EuroCup | 7. Hafta | AEK Athens 73-86 Galatasaray

Tek bu pozisyonu kastetmedim dorsey mesajı çakardı. . İzzet turnike ye gelen herkesi tokatladı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzzetin bloklarından sonra gözyaşlarımı tutamadım [emoji2] İnşallah böyle devam eder

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim icin en az bu mac kadar sevindirici olan İzzet'in gösterdigi performans oldu . Kesinlikle özgüveni yerine gelmiş . Lasme'nin 5 faul alıp cıktıgı Dorsey'in cok yoruldugu bir ortamda , Ergin ataman'in onu oyuna almasi eminim bir cogumuzu tedirgin etmiştir .. Oynadigi süre zarfinda yaptigi bloklar ile pota altini karartti ve lig maclari icin önemli bir alternatif oldugunu gösterdi . Keza şafak'da macın baslangicinda güzel katkı verdi .. İzzet , Safak ve Ege bu sekilde rotasyona dahil olursa 10 kisilik cok temiz bir rotasyon ortaya cıkıyor .. Bu arada Aek'in yunan ligi lideri oldugunu unutmayalim. Büyük ölcüde liderligi garantiledik . Dacka macı sonra mütiş oldu ...

İzzet-Göksenin-Şafak üçlüsü 30 dk süre aldı ve en kritik günde verimli oynadılar. İçeride alınacak Volgograd galibiyeti liderlik için muhtemelen yeterli olacak.

Bu arada AEK'in lig ve eurocup maclari olmak üzere 9 mac sonra ilk maglubiyetini aldi .. Son olarak yine istanbul'da bize maglup olmuslardi.

Porzingis misin birader. :D

Micov ve Schilb'in dakikalarini 25 / 26'lara dusurecek bir formul bulmak lazim ama nasil, her mac 30 dakika uzeri oynuyorlar.

Maçın ikinci yarısını seyredebildim. İzzet'ten böyle bir katkı beklemiyordum. 4 blok yahu! Mc Collum önemli transfer, beklediğimiz 1 numara olmasa da muhteşem bir bitirici. Sinan sakat sakat zorlanmamalıydı, buna rağmen faul yapıldığı pozisyonda hem topu kaptı, hem koştu, hem faulleri sayıya çevirdi. Hepsinin ellerine sağlık.