Re: Eurocup | Galatasaray - Siauliai ( 21.10.2008 Saat: 20.30 )
Maç biletleri 15 ytl.
Maç biletleri 15 ytl.
fatih şengün' Alıntı:ben böle bişey görmedim dün ts maçında neden bu maçın anonsu yapılmaz anlaak mümkün değil şu işleri hiç beceremiyoruz ona yanıyorum sanki çok zor bişey devre arası maç öncesi anons yapmak sorada seyirci nie yok diyoruz
Murat Şimşek' Alıntı:Arkadaşlar hiç kızmayalım niye biletler pahalı falan en başından belliydi bu kombine almayanlar cezalandırılacak anlıyacağınız 1 ytl ye bilet beklemeyin bu sezon Ahmet Dedehayır da söyledi "kimse bu sezon ucuz bilet beklemesin aklı olan kombine alsın"oyüzden böyle söylemlere gerek yok keşke kombine alsaydınızz...
Eren Aydın' Alıntı:Bilet fiyatlarına sadece 15 ytl olarak bakmayın.Eğer arkasında önünde maç yoksa evet 15 ytl fazla değil.Ama benim gibi önce daçka maçına gidip ardında da olimpiyakos maçına bilet alanlar için fazla.Ben zaten zamanında hesabımı buna göre yapmışım ne demek bilet fiyatları yüzüden gelmemezlik etmeyin.Bunu söyleyenlerin kendi geliri olabilir ama benim kendi gelirim yok aileme bağlıyım.Buna göre yorum yapalım lütfen..