Eldeki oyuncu grubu ve mevcut yonetim vizyonu bir tarafa koyulduğunda sezon başı kazaniriz dedigim hicbir maci kaybetmedik ama kaybederiz dedigimiz maclarda ciddi sekilde macin icinde kaldik. Ben yonetimin tablodan memnun oldugunu saniyorum. Bu kadar krizle yonetilen bir subeden bu performansi gormeleri kendileri icin piyango olsa gerek.
Takima ve hocaya bakarsak sezon basi parlayan Hayes'in formdan dusmesi maalesef teknik ekibe yaziyor. Israrla 4 ile eslestirip fiziksel ve mental olarak yormaya devam ediyoruz. Monaco macinda cizilen son top set i benim bu sube ozelinde gordugum en dogru setlerden biriydi hatta ilk siraya yazabilirim. Girmedi saglik olsun
Evet Ertugrul Hoca tartisiliyor ama ben bu subenin basindakilerinin vizyonunu ve halini gordukce hocayla devam edilmesi taraftariyim.
Saha ici yabanci siralamasina bakarsam takimin fiyat performans olarak en iyisi kesinlikle Arapovic. Saha ici liderligi ve iki yondeki performansiyla Harrison ikinci siraya yazilir. Her ne kadar performansi dusse de yetenek bakimindan Hayes 3 olur. Cok elestiriliyor savunma konusunda cok mesafe katemesi gerekiyor ama saha icinde kagida bi seyler koyan, o paraya iyisini bulma sansimizin olmadigi Webster, geldiginden beri isinamadigim ve bu maci da ilk ceyrek disinda berbat oynayan Auguste.her ne kadar bu macta dogruyu oynasa da takim icinde belli bir role koyamadigimiz, yabanci olarak fark yaratmayan Klobucar diye siralarim. Yabancilar konusunda bir tasarruf olacaksa bu sirayla yapilmali.
Bir parantez de Emir Gökalp'e açmam gerek. 2 yildir cok istediğim oyuncuyu sahada doğrulari yaparken görmek sevindirici. Uzerine dusmemiz gerekiyor umarim dakikalari da gun gectikce artar.
Eklemem gerek, takim akisinda devam ederken durduk yere emir'i cikarip webster'i almasi hocanin yabanci oyunculara itimas gectigini gosterir. Herkes icin sikintili bu hamle. Hem yerli oyuncunun ozguvenini sarsar hem de yabanciyi buraya karsi bazi seyleri ciddiye almamasina sebep olur. O yuzden bazi seyleri yaparken daha iyi okumak lazim