Eurocup Ön Elemesi 2. Tur 2. Maç | KK Buducnost 93 - 62 Galatasaray CC

Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

graveste çok kötü hem kaçırıyor hemde 3 faul aldı artık en iyi oynadığımız 3.periyotta düzeltme zamanı
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

İlk maçı 85-83 kazanan takımımız, değişen kurallara göre 84-82 ve altındaki iki farklı skorlarla mağlup olsa dahi gruplara yükselecek.

85-83 ve üstündeki iki farklı skorlarla mağlubiyetimiz halinde KK Buducnost tur atlayacak. 85-83'lük skor ise maçı uzatmaya götürecek.

böle yazılmış ama doğrumudur acaba :S
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Semih Tuna' Alıntı:
Çok üzülerek söylüyorum inanmak istemiyorum bu skora ama elendik gibi
Aynen

Öne gectikten sonra böyle gevsediğimiz sürece gruplarda bile iş yapamazdık . Bence elendik cünkü bu seri Siaulia serisine benzemez artık vermezler macı
 
Re: Tebrikler!

Ne yazık ki Kerem haklı ! O kadar acemice yönetiliyoruz ki. Ancak ben bizim bilmediğimiz bir şeyler olduğunu düşünüyorum, sonuçta takımın patronu o ! Beklemek lazım, gevenmek lazım sabırla.
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Sialuia maçı gibi olur inşallah ama hiç zannetmiyorum.Allah basketbolcularımızın yar ve yardımcısı olsun.Guroviç ve Graves in maça ağırlıklarını koymaları gerekiyor.
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

ikinci çeyreği çok kötü oynadık. Miljoevic ve Zizic'ten başka oyunun içinde olan yok. Ekstra isteyen oyuncu lazım ancak faul problemi de sertliğe izin vermeyecek gibi hakem çok rahat düdük çalıyor. Taraftar ahım şahım bir gürültü de yapmıyor ama hakemi anlamak zor... Ama ben iki-üç sayı bulup iyi savunma yaparsak ikinci yarının başında maçı alabileceğimize inanıyorum. Yeter ki şu boş üçlükleri attırmayalım. Çok rahat sayı buluyorlar...
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

ne yazık ki bu macı cevirmemiz bu savunmayla zor gozukuyo. İkinci ceyrek bası 7 sayı onde iken cok gerekszi zorlamalar ile bu hale geldik. Zaten takımda strickland eger ikinci pg ise bu sekilde basarılı olmak zor. İnsallah degisir ama graves 3 faul strickland 3 faul cuneyt belliki zorlanıyo fiziksel olarak. Guardsız mac kazanılmaz. Yazık oldu, ilk mac ta hersey daha farklı olabilirdi, en azından baskı olurdu adamların uzerinde.

Sağlık olsun, buyuk ihtimal eleniriz ama guard sorununu kesinlikle bir sekilde cozmek gerek.
 
Re: Tebrikler!

Maçı kazanmak umrumda değil, Zizic'i 10 dakika yanında oturtu ya Özyer, benim için bitmiştir.

İnanılmaz.
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Tur zor ama hayal değil. Milo ve Gurovic bir devreye girebilseler. Graves' in 3. faülü alması da kötü oldu. Neyse belirtildiği gibi koskoca bir ikinci yarı var önümüzde..

Haydi Aslanlar!!
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Ms,AG faul problemi çekiyor.İşimiz zor.Guroviçte form da değil.
Zizic etkili oynuyor.Gurovic biraz devreye gidersek yakalarız onları.
 
Re: Tebrikler!

Herşeye rağmen maçın kırılma anı 5 sayı ile öndeyken Stricklandın bomboş turnikeyi kaçırması sonucu yediğimiz basket fauldür!dünyanın neresinde olursa olsun perioda 4 sayı önde girip 10 dakika sonra 20 sayı yiyorsan bu affedilemez bir staff hatasıdır ki deplasman olmasına rağmen ben Sırpları ilk kez bukadar sakin maç seyrederken, salonun yarısını boş bırakmışken gördüm...
Bir çift lafımda Çetin Yılmaza var!
Zizice uzun süredir pas verilmiyor dedi, sorarım kendisine maçı uzaydan mı seyrediyor, Zizic'in benchte oturduğunu görmüyor mu!
Bir anektot daha;adamlar neredeyse %60 ile şut sokuyorlar 2 maçtır ve bu şahsı muhterem rakibin şutunun istikrarsızlığından bahsediyor!
 
Re: Tebrikler!

Ben de oyuncularımızın bu kadar vurdumduymaz olabilmelerini tebrik ediyorum. Başka bir takım istesede yapamaz bunu herhalde. Taraftarımızın arasından 12 aslan yürekli koysak kadroya, belki fark yer ama savaşır buna eminim.
 

Üst