EuroCup | Galatasaray: 72 - BC Donetsk : 68

Gordon kötü başlamıştı ama kötü devam ettirmedi bence. Çok göze battığı için çok üzerine gidiliyor ama fazla göstermeye çalıştı kendisini, o yüzden olsa gerek. Maçı getiren turnikesini de unutmamak gerekiyor bir de.

Hoca Engin ve Furkan'ı da çok az oynattı bence.

Arkadaşlar benim bilgim yok, şuan oynadığımız takımın seviyesi nedir? Eurocup şampiyon adaylarından mıdır mesela?

Yenilmez Armada yola devam ediyor. Zor da olsa kazandık. Tebrikler aslanlara.

Son maçlara (10-0, 13-0 vb.) serilerle başlıyorduk. Bugün ise tutuk başladık, hatta bir süre geride götürdük mücadeleyi. Yine de toparlandık. Kötü oynadığımız günde de kazanmak işin iyi tarafı.

İşin kötü tarafı ise taraftarımızın yeterince ilgi göstermemesi.. Kırgınlıklar bir kenara bırakıp bu takıma sahip çıkmak gerekiyor. Desteği hak ediyor bu takım..

Hoca bazı oyuncuları kenarda unutuyor bazılarını da soğutuyor.Furkanın üzerine çizilmiş oyun yok top indiren yok adam faydasız gibi gözüküyor sonrada.Lakovice yapılar da komik.Ya hiç oynatma yada dalga geçer gibi sadece ikinci periyotun son 2 dakikası oyuna almayın lütfen.Enginde verimliyken çıktı bir daha girmedi oyuna.Gordonda gününde değilken neden bu kadar ısrar edildi onuda doğru bulmadım.Sonuçta geçen seneki bjk gibi takım yok hocanın elinde bir sürü alternatif var.

Bence Gordon bugün yukarıda yazılanlar kadar da kötü değildi. Özellikle 2. yarıda özellikle savunmada gayet istekliydi hücumda da biraz şanssızdı sadece.

Gordon kötü başladı ikinci yarı toparladı ama 5 top kaybı iyi değil.Maç bir ara sürekli 7-8 sayı aralığında gitti buralarda Hawkins ve Macvanla yapılan 3 sayılık atışlarda isabet bulsak maç kopar giderdi o yüzden sıkıntı yaşadık.Lakoviç hoca tarafından sadece değiştiği oyuncuyu dinlendirme amacıyla kullanılıyor.Ergin hoca geldiğinden beri Furkandan yeterli katkıyı alamıyoruz üzerinden hücum bile çizilmiyor.Ersin formda ve gayet iyi katkı veriyor.Gözler savunma direncimiz açısından Göksenini arıyor.Bugün bu şartlarda maçı kazanmamız önemliydi.

aşırdım gerçekten. Maçın başını saymazsak (hadi ilk yarı diyelim). Bugün maçın en iyi oyuncusu gordondu GS adına. Neden bu kanıya vardınız gerçekten merak ettim. Gordon iyiydi demiyorum maçın bizim adımıza en iyisiydi diyorum. Hatta ilk sayısını attığında inanamadım ilk sayısı olduğuna. Maçın her anında oyundaydı bugün. Adam böyle oynadığı gün bile Gordon yaramaz Arroyoyu aroyyo bu gözler modunda olacaksak ilginç gerçekten.

Ben yalnız ikinci yarıyı izledim, maçın adamı gordon diye düşünürken burdaki yorumlara şaşırdım..1. ve 2. peryotlarda bu kadar kötümüydü bu adam..
13 sayı 9 Reb.(Daha ne yapsın)
Hawkins e bile laf soyleyen var..
Şu gelsin bu gitsin demek ne kazandırır ki takıma..Bence takımın yalnızca desteğe ihtiyacı var..

Hawkins 22 sayı, Gordon 13 sayı. Skor bakımından o kadar da kötü sayılmazlar zannımca.

