Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

İlk yarida 50 sayi yedik. Pota altimiz savunmada cok kotu. Alan savunmasi yada on alanda baski deneyebiliriz. Goksenin de savunmada direnci artirmak icin dusunulebilir.

Sezon başından beri berbat topsuz savunma yapıyorduk buna bir de 1'e 1savunma sıkıntısı eklenince devrede 50. Daha 2 gün önce Frankfurt'a 70'i zor attılar.

Savunmada iyi degiliz fakat o kadar karamsar degilim. Bayern'in tempo yapmak disinda basketbol namina urettigi hiçbir sey yok, 50 sayiyi sadece 5 asist uzerinden buldular yanlis saymadiysam, Savanovic hiyartosu çok iyi savunma yaptigimiz sette elinde patlayan topu el ustunden sayiya çevirip tum ritmimizi bozdu. Yani deplasmanda oynamanin verdigi dezavantajin etkileri, yapacak çok fazla sey yok. Sinir bozucu bir seyircileri ve anonsorleri var, bunu iyi kullandilar. Onun disinda bizim hucumdaki ritmimiz bir deplasman takimi için gayet iyi. Savunmayi biraz sikabilirsek onlarin bu saçma sut ritmini baltalariz. Su ana kadar bizim hucumumuz homojen gidiyor, onlarinki dususte periyot olarak bakarsak. Ben en kotu bu farki koruyacagimizi dusunuyorum.

Bu mac ile birlikte James'in Caleb Green mi yoksa Chuck Davisin mi yerine ligde oynayacagi belli olur.. Bana kalirsa Davis ligde tribune gonderilir.

Cok sayi yedik, ama baya sayi yedik. Sinanin da biraz bildiği seyleri yapmasi lazim, on bes macta bir yaptigi suprizleri bu macta denemese hos olacak. Bi de topu kapmissin ilk yari sonu thompson ordayken nedir bu inat cik son top oyna ya yazik gunah degil mi?

Kötü hücum performansımıza rağmen ilk yarı skoru fena değil... İnşallah ikinci yarı turu getirecek bir skor alabiliriz.

İlk periyot 29 yedik ikinci periyot 21 . Umarım böyle azalarak gider. Hücumda Mccollum ve Schilb'in bireysel performansları önemli. Biraz da Green maça girebilse keşke ikinci yarıda çok iyi olur.

Yine dış atış savunmamız berbat pota altı savunmamız evlere şenlik Koçta maça oyuncu değişikliği dışında müdahale etmiyor.ilk yarı yenilen 50 sayı kabul edilir cinsten değil.bütün bunlara ragmen yine 6 sayılık fark hiç fena değil. 2.yarı biraz savunma yapmamız gerekiyor hücum da zaten problem yok.

Maçı izlerken verdiğimiz savunma ribaundlarını görünce bol bol Dorsey in kulağını çınlattım madem gideceksin vakitlice gideydin de transfer yapma şansımız olsaydı Eurocup için. Yalnız çok konsantrasyon gerektiren bir maç en ufak bir dalgınlık 8-10 sayılık bir fark yaratıyor iki takım içinde