• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup | 7. Hafta | AEK Athens 73-86 Galatasaray

Dorsey bu pozisyonlarda hırsla yükselip çemberi kırardı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs de Dorsey diye bir 5 numara var alırsak süper olur :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncuların sürelerini merak ediyorum. Her şeye rağmen çok iyi galibiyet olacak...

Bugün herkes elinden geldiğince özverili oynadı ,karakter koydu kazanma alışkanlığı işte bu.

İzzet aferin sana be...Hadi olacak,biraz daha gayret,hırs ve arzu...

Tek bu pozisyonu kastetmedim dorsey mesajı çakardı. . İzzet turnike ye gelen herkesi tokatladı

İzzetin bloklarından sonra gözyaşlarımı tutamadım [emoji2] İnşallah böyle devam eder

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son topu niye attık?

İzzet Türkyılmaz diye aldık Hassan Whiteside çıktı.

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Son anda 1 blok daha İzzet'den:-)

Maç bitti izzet yeter :D

sevindirici haber izzet kıpırdamaya başladı

Benim icin en az bu mac kadar sevindirici olan İzzet'in gösterdigi performans oldu . Kesinlikle özgüveni yerine gelmiş . Lasme'nin 5 faul alıp cıktıgı Dorsey'in cok yoruldugu bir ortamda , Ergin ataman'in onu oyuna almasi eminim bir cogumuzu tedirgin etmiştir .. Oynadigi süre zarfinda yaptigi bloklar ile pota altini karartti ve lig maclari icin önemli bir alternatif oldugunu gösterdi . Keza şafak'da macın baslangicinda güzel katkı verdi .. İzzet , Safak ve Ege bu sekilde rotasyona dahil olursa 10 kisilik cok temiz bir rotasyon ortaya cıkıyor .. Bu arada Aek'in yunan ligi lideri oldugunu unutmayalim. Büyük ölcüde liderligi garantiledik . Dacka macı sonra mütiş oldu ...

dorsey darüşşafaka maçı kadar etkin değildi ama 20 dakikada 10 sayı 9 ribaunt 2 asistlik katkı bence yeter

İzzet-Göksenin-Şafak üçlüsü 30 dk süre aldı ve en kritik günde verimli oynadılar. İçeride alınacak Volgograd galibiyeti liderlik için muhtemelen yeterli olacak.

Bu arada AEK'in lig ve eurocup maclari olmak üzere 9 mac sonra ilk maglubiyetini aldi .. Son olarak yine istanbul'da bize maglup olmuslardi.

İzzet hala salonda blok yapıyormuş diyollar :D

Tebrikler takıma hocaya!

Porzingis misin birader. :D

Micov ve Schilb'in dakikalarini 25 / 26'lara dusurecek bir formul bulmak lazim ama nasil, her mac 30 dakika uzeri oynuyorlar.

Maçın ikinci yarısını seyredebildim. İzzet'ten böyle bir katkı beklemiyordum. 4 blok yahu! Mc Collum önemli transfer, beklediğimiz 1 numara olmasa da muhteşem bir bitirici. Sinan sakat sakat zorlanmamalıydı, buna rağmen faul yapıldığı pozisyonda hem topu kaptı, hem koştu, hem faulleri sayıya çevirdi. Hepsinin ellerine sağlık.

Geri