EuroCup | 8. Hafta | Hapoel Jerusalem 86-82 Galatasaray

Sen istiyor dort basi magmur, her maci kazanacak bir kadro verecek 20 milyon dolar.

Elestirmeninde haddi hudutu var dun gayet kabul edilebilir bir maglubiyet aldi takim.

Rotasyon yapamadığımız ve ekstadan yıpranıp, üstüne kaybettiğimiz bir maç oldu. Umarım haftaya galip gelip liderliği garantileriz.

[video=youtube;qlwze96ZDb0]https://www.youtube.com/watch?v=qlwze96ZDb0&feature=youtu.be[/video]

1:14.00 ' deki hücumu herkes izlemeli .. 68-64 den skoru dengeliyoruz ... Rakip takımda ve salonda yüzler iyice düşmüşken göksenin bomboş üclügü atsa bütün ivme bize dönecek ..Hücumun dönüşünde göksenin'e dikkat.. Daha sonrasinda mac 75-68 e geliyor .. Bir nevi mac kopuyor..

Ben Dorsey'i gene pek beğenmedim. İlk geldiği zamanlarına göre çok daha iyi tabi ama boş smaçları yapması benim gözümü boyamadı açıkcası. Pota altı sayılarında rakip ikiye katlamış seni , tüm fatura Dorsey'de değil ama takımın asıl pivotu olarak o bölgelerin ondan sorulması lazım.

Sadece Dorsey değil tabi Rakip 86 sayının 50 tanesini boyalı alandan bulmamalı takımın komple kötü savunma yaptığını gösterir. Maçlarda kavga dövüşe hiç girmiyoruz tamam kadro adam sayısı olarak kısıtlı eurolig maçları da oynanmıyor ama biraz daha sertlik göstermek lazım

Ben maçı anca şimdi izleyebildim. Uzun yazmaya gerek yok top kayıpları maçın anahtarı olmuş. Mccolum en kritik yerde acaip toplar kaybetti son serbest atışları kaçırması şanssızlık ona sözüm yok ama misal ikili oynamaya çalışıp topu green yerinr adama attı dönüşü üçlük yedik. (Bi tek mccolum değil adam bizim pg miz olduğu için daha kritik)
Bir de boyalı alan sayıları bu maçın hikayesi denebilir dış oyuncular çok rahat delmiş bizde bu duruma reaksiyon verememişiz. Ayrıca dediğim gibi bence bir oyun kurucumuz olmadığından ikili oyun üzerinden sayı bulamıyoruz.
Lasme ve green ise formsuz bu aralar toparlansalar iyi olur. Dorsey ise artık bizimle diyebiliriz :D
Bunca şeye rağmen son ana kadar maç içinde kalmak ise iyi bir şey. Lig maçlarında daha çok rotasyon yapmalıyız. Bir de sinanın durumu nedir ne zaman dönecek?