EuroCup | 8. Hafta | Hapoel Jerusalem 86-82 Galatasaray

Haftaya Krasnyyi yeneriz grubu lider bitiririz inşallah.O Neptunas maçı başımıza iş açmaz umarım. Krasnyyi yensek biz 7 oluyoruz Nizhny haftaya Neptunasla oynuyor en iyi senaryo yarın Neptunasın kaybedip haftaya da Nizhnyyi yenmesi oluyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin ataman faktörü ile kaybettiğimiz bir maç daha.

Yenilmek sıkıntı değilde 5 oyuncunun 30 dk üzeri süreler aldığı maç temposuna daha ne kadar dayanabileceğiz beni korkutan nokta orası.

Oynat abi izetti oynat ege yi bırak onlar da hata yapsın ne fark edicek en azından oyuncu kazanırsın. Böyle bir maçta İzzet Ege neden oynamaz düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Mola durumuna ise hiç girmiyorum.

Herhangi bir hücum stratejimiz yoktu 2. yarı mccolluma topu teslim ettik o da ya şut denedi ya da bodoslama içeri grip faul almaya çalıştı. Pota altımızla övünürken bu kadar kuvvetli olduğumuz bölgeyi kullanamak çok sıkıntı. Lasmeye de kızamıyorum adama top inmiyor ki. Dorsey ise toparlanmaya başladı ama ona da top indiremiyoruz.

Maçı kaybetmemize çok üzülmedim ama topu yine beş saniyede oyuna sokamayışımız çıldırttı. Bir değil iki değil, lise takımı olsa yapmaz.

Lasme ve Dorsey aynı anda olmuyor. Bu tip denemeleri ligde yapsak daha iyi olur kanaatindeyim. İlginçtir ki Green savunmada 4 numarada Lasme'den daha aktif olabiliyor. Bence bazı maçlarda onu da denemek lazım 5 numara olarak.

Bir de İzzet filan neyse de Ege ye bu tip maçlarda ciddi süreler verebiliriz. Rakip için ters özellikleri var. Aynı şekilde Şafak oyuna girer girmez Rowland a geçilince çıkarıldı. Oyun içinde bu tip durumlara çözüm üretmek yerine kolayına kaçıp herkesin pestilini çıkarıyoruz, bir de yenilince sıfıra sıfır elde var sıfır oluyor. Maçın kaybedilmesinden ziyade kaçan rotasyon fırsatına, oyuncuları kazanma şansına üzülüyor ve topu oyuna sokamama probleminin devamına sinirleniyorum. Geçmiş olsun diyelim.

Benim icin macın kırılma anı skor 67-67 iken Göksenin'in dipten kacırdıgı boş üclük . Sonrasinda fast break jenning'in üclügü ile son buldu ve mac 75-67'e geldi . . Fenerbahce'de özellikle eski oyuncumuz Melih mahmutoglu bu tür atışları asla affetmiyor . Göksenin savunmada iyi hoş ama 'eurocup' seviyesinde bu şutlari sokmasi gerekiyor .. Begenmeyip yolladigimiz melih'in performansi ortada.

Son periyot hakemler işin b.kunu çıkardı ev sahibini kollama konusunda.

Takım Daçka-Aek-Torku maçlarından sonra baya yorulmuş belli ki. Bugün vasattık. Sağlık olsun.

Mc collum'un dayak yiyip üzerine steps calinan karar gercekten komikti . Aleni şekilde ev sahibini kolladı hakemler. Mac özelinde yaptigimiz cok fazla top kaybı maglubiyetin kilit noktasiydi . Jaruselem boyali bölgeden 50 sayı bulurken bizim 25 sayi atmamiz da düsündürücü. Lasme'de bir düsüs var .. Son 2-3 mactir katkı alamiyoruz.

Lasme net bir pivot değil.Evet ayak çabukluğu ve savunma agresifliği var ama çok ince kalıyor.Bu da dezavantaj oluyor.