Hersey skor yönüyle bakıcak olursak.Ficth ,malik dixon bizde sayı kralı olmus adamlar böle bakmayalım olaya.Hawkins evet sayı attı ama lider olarak dümene gectiginde yumrugu vurcagımız anlarda hep kacırdı,Gordon macı istedi zorladı ama cok top kaybı yaptı.

Takım olarak tutukluk vardı,Furkan az süre aldı cenkde az süre aldı.Gordon icin geldiginde yazdıgım yazı duruyor hala cok dengesiz oyuncu demistim ,csk`da düzen içindeyken oyunu tamamı ile düzen dısına tasıyordu,Ergin hoca bazen karabol oyunları sever düzen dısına cıkar Gordon böle zamanlarda işimize yarayadabilir bizim ipimizede cekebilir. Lakovic`ın büyük fanıyım ama tesekkur edelim.

Yönetimede iki kelime sözüm var biraz subeye sahip cıksanız bu takım ucar gider,bu taraftar sel olur akar salonlara...

Arkadaşlar benim bilgim yok, şuan oynadığımız takımın seviyesi nedir? Eurocup şampiyon adaylarından mıdır mesela?

Normalde F8 adaylarından ama güçlü gruba düştüler tabi, iyi yatırım yaptılar bu sene, bu maç özelinde ise belki de en önemli 2 isminden biri Perkins yoktu, onun yokluğunda organizasyon sorunu yaşadılar onlar da.

Maçın sonunu izlyebildim ancak .Bizim için grubumuzdaki en zor maç herhalde önümüzdeki hafta deplasmanda oynuyacağımız kuban maçı .Umarım Domercant o maça kadar hazır hale gelir

Curry muazzam oynadı, hayran kaldım adama. Sayıları da öyle kolay şutlardan değildi, baya zor pozisyonlardan ekmek çıkardı adam.

Kötü oynarken de olsa kazanmak önemli ve güzel, Hawkins'in omuzladığı yükü hafifletecek birini aradık bu akşam. İkinci yarı Gordon devreye girse de esas aradığımız isim belliydi: Domercant.

Hersey skor yönüyle bakıcak olursak.Ficth ,malik dixon bizde sayı kralı olmus adamlar böle bakmayalım olaya.Hawkins evet sayı attı ama lider olarak dümene gectiginde yumrugu vurcagımız anlarda hep kacırdı,Gordon macı istedi zorladı ama cok top kaybı yaptı.

Takım olarak tutukluk vardı,Furkan az süre aldı cenkde az süre aldı.Gordon icin geldiginde yazdıgım yazı duruyor hala cok dengesiz oyuncu demistim ,csk`da düzen içindeyken oyunu tamamı ile düzen dısına tasıyordu,Ergin hoca bazen karabol oyunları sever düzen dısına cıkar Gordon böle zamanlarda işimize yarayadabilir bizim ipimizede cekebilir. Lakovic`ın büyük fanıyım ama tesekkur edelim.

Yönetimede iki kelime sözüm var biraz subeye sahip cıksanız bu takım ucar gider,bu taraftar sel olur akar salonlara...

Volkan, hawkins ve gordon için çok kötülerdi yorumlarına istinaden yazdım ben bu mesajı. Tabiki bir maçın adamını seçerken skora bakıp da konuşmuyorum, ama Gordon çoğu pozisyonda oyunda skor üretimimiz tıkanmışken, dış atışlarımız da girmezken insiyatif alıp takımı krizden çıkarttı. Top kaybı yapmışlar da olabilir ancak top da çaldılar bu isimler. Takım olarak çok iyi olmadığımız, skor yönünden zorlandığımız bir maçta skor yükünü çeken bu iki isim benim gözümde kötü sayılmazlar. Umarım daha anlaşılır bir mesaj olmuştur bu. Teşekkürler