EuroCup | 6. Hafta | Galatasaray 76-82 Neptunas Klaipeda

Yaa bende benim tvden kaynaklandi sandim ilk. Habire de altyazi geciyorlar. Kocaman siyah serit var altta azicik iyi yayin istiyoruz cok mu sey istiyoz arkadas ya :D

TRT maçı mahvetti. Altyazı geçmek için ekranı daraltan kanalı ilk defa görüyorum. Yayıncılıkta çığır açmak dedikleri bu olsa gerek...

McCollum ligde ayrı eurocup'ta ayrı oynuyor
Ege Arar 2-3 dakika'da olsa süre almalı
İkinci yarıda Caleb Green şovla maçı koparmak dileğiyle

Susturdular da ne oldu? Adamlar 20-25 sn saygı göstermeyi bilemedikleri gibi o sırada yapamadıklarını hemen sonra yapıyorlar.Ne günlere kaldık ki Allah'ın adını anıp atılan sloganlar hep ışid terörüne destek için yapılıyor. Işid'i kendilerinin din kardeşi sanan zavallıların o salonda koltuk işgalinde bulunması ne acı.
Oradakiler, vicdanları, adamlıkları falan umrumda değil. Galatasaray maçında saygı duruşunda saygısızlık manşeti atılmayacak en azından.
Yoksa saygı öğretemeyiz şu saatten sonra hocam.

Mccollum jump shot attığı için biraz da ağır crossover yaptığı için rakip hep 1 saniye erken davranıyor o da bırakın faul almayi 2+1 çok rahat yapıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok da bahtsisiz kactane potanin dibinden icinden cikti. Hocam sirti dönük hayatinda kac tane top bitirdi dorsey pozisyon hazirlanmali. Schilbb devreye gir artik hocam...

Eninde sonunda yenilecektik, ama üçlük atmaktan başka bir numarası olmayan Neptunas'a evimizde kaybetmek hoş olmadı. Asıl sorun benç katkısı alamama sorunumuzun devam etmesi. Şafak, Göksenin ve Dorsey üçlüsünden toplam 8 sayı alabildik. Bunlara Sinan, Green ve Schilb'in de kötü performansı eklenince yenilgi normal sonuç oldu.

Schilb ilk geldiği güne döndü
Mccollum ve savunma zafiyeti üzerinden kaç üçlük yedi ben sayamadim
Dorseyin kendisiyle konusup anlaşamaması. Kokay pozisyonlari bitiremedi herif şaka gibi.

Bütün sezon 5 kişiyle geçmez ne hedefimiz eurocupa ulaşırız ne de lig şampiyonluğuna. Bence bugün bunu hissettik bizim icin eurocup çok ama çok zor bir hedef.

Yorgunluktan gelen yenilgiler takımın iyice moralini düşürecek ve yavaş yavaş eriyecegiz.

Ergin ataman mola almasın biyeri eksilir aman ha.!

Lasmenin kendi adamını bırakıp rakip guarda baskıya,sıkıştırmaya gitmesi hiç doğru değil ve bu yanlışı bile bile göre göre hala yapıyor kaybettiğimiz Uşak maçında sok dakika yediğimiz smaç basketle maçı kaybettik bakın bakalım Lasme orada ne yapıyor?
Onca yanlışa rağmen hala ders alınmıyor.

Bunun yüzünden maçı kaybettik demiyorum ama belli bariz göz göre göre yapılan yanlışların düzelmesi lazım.

Dorseye zaten hiçbir şey demiyorum artık ne desek boş pes ettim,yıldım kendisinden.

Bizim takimin en önemli oyuncularimizdan biri schilbb. Onun iyi ya da kötü olmasi oyunumuzun sikismasina sebep oluyor. Ha keza micov icin de ayni seyi söylemek mümkün. Forvetler üzerinden kurulan oyun planinda bu bir sikinti olacaktir.
Ki bence bu ana plan olmamali idi.(gerci basketbolda yeni oyun biraz buraya kayiyor. Net olmayan bir numara, 4 sutör 1 bekci, oyun kurmanin guarda kitlenmedigi herkesin bu görevi paylastigi) bu plan nbade suan takimlarin yöneldigi oyun tarzi ama avrupada hala guardin takimi oynatmasi önemli bir kriter. (Guardin kadar konusursun)

Evet dorsey kendini bulmadi yakin mesafe cok kacirdi. Schilbb hic kendinde degil son iki-üc mactir. Micov da beklenenin altinda son iki mactir. Ama basketbolda olur bunlar. Bunu mccolumun scoru ile tolere etmek bence hata. Mccolum bireysel sayi atip takimi kurtaran oyuncu mu olacak yoksa düzen icinde mi sayi atacak? Kritik sorulardan biri bu. Bence bunun icin bile net bir guarda ihtiyac var. Ki bu guardla hem dorseyi hem lasmeyi daha iyi kullaniriz.
Ayrica Dorseye sirti dönük top verip onun oynamasini beklemek nedir arkadas? Ki bu durumda bile herkes bakiyo adam pas da atabilir bosa cikan olsa verecek ama potaya hucüm edince agir sacmaliyor. Ki bence burda suclu dorsey degil.
Hocada da sikinti var. Kendini gelistirmeli. Ben bir yerde yazmistim. Hoca rotasyon yapmayi bilmiyor. Hangi besler sahada olacak önemli birsey bu...

Ege oynasa dorsey'in şu halinden daha mı kötü oynar ?
Neden doğru zamanda doğru oyuncu değişikliklerini yapamıyoruz ?
İşler iyi gitmiyor,maçları zar zor kazanıyoruz,Bsl'de deplasmanlarda çok yenilgiler alacağız gibi
Takımın önce guard'a sonra sırtı dönük oynayabilen,kalıplı bir pivota ihtiyacı var,Lasme çok iyi ama fizik olarak ufak kalıyor pota altında,Dorsey'in durumu zaten ortada,Lasme'yi tamamlayacak oyuncu gerek
Bugün şafağı maç içinde oyuna almayıp zaten oyuncular dinlenmişken ikinci yarıya onunla başlamak çok garipti
Her oyuncunun veriminin artması için gerçek bir guarda acilen ihtiyaç var

Basketbol ciddi bir oyundur .. Deplasmanda koydugumuz direncin yarisini gösteremedik . Krasny macı dısında 3 zorlu deplasman bizi bekliyor .. Bravo koç .

Eurocup'da %65 üclük isabetiyle oynayan Travis Bader bu mactada 5/5 üclük ile oynayarak yildizlasti . Cok büyük oyuncu olabilir ..

[video=youtube;4Cwf02J141Y]https://www.youtube.com/watch?v=4Cwf02J141Y[/video]