Net Mccollum katletti. Kötü günüydü. En kritik hucumlarda saçma pas hataları, airball falan yaptı. Ergin Hocamın Göksenin i değil Mccollum u çıkarıp Micov - Schilb karar mekanizmasına dönmesi gerekiyordu ama o da Mccollum dan son ana kadar bişey bekledi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten kadın takımının olayına sinirlerimiz gergin sağolsun erkek takımı da saç baş yoldurttu bugün. Defalarca maçı çevirme fırsatı bulduk hepsini reddettik. Savunmamız yol geçen hanı gibiydi. Amatörce top kayıpları yaptık kaç tane oldu sayamadım. Sadece Dorsey'i beğendim.

Savunma konusunda cok sıkıntı cektik 80 sayının üstünde yedik nasıl kazanalım mc collummun bir standartı yok bu da can sıkıcı dorsey acısından sevindim sinanın acilen dönmesi lazım birde grupta rahat konumda oldugumuzdan dolayı birazda onun rahatlıgı olabilir rakip takımında son şansıydı o da ayrı bir motive Gökselin bir pozisyonda iyi döndürdük 3 lük attı ve top girmedi o sırada skor berabereydi 4. Ceyrekte macı orda alıp götürücektik onlar 3 lüğü buldu ve sonra dönemedik olsun bize canın sağolsun Galatasarayım demek düşer.

Nizny ile birincilik macina cikariz son hafta. Kazanan birinci kaybeden ikinci olur bence. Ikinci olursak yolumuz baya zor. Tabi haftaya neptunas bi guzellik yapip nizniyi yenerse olayin rengi degisir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neptunas 3te 3 yapıp Nizhny bizi yenerse gene ikinciyiz. Şu an ikincilik daha yakın gibi geliyor bana ama gidip orda Nizhnyyi yenersek sürpriz olmaz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan'ın olmaması iki maçtır bizi çok etkiliyor. Hem kısa savunmamız çöktü. Hem de top kayıplarını kontrol edememeye başladık. Sinan'ın bir an önce dönmesi lazım. Sakatlığı ne durumda bilen var mı?

2 maçta ki top kaybı sayımız korkunç derece de çok.
Bunun nedeni de Sinan'in olmayışı.
Dorsey artık aramıza katıldi,sevindirici bir durum bu.
Bu arada şunu da söyleyeyim.
Eğer dünkü maçı kazanmaya ihtiyacımız olsaydı kazanirdık.
Krasny ve Nizhny maçlarinı Allahın izniyle kazanır grup lideri olarak çıkarız inşAllah.

Takımın lider olması rahatlığa itti. ÖZellikle sinan ın olmayışı, göksenin boş şutları kaçırması yenilginin sebepleriydi bence. Dorsey adına güzel oldu umarım böyle devam eder.
Bi arkadaş sonraki grup dağılımlarını yazmış diğer başlıkta. Çok da farketmiyo aslında. Biraz prestij gibi duruyor sanki.

Rowland dışında başka bir itici kuvveti olmayan bir takıma yenildik. Gerçekten enteresan bu kadar kötü günümüzde zorlaya zorlaya 7 sayıya kadar çıkarabildiler farkı. Dorsey'in gayreti mutlu ederken bu sefer de Lasme içerden şutları unuttu. Göksenin ise şutlarında büyük bir düşüş yaşıyor. Kaçırdığı şutlar bomboş, attığı tek sayı da gerçekten "bal"! 6. dakikadan itibaren seyretmeye başladım, Şafak maça iyi başlamış 6 sayı bulmuş, ben seyretmeye başlar başlamaz hücumda iki kötü tercih yaptı, sonradan da etki edemedi,

Hakemler bir ara, iki tarafa da, o kadar çok hatalı yürüme verdi inanamadım. Sonlara doğru bazı kararları bizim aleyhimizde gibi geldi. Ama esas sorun bizim genelde.oyuna katılamayışımız oldu.

TRT Spor spikerleri felaket. Bir hafta sonu iyi bir spikere denk geldiğimi hatırlıyorum, keşke o sunsa.

Maç çok gergin, sert bir atmosferde oynandı.Takımın üstünde rehavet de vardı.Bunun dışında Hapoel Bar Timor'la Halperin'den çok ekstra katkı kaldı.Buna rağmen son dakikaya kadar skor olarak maçın içinde kaldık.
Kötü oynadık ama kabul edilebilir bir mağlubiyet bence.Sağlık olsun