Re: ULEB Eurocup 4. maç | Panellinios - Galatasaray
ben bir şey soracağım acaba buradan birinci ya da ikinci çıkmamızın bir önemi var mı ?
ben bir şey soracağım acaba buradan birinci ya da ikinci çıkmamızın bir önemi var mı ?
Üst turdaki grupta 1. çıkarsak 2 tane grup ikincisi takım olacak,2. çıkarsak 1 tane.Saim Karakuzu' Alıntı:ben bir şey soracağım acaba buradan birinci ya da ikinci çıkmamızın bir önemi var mı ?
oyuncu grevide oldu yunanistanda.kriz çok vurmuş oraları anlaşılanSühan Cem' Alıntı:Panellinios Atina takımı olmasına rağmen Atina'dan 200 Km uaklıktaki bir şehre taşınmış. Bu sene deneme olarak maçlarını orada oynayacakalrmış. yunanistanda kriz çok fazlaymış. Olimpiyakos-Pana maçalrına bile ilgi yokmuş artık. Bu yüzden bu maçtada seyirci olamsı beklenmiyor. GS için iyi bir fırsat. Yayının olmamasının sebeplerinden biridir belkide bu
600 kşi olacakmış maçta .Sühan Cem' Alıntı:Panellinios Atina takımı olmasına rağmen Atina'dan 200 Km uaklıktaki bir şehre taşınmış. Bu sene deneme olarak maçlarını orada oynayacakalrmış. yunanistanda kriz çok fazlaymış. Olimpiyakos-Pana maçalrına bile ilgi yokmuş artık. Bu yüzden bu maçtada seyirci olamsı beklenmiyor. GS için iyi bir fırsat. Yayının olmamasının sebeplerinden biridir belkide bu