EuroCup | 9. Hafta | Galatasaray: 103 - Krasny Oktyabr: 76

Eurocup'ta gruptan çıkmayı garantilesek de liderlik için geriye kalan maçlarda göstereceğimiz performans değerli. Şuanda Nizhny ve Neptunas'ın bir galibiyet önünde lider durumdayız. Bu hafta ise kendi sahamızda Krasny Oktyabr ile oynayacağız.

İlk maçta oynadığımız rakip ile pek alakası olmayan bir ekip ile karşı karşıya geleceğiz. Tek galibiyetlerini grubun ilk maçında AEK'ya karşı almışlardı ve o günden bu yana yedi maçtır üst üste kaybediyorlar. DJ Cooper, Mitchell, JJ Johnson gibi ana taşıyıcı yabancıları artık yok. İlk maçta yorgun gittiğimiz Rusya deplasmanından 16 sayı farkla galibiyet alarak dönmüştük. O kadroda DJ Cooper, JJ Johnson, Jordan Hamilton mevcuttu. Şimdi ise daha düşük seviyede bir takımlar.

Normal şartlar altında rotasyon yapacağımız bir maç olması lazım, umarım bu sefer buna net biçimde fırsat buluruz.

Tarih: 09.12.2015 - Çarşamba - 20:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Biletler: http://www.biletix.com/etkinlik/SBG51/TURKIYE/tr
Yayın: TRT Spor

Son maçlarda olduğu gibi Şafak, İzzet ve Göksenin'in 10'ar dakika civarı süre almasını bekliyorum. Hakeza Dorsey de ritmini bulmuşken 20 dk. civarı oynamalı.

Rahat kazanacağımız bir maç olur inşallah.

Yarın Şafak Edge için Ergin hocanın gözünde son şans olabilir. Dorsey'de de benzer durum yaşanmıştı ve Dorsey iyi performansıyla yerini sağlamlaştırmıştı. Keza Şafak'ın olası iyi oyunu Mehmet Yağmur konusunda koçu bir kez daha düşünmeye itebilir. Ancak Şafak etkisiz kalırsa, Mehmet Yağmur için daha yüksek seslerle konuşmaya başlayabiliriz. İzzet'te son maçlarda rotasyona girmeye başladı yarın onun içinde önemli bir sınav olacaktır.

Sezon ortasında adeta içi boşalan Krasny karşısında ilk yarıdan fişi çekeceğimizi düşündüğüm için, ikinci yarı rotasyon yapıp hem elde ki malzemeyi görme ve oyuna dahil etme açısından hemde asları dinlendirme açısından güzel bir deneme yapacağız. Umarım her şey istediğimiz gibi gerçekleşir.

Bu maç bizim için pek de önemli olmasa takım olma açısından ve tekrardan avrupa da ritim yakalamamız açısından önemli bir maç.

İlk maçta Rusya deplasmanında özellikle aklımda kalan 2 pozisyon var.Biri Şafağın son saniyede yarı sahamızdan yolladığı ve basket olan 3lüğü..Diğeride Sinanın pasını yarı sahada alıp çembere kadar gidip smacı kacıran Dorseyin pozisyonu..O smac girseydi eğer tek kelimeyle muhtesem olacaktı..Bu arada o zamanlardaki Dorsey kötü olan Dorseydi ve 10 sayı atmıstı..Şimdiki Dorsey ise özellikle son maçlarda tamamen kendini buldu..
İlk macta deplasmanda olmamıza rağmen rakip bize belirli bir yere kadar dayanabilmisti ve sonrasında elimizi kolumuzu sallayarak farkı yapmıstık.
Krasnyde önce Mitchell ardından Dj Cooper-JJ Johnson-Jordan Hamilton ve Thomas Guinn derken takımda Abdli oyuncuları kalmadı..

Merak ettiğim sorular kaç farkla kazanacağız,Dorsey'in kaç tane jeneriklik smacını izleyeceğiz ve de Şafak-İzzet-Ege kaç dk,oyunun hangi bölümlerinde süre alıp,nasıl bir katkıda bulunacaklar..

Maç hem bizim evimizde,hem işin siyasi boyutu var,hem pota altı üstünlüğü bizde..Rahat demeyeyimde,çok rahat bir oyun ile 100 sayıyı göreceğimizi düşünüyorum.
Başarılar Yenilmez Armada..

Maçta olmasını istediğim en önemli şey. Son dönemdeki Rusya krizini eleştirirken ceza almamaya dikkat edelim. Geçen seneden bu tribün olaylarıyla alakalı sicilimiz kötü. Bu kötü izlenimden kurtulmalıyız.

Bu maci kazanmamiz durumunda grup liderligini hangi sartlarda garantiliyoruz yada oyle bir ihtimal var mi?

Neptunas bu akşam kendi sahasında Novogrodu yenerse, biz de Krasnyi yenerse garantileriz.
Neptunas yenilir, biz kazanırsak, son maçta Novograd deplasmanında ,en kötü ihtimal, 3 sayıya kadar yenilirsek 1. yiz.
Neptunas yenilir, biz de yenilirsek, son maçı deplasmanda mutlaka kazanmalıyız.

Kusura bakmayın, sıralamaya bakarken acele edip Neptunası görmemişim.

AEK'nın kazanmasını ya da direk bizim kazanmamızı bekliyeceğiz.

Hayır garantilemiyoruz. Haftaya Neptunas kazanır biz yenilirsek Neptunas lider olacak. Yani lider olmamız için ya haftaya kazanıcaz ya da Neptunas kaybedecek.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE

Benim anlamadığım Neptunas ın bize karşı ne üstünlüğü var da haftaya biz kaybeder Neptunas kazanır ve grubu aynı puanda bitirirsek ikili averajda önümüze geçip de grubu lider bitiriyorlar. Üstelik 2 maçı da Neptunas karşı kazanmışken.

Hayır garantilemiyoruz. Haftaya Neptunas kazanır biz yenilirsek Neptunas lider olacak. Yani lider olmamız için ya haftaya kazanıcaz ya da Neptunas kaybedecek.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE

Benim anlamadığım Neptunas ın bize karşı ne üstünlüğü var da haftaya biz kaybeder Neptunas kazanır ve grubu aynı puanda bitirirsek ikili averajda önümüze geçip de grubu lider bitiriyorlar. Üstelik 2 maçı da Neptunas karşı kazanmışken.
Neptunas burda bizi 4 sayının üzerinde yendiği için önümüze geçiyorlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarlar Beşiktaş'a karşı küfürlü tezahüratta bulunuyorlardı, Ataman da sadece takıma destek verilmesini istedi. Olay bundan ibaret. Hiçbir zaman anlayamadım böyle herhangi bir Avrupa maçında bjk veya fbye neden küfürlü tezahürat edilir bilemiyorum.

İstatistiklere baktım safağın rankingi 0. Maçı izleyemedim en düşük ranking onun üstelik 21 dk oynamış kötü mü oynadı? Ege çok verimli gözükmüş istatistiklere göre 16 rankingle oynamış. İzleyen arkadaşlar izzet ege ve şafağı değerlendirebilir mi?

attachment.php

Ekli dosyalar

• E6WapA.jpg
    E6WapA.jpg
    73.9 KB · Görüntüleme: 248