EuroCup | 7. Hafta | AEK Athens 73-86 Galatasaray

Liderlik yolunda kritik bir galibiyet aldık.En önemlisi bugün İzzet'i kazandık diye düşünüyorum.Kısa sürede yaptığı 4 blok mükemmeldi.İzzet ve Şafak ortalama 10 dakika bile katkı verse rotasyonumuz rahatlar.

İki gün ara ile iki büyük maç ve iki muazzam galibiyet. Bu takım bu sene çok can yakacak. Emeğinize sağlık, teşekkürler Ergin Ataman...

Chris Warren nedir allah aşkına ya nasıl tahammül ediyorlar bu adama. Yani bu adamın Guard oynadığı bir takıma yenilseydik çıldırırdım

Hep söylüyorum Şafak ve Ege daha fazla süreyi hakediyor diye.İzzet sene başında iyi değildi onu kesersin ama bu ikisine hiç olmazsa ligde biraz süre vermeliydi hoca.Bugün Lasme 5'lemese İzzet'i konuşuyor olmayacaktık.Buradan kesinlikle hocanın öz eleştiri yapması gerekiyor.Ege'de biraz süre olsa o da iyi oynardı bugün.Ege-Şafak gayretli oyuncular bugün İzzet'in de onlara katıldığını gördük kesinlikle daha fazla süre almaları lazım hoca umarım benche mahkum etmez onları.Bilmiyorum hoca genç oyuncular konusunda bence sıkıntılı burada o kadar Nikolov mevzusu geçti hadi onda birşey görmedik ama bunlar üzerinde çalışılırsa güzel katkılar alacağızdır.Futbol takımında da Tarık için aynı şeyi düşünüyorum.2 yıldır oynatan yok oynamayan oyuncu nasıl katkı versin ki çöp olur gider tabi.

En cok İzzet´e sevindim masallah diyelim aslanıma birde bütün takımı tebrik ederim. 2 günde bir oynamamıza ragmen iyiydik önce Ferit Şahenk´in cocuklarına sonra da Yunan temsilcisine ve Malik Harriston´a koyduk tebrikler.

İzzet Şafak gerçekten alkışı hak ediyor. Birde devimiz Duşan gelince onu da kullanıp takımda rotasyonu geniş tutmalıyız.

Koç güven şu çocuklara ilk 5 in hali kalmayacak yoksa

iki gün önce ligde önemli bir galibiyet al bugün Aek deplasmanında galip gel İzzet ten katkı al iyi gidiyoruz

Safak ve İzzet süre aldiginda takim rotasyonunun ne kadar rahatladigina şahit olduk . İzzet süre aldigi 9 dakikada muazzam bir savunma performansi gosterdi Safak da 10 dakikada önemli katkı verdi.

Mc collum - Sinan
Shlibb - Goksenin
Micov
Green
Lasme - Dorsey

Lig ve Avrupa icin kullandıgımız bu 8 kisilik rotasyon Şafak ve İzzet'in katılımıyla fazlasiyla rahatlayabilir .
Umarim Ergin hoca önümüzdeki lig macinda İzzet'e bir 15 dk vererek ödüllendirir .

Porzingis misin birader. :D

Micov ve Schilb'in dakikalarini 25 / 26'lara dusurecek bir formul bulmak lazim ama nasil, her mac 30 dakika uzeri oynuyorlar.
Beni de en çok düşündüren konu aslında bu. Her maç olmasa bile bazı lig maçlarında 20li dklara düşmeliler.
3 pozisyon için 120 dk var. Micov, sinan, schilbb, mccolum ortalama 25 dk oynasalar. Şafakla göksenine de 20 dk kalıyor ki bu rotasyon kullanılabilinir. Tek yolu bu başka da yol yok açıkçası... ki şafak da göksenin de ortalama toplamda 20 dk sıratmazlar..
Uzun rotasyonu içinse izzet de katılıraa oraya gerçekten muazzam olur.

Ammaaa ben artık bu konuda ergin atamana (çook sevmeme rağmen) hiç ama hiç güvenmiyorum. Şafağı ilk period oynatıp sonra son period öylesine oyuna almak hakaret gibi. Göreceğiz gelecek maç izzet süre bile almayacak. Yakında birileri sakatlanmaya da başlar. Sonra yok kadro dardı yok şöyle oldu yok böyle oldu demeye başlarız. Sonuçta insan bu oyuncular da her maç 30küsur dk oynarlarsa sakatlanırlar...

Takım olarak iyi oynayıp, iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldık.
Özellikle ben İzzet'ten umudu kesmiştim. Hatta Dorsey çıktığında Ege neden girmedi diye düşündüm. Sağolsun savunmasıyla beni utandırdı. Umarım hep böyle devam eder.
Hocama bugün kızdığım tek nokta maça çok iyi başlayan Şafak'ı neden daha sonra sadece 2 dakika oynatmış olmasıdır.
İnşallah cumartesi günü de rotasyonlu iyi bir oyunla kazanırız.

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

attachment.php

Ekli dosyalar

• CUrcU6OXIAENPWo.jpg
    CUrcU6OXIAENPWo.jpg
    40.2 KB · Görüntüleme: 309
3.periyottaki düşüş dışında genel olarak oyunu kontrol ettik ama Sinan'ı bu kadar zorlamamak gerekiyordu. Her neyse kazasız belasız geçtik bir deplasmanı daha.

Schilb haricinde sureleri iyi ayarladi hoca. Micov'un da suresini biraz kisabilirdi hatta. Yine de rotasyonu iyi kullandi diye dusunuyorum.

Oyunun temposunu olabildigince dusurerek, tribunleri de maca pek ortak etmeden gecen sezonki gergin Kizilyildiz deplasmanindaki gibi oynayarak kazandik. Tebrikler aslanlara!

Çok önemli bir maçtı. Şimdi 1.'lik neredeyse garanti gibi. Bundan sonra oyuncu kazanmak veya dinlendirmek için kaybetmeyi göze alabileceğimiz maçlar olacak. İzzet'in mücadelesi ise umut verdi gerçekten....