Eurocup 8. Hafta | Germani Brescia - Galatasaray

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, 7DAYS Eurocup A Grubu sekizinci hafta mücadelesinde Germani Basket Brescia’ya konuk olacak. Palaleonessa Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 22:30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ile Germani Basket Brescia arasında oynanan ilk karşılaşmada takımımız, 84-76’lık galibiyet ile ayrılmıştı.

3. Geleneksel büyük hevesle kadro kurup, 2 ay sonra insanlarin hevesini kaciran bir basketbol takimiyla daha yine birlikteyiz. Acikcasi Afyon macinda gordugum rezillikten sonra su maci kazanip gruptan cikmamiz bir sey ifade etmiyor. Yonetim yine her şey güzel havası veriyor. Geçiş yılinda isek geleceğe yönelik ne projeniz var sorusuna vereceğiniz cevabınız pek tabiki yok. Monaco son 3 dakikada 10 sayıdan gelip maçı aldı ama Kizilyildiz Andorra'ya kaybetti. Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz yine.

Rakibimiz İtalya'da da çok kötü durumda. Oyun düzenleri de Brescia Büyükşehir Belediye kıvamında. Her ne kadar bizde de bir belediye koçu olsa da kazanırız diyebileceğim ender maçlardan biri. Umarım kazanırız.

maçı izleyen takip eden olduğunu bile düşünmüyorum şu takım bile karşımızda çok organize bir takım görüntüsü veriyor.Sorumlular derhal derhal devre arası istifa etsin.

komedi izlemek isteyen açsın iki berbat takım iki berbat basketbol ama bizimkiler daha berbat öyle ki ilk pası elden çıkarırken 3 kez topu rakibe verdiler

Ya bu oyuncuların koça olan inancı tamamen kayboldu takım koç değişikliği istiyor ya da bu oyuncular ciddi anlamda paralarını alamıyor. Ya da her ikisi. Bugün maçı izlerken kafamda oluşan düşünceler bunlar.

Artık istifa ederler herhalde komple.Bu saatten sonra başka bir şey düşünemiyorum.Artık bu kadar ar namus haysiyet vardır herhalde

Tam 7 buçuk dakika sayı atamadık şaka herhalde bu ısrarla seyretmek istiyorum ama gözlerim kanıyor. Oktay hocaya para verip Ertuğrul hocaya takım emanet etmek 😢😱😢😱😡🙊🙉🙈 uyuyup unutmak istiyorum ama olmayacak galiba

Ve gerçekten bize karşı 20 sayı önde olan şu brescia takımı varya berbat bir takım.Durumun vahametini daha iyi anlamak açısından soyledim

Her hafta üstüne koyarak daha büyük rezillik yaratamaya devam ediyoruz. Defolun gidin düşün artık şu takımın yakasından!