Eurocup Ön Elemesi 1. Tur 1. Maç | Siauliai 73 - 73 Galatasaray CC

Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Umut Erdem":eek:fhly75y]Yenilecegimiz kesine yakın bir ihtimal ama işallah 5 den fazla yemeyiz..
Bu nasıl bir Galatasaraylılık . Hatta Galatasaraylılık bile demeyim cünkü adam kendi takımına inanmıyor . Yazıklar olsun[/quote:eek:fhly75y]


herkezin Galatasaraylılığnı tartmak sana mı kaldı ? isteyen istediği gibi tutar, kimse sen 20 atıcaz diye inanıyosan gelip birşey diyormu ? sanane Umut'un Galatasaraylılığıından , bi senmisin bu forum da Galatasaray'lı ?


maç tüm paketlere açık mı bilmiyorum da , eko-spor paketine açık..arayıp bizzat sordum.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Evet Praskevicius Ülkerspor da bi dönem forma giydi.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Emre Satır' Alıntı:
V.Praskevicius bir dönem Türkiye'de oynadı mı? ismi yabancı gelmiyo da

Evet, 1998-2000 sezonlari arasinda Besiktas'ta oynadi
2002-03 ve 2004-05 sezonlarinda olmak uzere iki ayri donemde de Ulkerspor formasi giydi.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":1uutsjt8]bizde bir tek lig tv kanalı var digitürk kanalı olarak bende izleyebilirmiyim :roll:
[/quote:1uutsjt8]

bir tek lig tv var derken sanıyorum yayınları normal receiver ile türksat üzerinden izlediğinizi anlatmak istemişsiniz..digiturk'un böyle bir hizmeti de var.. normalde digiturk eutelsat uydusunda tüm kanalları ile var ama 3-5 kanallık küçük bir paket halinde tüksattan da izleniyor, siz de sanırım buradan izliyorsunuz.. lig tv, turkmax, actionmax ve benzeri bir kaç kanallık bir paket var, kart yardımı ile şifre açılıyor.. eğer anlattığınız bu paket ise spormax i maalesef izleyemezsiniz.. en azından şu anda izlenemiyor.. çünkü spormax in türksat üzerinde yayını yok..eğer bu 4-5 kanallık pakete spormax dahil edilmezse izleyemezsiniz..

şu anda spormax, sadece ve sadece digiturk e kendi kutusu ile abone olan, türksat değil eutelsat üzerinden izleyen abonelerce izlenebiliyor.. normalde her pakette de yok spormax ancak basketbol maçlarında tüm abonelere açık olacak..
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Arkadaşlar!

0212-473-73-73 Bu numarayı arayıp nazik bir dille bu maçın sadece spormax ten yayınlanmasını eleştirin, sky Türke alınması konusunda ısrarcı olun.

Uzakta olanlarımızda mail atsınlar aşağıdaki linke!

http://www.digiturk.com.tr/contactus.aspx


Çok insan ararsa bu maçı herkesin izlemesini sağlayabiliriz!
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Temkinli olmak gayet normal, karsınızdaki takım Baltık liginden ciddi bir ekip. Geçen yıl telekom maçlarını seyredenler Telekom'un deplasmanda ne kadar zorlandıgını hatırlar. M.Wright'ın sıradısı performansı olmasa işleri cok zordu. Hucum gucuyle yenebildi Telekom, ki zaten yakın skorlu bitmişti. C.T.Kolej maçının olumlu havası avantaj ama Beşiktaş maçını unutmamak lazım. Daçka maçını ayrı tutuyorum. Olganustu bir dış atış ritmi yakalamış daçka, keza biz de yanlış sut secimleri, surekli dıştan oynama çabaları vs. Olçu olmaz yani.

Siauliai'nin de bizim de kadrolarımız degişse de şu an için biz yıldızları eline bakıyoruz; onlar takım oyunu oynuyor. Turk oyuncularımızda geçen seneden gelen bir ozguven olacaktır, rakipte de korku, bu buyuk avantaj.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Canlı olarak Skyturk'e vermezler belki ama banttan yayınlanmasını isteyebiliriz. Hiç olmazsa Gs tv banttan verir umarım.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Şimdi konuştum ligtv ve ailecek paketi maçı izliyemiyecek.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Rakipten çok takımımı düşünüyorum

b1898b802murat20ozyer20cy8.jpg


Galatasaray Cafe Crown, Eurocup'ta 1. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Siauliai takımıyla karşılaşacak. Bugün Litvanya'da TSİ 19'da oynanacak olan karşılaşma öncesi sarı-kırmızılıların teknik adamı Murat Özyer, rakipleriyle ilgili Turkbasket'e önemli açıklamalarda bulundu.

