Eurocup 3. Maç | Alba Berlin 87 - 77 Galatasaray CC

Re: Eurocup A Grubu 3.Maçı | Alba Berlin - Galatasaray

Malesef bazı arkadaşlar Jasa'yı tanımıyor...Zaten izlemedikleri bir maçta nasıl Zizic'e benzetililiyor hayret..
Jasa hiçbir takımda takımın birinci skoreri olmadı...Her zaman çok iyi bir ceza atıcısı oldu o kadar...
Bugünde iyi bir şut yüzdesi ile 7 sayı atmış, yanında da 7r 3tç yaparak mücadelesini koymuş...
Neden hücumda az top kullandı bunu ancak maçı izleyebilenler bilir acaba iddia edildiği gibi o mu isteksizdi yoksa sıkı savunma ile mi karşılaştı, ya da oyun planı içeriden mi oynamaktı ??
Neyse, önümüzdeki maç herhalde Fatih de oynar, Fatih'in gelmesi rotasyonu rahatlatacaktır...Bugün bahsi geçen Ford iyi bir oyuncu ve takımın ihtiyacı olan ribaund-blok özellikleri var, boyu kısa ama yarar sağlar...
Teramo ve Alba maçlarını kaybetsek de kötü bir sayı dezavantajı elde etmedik...Eğer -5 silinirse bunun morali Avrupaya da yansır ve bu gruptan rahat çıkarız, tabi gelmeyen taraftarın kafasına taş düşüp maçlara gitmeyi isterse...
 
Re: Eurocup A Grubu 3.Maçı | Alba Berlin - Galatasaray

emrah abi bana lafın anladığım kadarıyla,zizice benzatmem sadece şu açıdan mükemmel giderken birden istatisklerin düşmesi ve jasa da iyi oyuncu talibi çok olur ,,o da biliyor ki kulüp dingonun ahırı gibi kimin yönettiği belli değil adamın motivasyonu bozulmuştur..simas zaten sistem oyuncusudur eğer ona set çizmessen 10 sayıyı geçmez attığı ,zaten guard ımız her aldığı topla içeri penetre ettiği için jasaya zor top kalıyor..inşallah kalır diyorum yoksa ben ondan çok ümitliyim kolay getiremeyiz böyle adamları..
 
Re: Eurocup A Grubu 3.Maçı | Alba Berlin - Galatasaray

Bu arada karşılaşmayı 10340 seyirci izlemiş resmi rakamlara göre. Darısı ülkemize artık..
 
Re: Eurocup A Grubu 3.Maçı | Alba Berlin - Galatasaray

http://www.basketdergisi.com/Haber.aspx?ID=2017&CatID=5

Burada söylediklerinin özeti var.

10 sayıyla kaybetmemizi sorduklarında ise, farkın önemli olduğunu; ama farkı aşağıya çekmek için birşeyler yapmanın şu aşamada zor olduğunu söyledi. Türkiye'de 10 sayının üstünde kazanmaya çalışacağız dedi.

Linktekine ek olacak başka bir şey gelmedi aklıma.
 
Re: Eurocup A Grubu 3.Maçı | Alba Berlin: 87 - Galatasaray: 77

Sezon başında söyledik 5 numara şart diye bu kadro yapısıyla ribaunt sıkıntısı yaşayacağız diye,her zamanki gibi herşeyi geç yapıyoruz,yine boşa geçen bir ilk devre hatta sezon.
allah aşkına fbülker gibi telekomlamı başka bir sponsorlamı anlaşılır adam akıllı idaricilerle iyi bir takım kurulsuın artık.
 
Re: Eurocup A Grubu 3.Maçı | Alba Berlin: 87 - Galatasaray: 77

Alba maçında ki mücadeleden ötürü takımımızı tebrik ediyorum. İki oyuncumuz cezalı, ligte -1 puanda, Türkiye Kupasından ihraç edilmiş ve göreve gelen menajeriyle yollar iki gün içinde ayrılmış bu kaos ortamında yerli ve yabancı oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Avrupa kupalarında tam kadro olsaydık kaybettiğimiz iki maçıda alırdık. Tahkimden çıkacak olumlu bir sonuç, Tufan'ın cezasına yapılacak indirim, F.Solak ve yabancı pivot takviyesiyle her şey değişebilir.
 

Üst