Eurocup Ön Elemesi 1. Tur 2. Maç | Galatasaray CC 94 - 63 Siauliai

Re: Eurocup | Galatasaray - Siauliai ( 21.10.2008 Saat: 20.30 )

Maça gerçekten çok gelmek isterdim ama daçka ve olimpiyakos maçlarına toplam 40 ytl verdim bi 15 daha kaldırmaz bütçe :) ekran başından bütün desteği verecem artık:)

Umarım salon Daçka maçından kalabalık olur. Siyavuş'da adını daha çözemediğim (anlatıcı Siauliai içiçn şöle möle bişey dedi ama) bu takıma karşı bir avrupa zaferi daha istiyoruz.

Bu Mithat bu maçada gelmiyormuş, ancak eleştirsin klavyeden :)

Mitat abi aldığı kombineleride eşine dostuna dağıtmış, bilet fiyatlarından şikayetçiysen abi ben kombinemi sana vereyim bu maçlık ayıpsın gel sen yeterki. :) :) :)

Gaza gelip sallamayın hemen yarın akşam bir gala var erken kaçıp orda olmaya çalışacam.Eyüp efendi acaba ömrü hayatında benim kadar maça gittin mi ? ben tromso da eksi 30 derecede donarken sen evde soba başında kestane pişiriyordun !!!! hatırlatırım.

Amaç düşen reitingleri yükseltmekse yanlış yoldasın !!!!!!!!!!!!

Ama unutma bizim onlara yaptığımızı onlarda bize yapabilir.Yani kolay maç olmayacak.

Hem çok geç(eve gelmem 12:30bulur)hemde çok pahalı(15 ytl)o yüzden gelemecem.Çok zor geçeçek ama kazanacağımızı düşünüyorum.

Anlaşıldı pek bir taraftar desteği olmayacak.Birde gs.org'a utanmadan maç biletlerini 15 ytl'ye temin edebilirsiniz yazmışlar.
Bilet fiyatı yüzünden gelmemezlik yapmayalım.

15 ytl eger boş tribünlere bide bu eksik kadroyla oynadıgımızı düşündügümde sanırım erken veda ederiz gibi geliyor bana...ozmaan ahmet dedehayıra sormak lasım biletlerden toplanan paralarla ne yapıcak die...

böyle bir zihniyet olamaz ya.Takımın tarihindeki en önemli maçlardan birtanesi hafta içi olmasına rağmen biletlerin fiyatına bak.Geçen sezon otobüs falan kaldırıyorlardı bu sene varmı acaba öyle birşey?

ben böle bişey görmedim dün ts maçında neden bu maçın anonsu yapılmaz anlaak mümkün değil şu işleri hiç beceremiyoruz ona yanıyorum sanki çok zor bişey devre arası maç öncesi anons yapmak sorada seyirci nie yok diyoruz

Bu sene , " Bu sene basket'te tarih yazalım " bestesinin söylenmemesi taraftarıyım 2 sene üst üste aynı besteyi söyler isek gülünç duruma düşeriz ..

Lütfen çok güzel , takımı etkileyecek bir beste yapmaya çalışalım , Yarın ve gelecek için şimdi den çalışalım ..

Sonuçta 24,000 kişilik Stadyum değil 3,000 kişilik salon hemen yayılır diye düşünüyorum , Eyüp abimizin önderliğinde ..

Söyleşi yapalım .. Beste önerileri ?

fatih şengün' Alıntı:
ben böle bişey görmedim dün ts maçında neden bu maçın anonsu yapılmaz anlaak mümkün değil şu işleri hiç beceremiyoruz ona yanıyorum sanki çok zor bişey devre arası maç öncesi anons yapmak sorada seyirci nie yok diyoruz

Çok haklısınız Fatih Şengün , çok etkileyici olabilir ..

İnşallah bundan sonra ki maçlarda yapılması dileği ile ..

Arkadaşlar hiç kızmayalım niye biletler pahalı falan en başından belliydi bu kombine almayanlar cezalandırılacak anlıyacağınız 1 ytl ye bilet beklemeyin bu sezon Ahmet Dedehayır da söyledi "kimse bu sezon ucuz bilet beklemesin aklı olan kombine alsın"oyüzden böyle söylemlere gerek yok keşke kombine alsaydınızz...

Murat Şimşek' Alıntı:
Arkadaşlar hiç kızmayalım niye biletler pahalı falan en başından belliydi bu kombine almayanlar cezalandırılacak anlıyacağınız 1 ytl ye bilet beklemeyin bu sezon Ahmet Dedehayır da söyledi "kimse bu sezon ucuz bilet beklemesin aklı olan kombine alsın"oyüzden böyle söylemlere gerek yok keşke kombine alsaydınızz...

Cezalandırılacak olan bizler değil basketbol şubesidir.

Kendi kendilerine hem çalarlar, hem söylerler, hem de oynarlar...

Geçen yıl 52. ya da 53. sıradaydık Avrupa'da.

Bu sene tek hedef ilk 50'ye girmek!

Bilet fiyatlarına sadece 15 ytl olarak bakmayın.Eğer arkasında önünde maç yoksa evet 15 ytl fazla değil.Ama benim gibi önce daçka maçına gidip ardında da olimpiyakos maçına bilet alanlar için fazla.Ben zaten zamanında hesabımı buna göre yapmışım ne demek bilet fiyatları yüzüden gelmemezlik etmeyin.Bunu söyleyenlerin kendi geliri olabilir ama benim kendi gelirim yok aileme bağlıyım.Buna göre yorum yapalım lütfen..

Kartalda oturuyorum! Bir sorun olmazsa okuldan çıkıp geleceğim! İstanbul Ticaret'en gitmeyi düşünen varmı arkdaşlar?

Eren Aydın' Alıntı:
Bilet fiyatlarına sadece 15 ytl olarak bakmayın.Eğer arkasında önünde maç yoksa evet 15 ytl fazla değil.Ama benim gibi önce daçka maçına gidip ardında da olimpiyakos maçına bilet alanlar için fazla.Ben zaten zamanında hesabımı buna göre yapmışım ne demek bilet fiyatları yüzüden gelmemezlik etmeyin.Bunu söyleyenlerin kendi geliri olabilir ama benim kendi gelirim yok aileme bağlıyım.Buna göre yorum yapalım lütfen..

Değerli kardeşim bilet yüzünden gelmemezlik etmeyin derken, anlatmak istediğim konu farklıydı.