket 4 - 2
* Panellinios BC 4 - 2
Benetton Basket 2 - 4
Brose Baskets 2 - 4

GROUP L
* Gran Canaria 2014 4 - 2
* CEZ Basketball Nymburk 3 - 3
Crvena Zvezda 3 - 3
Türk Telekom 2 - 4
 
Grup sonuncuları en azından 2 galibiyet elde etmişler 6 maç neticesinde. Sadece biz 6-0 çekmişiz. Evet hiçbir maçta fark yemedik, hatta birçok maçı son saniyelerde kaybettik ama bu bir gerçeği değiştirmiyor. Şu tabloyu en hafif tabirler tanımlamak gerekirse; "üzücü".

Telekom ise şu gruptan çıkamadı ya. Şapkayı önüne koyup ben nerede yanlış yaptım diye düşünsün diyeceğim ama o olgunluk yok ne yazık ki Telekom´da. Eşsiz taraftarının dizinin dibinde oturup ağlasın...
 
Murat Özyer dönemindeki sportif başarısızlığa rağmen Türk Telekom'un kadrosu birçok koçun havada kabul edeceği bir kadro ve bu takımın şu ana kadarki periyodda başarısız olması tamamen vizyondan yoksun, amatör çalışan bir ekibin ürünüdür. Başkanından istatistikçisine kadar. Bizzat yaşadığım ve birinci ağızlardan duyduğum öyle amatörce şeyler var ki buraya yazsam herkes Türk Telekom'un içler acısı halini çok iyi anlar. Şimdilik susmayı ve gelişmeleri izlemeyi tercih ediyorum. Dün de maç rahat kazanıldı ama iş işten geçtikten sonra bu galibiyetlerin hiç anlamı yok. Nymburk'un çeyrek final oynadığı Eurocup'ta Türk Telekom eleniyorsa yönetimin şapkasını önüne koyması gerekiyor. Pardon şapkalar tribünlere dağıtılmıştı unutmuşum, ya da tribünler zorla mı almıştı? Neyse önemli değil, taraftarı lig maçında salona bekliyoruz, ancak onların desteğiyle kazanabiliriz değil mi Merih Çakıroğlu?

http://maliano.blogspot.com/2010/03/cez ... lekom.html

Demiş Mali..Katılmayan Ankara'lı yoktur sanırım..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst