Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) sadece sumpertle olmazkı yaw
Tugay Aktepe 0 6 Eki 2010 #183 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Hataya bak hataya yaa en önemli yerlerde, off...
Eren Akın 0 6 Eki 2010 #185 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Çok top kaybı yapıyoruz , Shumpert'ın öpücükleriyle farkı 11in altında tutuyoruz.
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Çok top kaybı yapıyoruz , Shumpert'ın öpücükleriyle farkı 11in altında tutuyoruz.
Can Kırımlıoğlu 0 6 Eki 2010 #186 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) 36-27 gerideyiz mola aldılar.. Shumpert'ın omzunda yük hücumda.. Rochestie topun değerini hiç bilmiyor..
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) 36-27 gerideyiz mola aldılar.. Shumpert'ın omzunda yük hücumda.. Rochestie topun değerini hiç bilmiyor..
E Efe TOKG?Z 0 6 Eki 2010 #187 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) taylor kesinlikle bu takımı kaldırabilecek bir guard değil...
Şamil Turançiftçi 0 6 Eki 2010 #191 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Tribünler de boş, ne çok seviyoruz başkalarını abartmayı.
C Can Altay 0 6 Eki 2010 #193 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Hani salonda da öyle bir baskı yok yani, çoluk çocuk arada bir vızıldıyor, rahat geçmemiz lazım turu
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Hani salonda da öyle bir baskı yok yani, çoluk çocuk arada bir vızıldıyor, rahat geçmemiz lazım turu
Eren Akın 0 6 Eki 2010 #194 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Haluk'tan gelen basket çok ekstraydı , iyi oldu.Devreyi 6 sayılar civarında kapatalım , en azından bundan sonra basket yemeyelim.
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Haluk'tan gelen basket çok ekstraydı , iyi oldu.Devreyi 6 sayılar civarında kapatalım , en azından bundan sonra basket yemeyelim.
T Timur Sağlam 0 6 Eki 2010 #195 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Luksa cok yumuşak, hem savunmada hem hucumda. Zaten Rancik de pota dibinde cok etkili biri değil.
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Luksa cok yumuşak, hem savunmada hem hucumda. Zaten Rancik de pota dibinde cok etkili biri değil.
Tugay Aktepe 0 6 Eki 2010 #196 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Biraz konsantrasyon eksiği görüyorum oyuncularda. Toplara müdahelelerde geç kalıyoruz sadece aslında hızlı değiller...
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) Biraz konsantrasyon eksiği görüyorum oyuncularda. Toplara müdahelelerde geç kalıyoruz sadece aslında hızlı değiller...
M Murat Lale 0 6 Eki 2010 #197 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) ekranın donmasını nasıl engellerim beylar görüntü duruyor
K Koray Şuekinci 0 6 Eki 2010 #198 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) ne dediklerini anlamıyorum ama bunları gördükten sonra bir daha bizdeki maç anlatanlara asla birşey demem bir insan hiç susmazmı ya
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) ne dediklerini anlamıyorum ama bunları gördükten sonra bir daha bizdeki maç anlatanlara asla birşey demem bir insan hiç susmazmı ya
D Doruk Ünlü 0 6 Eki 2010 #199 Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) http://live.fibaeurope.com/netcasting/d ... =undefined Buradan da istatistiklere, skora bakabilirsiniz.
Re: St.Petersburg-GALATASARAY (CANLI) http://live.fibaeurope.com/netcasting/d ... =undefined Buradan da istatistiklere, skora bakabilirsiniz.