Litvanya Ligi'nde ilk 2 maçını kazanıp lider olan Siaulia'nın hafta sonu Lietuvos Rytas'a 81-77 mağlup olarak ilk yenilgisini alan rakiplerinin oldukça değişik bir takım yapısına sahip olduğunu belirten Özyer şunları kaydetti: ''Hiçbir yabancı oyuncuları bulunmamasına karşın son derece dinamik bir takım. Öncelikle basketbolseverlerin ülkemizde Ülker ve Beşiktaş'dan tanıdığı VP (Virginius Praskevicius) bulunuyor. Ayrıca Lietuvos Rytas'dan gelen Andrius Slezas çok tecrübeli bir şutör ve 3 numara. Bunun yanında milli takım görmüş Kuzminkas (1982- 2.10 m) ve 2 numara oynayan Kadzulis (1980- 1.83 m) 'de son derece dikkat edilmesi gereken oyuncular. Ben Kadzulis'i milli takımdan tanıyorum. İyi bir skorer. Devamlı ikili oyun oynuyorlar. Pivotlarının da şutörlüğünü kullanmayı seviyorlar. Zaman zaman Virginius Praskevicius'u pivota kaydırıyorlar. Baltık Ligi'nde maç oynadıkları için bize göre resmi maçlara hazır gibi. Bizim geçen yıl ASVEL ve Gran Canaria gibi önemli takımla iki eleme tecrübesi yaşadık. Burada da deplasmandaki ilk maçta oyunu iyi kontrol edip, ikili oyunlarına iyi savunma getirmeyi hedefliyoruz. Litvanya ekibine göre bizim içeriden daha ağır geleceğimizi düşünüyorum. İç oyuncularımızda ikili sıkıştırma yapacaktır. Elimizde bu takımla ilgili bir kaset var. Rytas'a gönderdiğimiz Aziz Bekir bize bu maçtan da önemli bilgiler getirdi. Bu bilgiler eşliğinde tam stratejimizi oluşturduk. Bizim takımımız henüz tam uyumu sağlayamadı. Benim istediğim düzeyde savunma ve hücum sistemine olan adaptasyon süreci halen devam ediyor. Oyuncularım bunu sahaya tam olarak uygulayamıyorlar. Rakipten daha çok baktığım kendi takımım. Tabii ki Siauliai'yi inceliyorum ama bizim takımdan maksimum performans nasıl alabileceğimizin cevaplarını bulmak ve motive etmek daha önemli.''

7 oyuncunun çift rakamlı performansları zorladığı Siauliai takımının sürekli kısa ve uzunların pick n' roll denen ikili oyunları oynadığına dikkat çeken Özyer, ''Savunmamızı bu konuda geliştirmek zorundayız. Şu an için çok iyi savunma yapamıyoruz. Burada ufak tefek önemler alacağız. Bizim için en önemli önlem bireysel savunmamızı en üst seviyeye çıkarmamız olacaktır.''
şeklinde konuştu.

Kaynak: turkbasket.com
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Abi ailecek paketi kullanıyorum.
77.kanalda Lig tv var.77 den 96. kanala atlıyor.Spormaxte bırakın şifreyi kanal listede bile yok nasıl açabilirim?
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Arda Öztürk' Alıntı:
Abi ailecek paketi kullanıyorum.
77.kanalda Lig tv var.77 den 96. kanala atlıyor.Spormaxte bırakın şifreyi kanal listede bile yok nasıl açabilirim?
Arda kutunu kapat, fisten cek.
2-3 dakika bekledikten sonra, ac aleti.
Kanal Kurulumu yaptir tekrar.
Spormax kanali yayina basladiktan sonra kanal kurulumu yapmamissin tahminen.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

Kendimden utandım dün,tesadüfen Spormax'e bakmasam maçtan haberim yoktu.Umarım ikinci maçı ateşe atmayız,şu form düzeyiyle çok zor orada kazanmamız.Umarım özellikle yabancılar gerekli insiyatifi alırlar.
Bu arada Siauliai'nin ambleminde okçu var.Okun yöne de bizim ambleme doğru.İşkillendiriyor insanı. :)
 

Üst