Eurocup 2012-2013 - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Ali Parlak
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lider çıkarsak tahmini şöyle bir şey oluyor:

Grup K:

Galatasaray
Spartak Petersburg
Oostende
Cajasol

Çapraz grubumuz ise:

Nymburk
Triumph
Buducnost
Banvit

Açıkcası kağıt üstünde rahat bir yol, hatta grubunu 2.bitirecek Banvit'in son 8'e gitme olasılığı oldukça yüksek.

Grubu 2.bitirip çıkarsak ise şöyle bir durum oluşuyor:

Grup L:

Galatasaray
Unics Kazan
Kızılyıldız
Ulm

Çapraz grubumuz ise:

Bilbao
Valencia
Prineai
Le Mans

Zaten bu çaprazdan 2 İspanyol çıkar, göründüğü gibi çok zorlu yol gözüküyor burada. 2 ülke takımı aynı grupta olmama kuralı burada var mı bilmiyorum, o kural varsa işler değişir ama belirtmemişler.

Lider çıkarsak tahmini şöyle bir şey oluyor:

Grup K:

Galatasaray
Spartak Petersburg
Oostende
Cajasol

Çapraz grubumuz ise:

Nymburk
Triumph
Buducnost
Banvit

Açıkcası kağıt üstünde rahat bir yol, hatta grubunu 2.bitirecek Banvit'in son 8'e gitme olasılığı oldukça yüksek.

Grup L:

Galatasaray
Unics Kazan
Kızılyıldız
Ulm

Çapraz grubumuz ise:

Bilbao
Valencia
Prineai
Le Mans

Zaten bu çaprazdan 2 İspanyol çıkar, göründüğü gibi çok zorlu yol gözüküyor burada. 2 ülke takımı aynı grupta olmama kuralı burada var mı bilmiyorum, o kural varsa işler değişir ama belirtmemişler.
Gruptan lider çıkma ümidi dün akşamki farktan sonra malesef kaf dağının ardında kaldı. Kuban'ı yenebiliriz ama kolay kolay 26 sayı fark yiyecek bir takım da değiller. Şimdi bizim konsantre olmamız gereken şey ne olursa olsun gruptan çıkmak. 4 galibiyet almak, Donetsk'in 3 galibiyette kalmasını sağlamak.

kuban'a istanbul'da kesinlikle yenilmemeliyiz.yenilmemiz halinde kuban donetsk'in gruptan çıkmasını bizim gruptan çıkmamıza tercih edeceğinden dolayı onlar açısından çok önemi kalmayacak donetsk maçını kendi sahalarında kaybedebilirler.kupanın favorilerinden bir takım kendisine ileride sorun çıkaracak bir takımın gruptan çıkmasını istemeyecektir.umarım kuban maçında salon donetsk maçından daha dolu olur.

kuban'a istanbul'da kesinlikle yenilmemeliyiz.yenilmemiz halinde kuban donetsk'in gruptan çıkmasını bizim gruptan çıkmamıza tercih edeceğinden dolayı onlar açısından çok önemi kalmayacak donetsk maçını kendi sahalarında kaybedebilirler.kupanın favorilerinden bir takım kendisine ileride sorun çıkaracak bir takımın gruptan çıkmasını istemeyecektir.umarım kuban maçında salon donetsk maçından daha dolu olur.

Aynısını ben de düşündüm ama o zaman Trefl deplasmanında da kazanmak zorunda olacaklar. Tabi 1 veya 2 farkla kaybederlerse Donetsk'e son maça ikili averajla da önde giderler öyle bir durumda. Bu kadar detaylı düşünmemeliyiz aslında ama her şey olur, belli olmaz. Ucunda Euroleague var sonuçta. Kuban'ın başka türlü Euroleague yapması çok zor.

Aynısını ben de düşündüm ama o zaman Trefl deplasmanında da kazanmak zorunda olacaklar. Tabi 1 veya 2 farkla kaybederlerse Donetsk'e son maça ikili averajla da önde giderler öyle bir durumda. Bu kadar detaylı düşünmemeliyiz aslında ama her şey olur, belli olmaz. Ucunda Euroleague var sonuçta. Kuban'ın başka türlü Euroleague yapması çok zor.
Kuban ve Sopot maçlarını mutlak kazansak bile Donetsk'e de averajda kaybetmememiz lazım. Dün akşamki bu fark çok kötü oldu malesef. Kubanı en azından averajla geçeriz diye ümit ediyordum. Donetsk'e de yeterince fark yapamadığımız için içim hiç rahat değil.
Çarşamba günü salon dolmalı başka yolu yok...

