Eurocup 6.Hafta | Galatasaray 87-69 Dinamo Sassari

W1daAY.png

Eurocup 6.Hafta | Galatasaray - Dinamo Sassari

İlk maç skoru: Sassari 79-74 Galatasaray.
Gruptaki kader maçımızda Abdi İpekçi'de Sassari'yi konuk ediyoruz. Yenilgi halinde Eurocup'tan eleniyoruz. Galip gelmemiz şart.

Galatasaray-Sassari
10.02.2015
20:00
Yayın: TRTSPOR

Yenelim ve rahat edelim. Açıkcası Mc Collum ve Green takıma katılınca takımın üstündeki yük azalacak kalite artacak. Dorsey'den hala umutluyum katkı vermiyor ruhsuz ama acaba diyorum hala.

Kazanırız diye düşünüyorum. Royal maçıyla beraber bir seriyle Kupaya gidersek bizim için çok çok iyi olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İpekçi'de bir başka oynuyoruz biz. Yenilgi yılın sürprizi olur. Bu maçın öncesinde Kadın takımımızın Fenerbahçe ile maçı var. Umarım salon gerektiği şekilde dolar ve güzel bir basketbol şöleni izleriz.

Normal sezon FB maçından daha kritik bir maç. Taraftar olarak farkında olsak yeter. Salonda +7000 kişi olursa +20 farkla biter. O gün kızların da FB maçı var. İkisi bir arada iyi bir akşam olur.

Bence sezonun kritik anlarından birindeyiz, Ergin Hocam zaten farkındadır, aynı gün kadın takımımızın maçı da var, salonun dolmaması için hiçbir sebep yok. Efes maçı ile seriyi başlatmış olalım bu maç ile devam etsin, önümüzde de kupa var, ayrıca Ergin Hoca'nın takımları şu dönem hep performansları yükselmiştir, bu sene de umuyorum ki öyle olacak. :)

Ben çok acı bir mağlubiyet tattıracağımızı düşünüyorum Sassari´ye,potayı bile zor görecekler,yeter ki Abdi İpekçi'yi hınca hınc doldursun taraftarlarımız.Canı gönülden başarılar diliyorum aslanlarımıza.

Galatasaray erkek basketbol takımı sezonun en önemli maçına çıkıyor. Ya tamam ya devam maçı. Resmi siteye girdim acaba farkındalar mı diye. Hayır hiç kimse farkında değil. Eminim taraftarlarımız da farkında değil. Her maç 1.200 civarı seyirci çekebilen takımımızın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu maç bu maç. Yoksa ligde kullanamayacağımız 2 fazla yabancımız olacak. Bu dar rotasyonla ligde de ne kadar ileri gidebileceğiz mechul. Şu anda her yerde bu maçta salonu doldurup takıma destek vermek için uğraşmak gerekiyor. Geçen senelerde Burçin Badem neredeyse dakika dakika satılan bilet sayısını yazardı twiterda. Resmi site kış uykusunda. Yönetim Burak'ı pazarlama derdinde. Ne diyelim ya sabır. Bu günler de geçer elbet.

Eskiden basketbol maçlarını yakından takip eden isimler vardı resmi siteyi hazırlayanlar arasında. Göz dolduran maç yazıları okurduk, sanırım orada da değişime gidildi. İşini iyi yapmak suç bu kulüpte, hatta memlekette.

İçeride oynamasak hiçbir umudum olmazdı bu maça yönelik ama ev sahibi olduğumuz maçlarda konsantre olmaktan kaçınmayan teknik ve oyuncu kadromuz olduğu için umutluyum. Kafamdaki tek soru işareti Efes maçının yorgunluğu, ama şu bir gerçek ki bu maçın telafisi yok.

Taraftarın salonu doldurması lazım, çok çok kritik bir maç bu.

Efes galibiyetinden sonra takım mutlaka büyük moral kazanmıştır, taraftar da iyi bir atmosfer yakalarsa ezer geçeriz.