EuroCup 4. Hafta | Galatasaray Odeabank 73-78 BC Lietkabelis

7DAYS EuroCup'ta Dördüncü Hafta!

Galatasaray Odeabank - Lietkabelis

Tarih: 1 Kasım Çarşamba
Saat: 20:00
Salon: Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın: Tivibu Spor

Lietkabelis'in antrenörü Arturs Stalbergs. Geçmişte önemli yıldızlar arasında yer alan Darjus Lavrinovic ve Ksystof Lavrinovic kardeşlerle birlikte, 2009-2010 sezonunda formamızı giyen Simas Jasaitis gibi tecrübeli oyunculara sahipler. Gary Talton, Lorenzo Williams, Adas Juskevicius ve Zanis Peiners diğer önemli oyuncuları.

Lietkabelis ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet kazandı. Litvanya Ligi'nde 9. haftada Zalgris Kaunas'a deplasmanda 92-90 mağlup oldular. EuroCup'ta 3 karşılaşmada 1 galibiyet aldılar.

Lietkabelis'in EuroCup maçları:

1. Hafta | Lietkabelis 86-72 Hapoel Jerusalem
2. Hafta | Bayern Münich 93-57 Lietkabelis
3. Hafta | Lietkabelis 75-82 Reggio Emilia

Takımımıza Lietkabelis karşısında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Rakibin Hapoel Jarusalemle evinde yaptigi maci sonuna kadar izledim. yalan olmasin iddaa oynayip son maca kaldigim icin baktim maca, yoksa aklima bile gelmezdi boyle bir mac icin 2 saati feda edecegim. Jarusalemi bir ara cift haneli geriye dusmelerine ragmen maglup etmeyi basardilar.

Rakip hizli oynuyor, dis atislarla sayi bulma derdinde gibi diyebilirim. bakin cok entersan bir mac olabilir. Ne bizim ne de Lietkabelis savunma yapacagini dusunmuyorum, cok atmaya calisacak iki takimdan hangisi daha cok atarsa o kazanacaktir. savunma beklemiyorum.

Mac tahminim 15-20 sayi farki ile biter mac, ama biz mi yoksa onlarm mi kazanir derseniz bunu kestirmek icin muneccim olmak gerekir. insallah kazanan biz oluruz.

Zaten çok rahat kazanmamız gereken bir maç fakat öyle bir olacak ki kazanırsak çıkış maçımız diye yutturulmaya çalışılacak. Basketfaul'e göre Mehmet Yağmur sahada , Preldzic en az 10 gün yok.

Rakibin Hapoel Jarusalemle evinde yaptigi maci sonuna kadar izledim. yalan olmasin iddaa oynayip son maca kaldigim icin baktim maca, yoksa aklima bile gelmezdi boyle bir mac icin 2 saati feda edecegim. Jarusalemi bir ara cift haneli geriye dusmelerine ragmen maglup etmeyi basardilar.

Rakip hizli oynuyor, dis atislarla sayi bulma derdinde gibi diyebilirim. bakin cok entersan bir mac olabilir. Ne bizim ne de Lietkabelis savunma yapacagini dusunmuyorum, cok atmaya calisacak iki takimdan hangisi daha cok atarsa o kazanacaktir. savunma beklemiyorum.

Mac tahminim 15-20 sayi farki ile biter mac, ama biz mi yoksa onlarm mi kazanir derseniz bunu kestirmek icin muneccim olmak gerekir. insallah kazanan biz oluruz.

Şutör tehtidleri fazla mı?

Bir yerde okudum hangi oyuncuları tam bilmiyorum ama 35 yaş üstü 3 tane oyuncuları varmış ana rotasyonun da Erman hocaya göre sert savunma ve tempolu oynayamaya çalıştığımıza göre rahat yenmemiz gerekiyor ama bize göre hiç güven vermeyen bir görüntü içinde takım kısacası bir şekilde yenilmeyi başarırsa şaşırmam.

Bir yerde okudum hangi oyuncuları tam bilmiyorum ama 35 yaş üstü 3 tane oyuncuları varmış ana rotasyonun da Erman hocaya göre sert savunma ve tempolu oynayamaya çalıştığımıza göre rahat yenmemiz gerekiyor ama bize göre hiç güven vermeyen bir görüntü içinde takım kısacası bir şekilde yenilmeyi başarırsa şaşırmam.

Onları dinlendirmek zorunda kalırlarsa belki o anlarda fark koyabiliriz. Anladığım kadarıyla yüksek skorlar rakibimize yarayacak. Bir de yedekten gelen parçaların işlememesi gerekiyor.

Nasil basariyoruz bilmiyorum ama 15 sayi farktan 4 sayiya dusurdu rakip farki, rakibin geri donus yaptigini jarusalem macinda gordum de boyle acemilikle bu sansi nasil veriyoruz anlamak imkansiz. 15 sayi farki yakalamakta kolay degil o farki eritmekte!!!

Ilk yariyi 11 sayiyla bitirdik Dejuan Summers 5 te 5 3 lukle oynadi ilk yari, helal valla

Not: Maci izlemek isteyen varsa link cok ama buraya yazmak yasak mi onu bilmiyorum ?

Rakibin 51. sayisini ne yapip edip mutlaka izleyin. adam bom bos gitti 2 sayiyi potaya birakti. herkeste izledi. boyle acemilik nedir yahu,

Son düzenleme:
İddaa da 1/1 oynadım çok net söylüyorum GS Odeabank pişmanlıktır . Bu kadar birbiriyle uyumsuz oyuncu topluluğu görmedim . Gardlar topu potaya atmaktan kaçınıyor , alev alan DJ Sum kenarda oturdu 10 dk , Hendrix ısrarı niye onu anlamadım . Bu sezon böyle gitmez , yoksa karın ağrısından başka bir şey değil bu

Basketbol tanrılarının nefes kesen mücadelesi.

Ne yapıp edip geri düşmeyi başardık sonunda.

Hayatını Nba izleyerek geçirmiş Kaan Kural'ın bu rezalet maçı yorumlamak mecburiyetinde olması çok üzücü.

Geriye dustuk ne yazik ki :( 51. sayiyi bulun izleyin rakibin. adam potaya giderken hickimse karismadi, bence macin ozetiydi bu, boyle rahat bir takim olamaz.

6 gruplu takımda 6 takım bir üst tura çıksa bu takım yine elenir.

Silah zoruyla parkeye çıkarılmış bir koç(!) ve oyuncular(!)...

Utanç verici. Galatasaray markası bu kadar ucuz olmamalı. Hakaret etmeye bile değmezsiniz.

İzlemek bile eziyet oldu. Ne oynuyoruz belli değil, şube rezil hallerde. Bizden bu sene hiç bir şey olmaz. Ben zaten erman kunteri asla istemeyenlerden birisi olarak haklılığımız tescillendi. Yazık çok yazık, nereden geldik nereye gidiyoruz !

Bir ara 15 sayı önde olduğumuz maçı mahalle takımına karşı kaybettik. Summers bu maçın tek güzel şeyiydi. Taraftarın hamle yapması lazım bu saatten sonra.