Her işte hayır var.Umarım yapacağımız transfer bir an önce gerçekleşir.
Rus deplasmanlarıda ayrıca çok sıkıcı.
Rus deplasmanlarıda ayrıca çok sıkıcı.
#oleyoley #ErginAtaman ve tüm maç boyunca ya üç sayılık atış denememiz ya da Ersin Dağlı'nın yüksek post atışına bakmamız. Cenk yanmasa ağır fark yerdik...
Bugün Fischer'in bizi ne hale soktuğunu görünce uzunda mı almamız gerekiyor acaba diye düşünmedim değil.
Bugün Fischer'in bizi ne hale soktuğunu görünce uzunda mı almamız gerekiyor acaba diye düşünmedim değil.
Oldu olacak takımı baştan yaratalım.
Ergin Ataman egolarından arınmadığı sürece biz daha çok maç kaybederiz. Takım bilmem kaç sayılık seri yiyip geriye düşüyor. Bizim Ergin Atamandan daha müdahale yok. Transfer yapsan neye yarar ki bu ciddiyetsizlikle.
Mola almamak ile Ergin Ataman'ın egosu arasında nasıl bir ilişki var? Hoca mola almamakla hata yapıyor bence de ama ego ile ne ilgisi var onu çözemedim.
Selamlar.. Soruya soruyla cevap verilmez ama Karşıyaka maçında 15 dakika soyunma odasında kalan bir takımın ısınma hakkını kullandırmadan maça başlatmakla ego arasında bir ilişki var mı sence?
Gökhan Alabıçak... Merak etme sen rahat ol çoğu maçı salonda izliyorum deplasmanları da televizyondan yada bugün kü gibi link yoluyla. Sen izledin mi peki? Sürekli üçlük denemek ve Dudley'e yüksek post atışı hazırlamaktan başka ne yaptık hücumda? Savunmayı hiç açmıyorum zaten evlere şenlik.
Selam, sizin kastetmeye çalıştığınız şeyi ben anlayamadım. Ego kişinin "ben"liğidir ve kısmen rasyonel tarafıdır. Şimdi Ergin hoca mola almayınca veya takımı idmana çıkarmayınca nasıl egoyu tatmin ediyor onu çözemedim. Olayı metodolojik bir tartışmaya getirmek istemiyorum ama kavramlarla ne anlatmaya çalıştığımız arasında kaymalar var. Ergin Hoca hata yapıyor dense anlayacağım. Ama egolardan arınmak ne oluyor? Hatasında ısrar ediyor, dik kafalı mı denmek isteniyor?