Kuban ve Sopot maçlarını mutlak kazansak bile Donetsk'e de averajda kaybetmememiz lazım. Dün akşamki bu fark çok kötü oldu malesef. Kubanı en azından averajla geçeriz diye ümit ediyordum. Donetsk'e de yeterince fark yapamadığımız için içim hiç rahat değil.
Çarşamba günü salon dolmalı başka yolu yok...

salon dolmalı fakat geçen sezonki şartlar mevcut değil.geçen sezon futbol takımının uzun zamandır avrupada olmamasının açlığı vardı.bu sezon futbol takımı şampiyonlar liginde ve iyi gidiyoruz.son iki senedir oktay mahmuti ile yaratılan sinerji herkesin bildiği üzere çok sancılı bir şekilde sonlandırıldı.euroleague yerinede eurocup'ta mücadele ediyoruz.bu kadar olumsuzluk varken taraftara karşı mahçubiyeti olacağını düşündüğüm şube aksine gitti kombine fiyatlarını arttırdı.kendimden örnek vereyim geçen sezon 14-15 kişi ile yanyana izlerken bu sezon 3 ü zor gördüm.

bu takımın en büyük gücü taraftar ve bu noktalara kolay gelinmedi.salona gelen insanların luksa nın 300 ndong un 1 milyon alması umurunda bile değil.bu takım son iki sezondur oyuncuları çok iyi olduğu için başarılı olmadı.şubede biz olduk şımarıklığı seziyorum, umarım tren kaçmaz çünkü bu noktalara kolay gelinmedi. bunu eniyi bilenlerden birisi murat özyer.bu iş hava işi, sinerji işi girona maçını hatırlıyordur ayhan şahenk'te oynanan marc gasol'lu girona ile 50 kişi vardı salonda.birde gran canaria maçını hatırlatayım maça 7 de 7 yada 8 de 8 üçlük ile başlamıştık salon dolu sayılırdı ve iyi taraftar vardı.eskiden salona otobüs kaldırılırdı kuban maçında da uygulanır umarım tekrar.bilet fiyatları enazından uygun tutulsun.

Krasnodarda burda kavgali dovuslu maca gittik sira Istanbuldaki Galatasaraylilarda..Artik bir zahmet doldurun su salonu..Tarihin en yildizli kadrosu , en iyi coachu bizdeyken , Krasnodar macinda en az 8000 seyirci bekliyorum tribunlerde..Umarim bu olur...Buyuk klup buyuk taraftarla olur..Buyuk klup olma yolunda(Avrupada ilk 10 ) her brantsa mac secersek bizden bir halt olmaz..Coacha,oyuncuya gore maca gelip gelmemeyi birakalim derim.

salon dolmalı fakat geçen sezonki şartlar mevcut değil.geçen sezon futbol takımının uzun zamandır avrupada olmamasının açlığı vardı.bu sezon futbol takımı şampiyonlar liginde ve iyi gidiyoruz.son iki senedir oktay mahmuti ile yaratılan sinerji herkesin bildiği üzere çok sancılı bir şekilde sonlandırıldı.euroleague yerinede eurocup'ta mücadele ediyoruz.bu kadar olumsuzluk varken taraftara karşı mahçubiyeti olacağını düşündüğüm şube aksine gitti kombine fiyatlarını arttırdı.kendimden örnek vereyim geçen sezon 14-15 kişi ile yanyana izlerken bu sezon 3 ü zor gördüm.

bu takımın en büyük gücü taraftar ve bu noktalara kolay gelinmedi.salona gelen insanların luksa nın 300 ndong un 1 milyon alması umurunda bile değil.bu takım son iki sezondur oyuncuları çok iyi olduğu için başarılı olmadı.şubede biz olduk şımarıklığı seziyorum, umarım tren kaçmaz çünkü bu noktalara kolay gelinmedi. bunu eniyi bilenlerden birisi murat özyer.bu iş hava işi, sinerji işi girona maçını hatırlıyordur ayhan şahenk'te oynanan marc gasol'lu girona ile 50 kişi vardı salonda.birde gran canaria maçını hatırlatayım maça 7 de 7 yada 8 de 8 üçlük ile başlamıştık salon dolu sayılırdı ve iyi taraftar vardı.eskiden salona otobüs kaldırılırdı kuban maçında da uygulanır umarım tekrar.bilet fiyatları enazından uygun tutulsun.
Kuban'ı yenmek için ayrı bir motivasyona ihtiyaç var. CSKA geçen sene nasıl neye uğradığını şaşırdıysa onlara da aynısını yapmak gerek. Seyirci etkisini hücumda değil savunmada gösterir, savunma azmi ve gayreti verir.
Taraftarın kimseye küsme hakkı yok. Şubat ayına kadar futbolda Avrupa maçı da yok. Şu salona gidip onlara destek olmak bu kadar zor olmasa gerek...

Grup L:

Galatasaray
Unics Kazan
Kızılyıldız
Ulm

Çapraz grubumuz ise:

Bilbao
Valencia
Prineai
Le Mans

UNICS ve Kızılyıldız lider bitirecek gibi. Diğer grupta bugün Ulm St.Petersburg'u yenerse son 2 maçta bir şeyler değişebilir.

Spot Donetski yenmiş. 2. olursak Top 16'da bu durumda Valencia Bilbao Kazan gelebilir. Şu donetsk bir iyilik yapsada Kuban'ı deplasmanda yense.

Bütçe olarak bizden fazla 2-3 takım var,kadro olarakta kağıt üzerinde iyi gözüken belki bir Unics olabilir birde bugun ezdigimiz Kuban;yoksa ben iyi takımlar olsa da Valencia,Bilbao,Spartak,Kizilyildiz gibi takımların bizim kalibremizde olmadıgını düşünüyorum.

kuban : 53 - donetsk 49 son periyot 7:11 kaldı olurmu olur:) neden olmasın 53-51 oldu kuban ın 3lükleri girmeyince donetsk maçın içinde sürekli hadi donetsk:)53 - 55 önde donetsk helal devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...