Eurocup ön eleme ilk turunda rakip BC Siauliai...

İlk ön eleme turu çok kritik. Uyum dönemimin yaratacağı sorunlardan etkilenmeden geçeriz bu turu umarım.Bu arada gruplar açısından görece iyi bir kura çektiğimizi söylemek mümkün.
 
Sialuai en iyi oyuncusu olan ABD Lİ oyuncusu Grant ı kaybetti.Grant Sialuai nin hem skorer,hem ribaunt hemde savunma özellikleri Sialuai yi tam buralara kadar getirdi.Kimse merak etmesin Sialuai yı rahatlıkla geçeriz.Zaten Budocnust bizim rakibimiz olamaz.Onları da rahat geçip gruplara kalıcağız.Sonra da grupta 1. olup yolumuzadevam ederiz.
 
Türkiye Kupası maçlarından sonraya denk geliyor.Yeni transferlerimiz de o maçlarda birbirine ısınır.Ön elemeyi geçip Eurocup'a gideriz.Ruhumuzda Avrupa var.Kolay kolay maç kaybetmeyiz.
 
Selamarkadaşlar hayırlı cumalar dilerim öncelikle rakibimiz bizim gücümüzün yanından geçemez Kadromuz şu an çok iyi aman nazardeğmesin guroviç milojeviç falan çok tecrübeli oyuncular graves hakkında şüpheliyim ama inş o da iyidir
 
Rakipler galip!..

2e9ne2.jpg


Eurocup ön eleme ilk turundaki rakibimiz BC Siauliai, Litvanya Ligi'nde çıktığı ilk karşılaşmada Aisciai'yi 72-57 mağlup etti.

İstatistikler: http://www.lkl.lt/index.php/b19sYW5nPWh ... 9pZD0xMzg2

Öte yandan BC Siauliai'yi elememiz durumunda eşleşeceğimiz Karadağ şampiyonu Buducnost, Adriyatik Ligi'nin ilk maçında güçlü Euroleague takımı Union Olimpija karşısında 82-73 galip gelmeyi başardı.
 

Üst