EuroCup | Piestanske Cajky - Galatasaray Çağdaş Faktoring

Bravo sana Alper! Dört faul var diye Işılı korumak için çıkardı güya. 3 dakika var yahu maç bitiyor!!!
 
Ne gördüysek maç sonunda o çıkıyor.
Kısalarımız oyunu kuramıyor. Pota altını kullanamıyoruz. Coatesi zora sokuyoruz. İş Kamile nin atışlarına kalıyor. O düşük yüzdeli atınca , maç zaten gidiyor.
Bu gün Kamile hem düşük yüzdeli hem de çok top kaybı yaptı , 7 tane top kaybı. ya 2 yada 3 hucum faülü yaptı.

İnanın karşı takımda hiç bir şey yok bi tane amerikalıları var , kadın iyi şutör. Ama bizim takım onlardan daha kötü oynadı.
Bu kafa ile ligde de maçı kaybederiz.
Avrupada gelecek hafta gene deplasmandayız , ilk maçta fark attığımız takım ile oynayacağız. bu halimizi görünce , o maçı bile zor alırız yada alamayız gibi maalesef.

maçım özeti : 14 asist , 19 top kaybı.
 
Mccowan'ı ayrı tutuyorum.Onun yerli olarak bizde oynayacak olması muazzam bir durum.

Geri kalana bakıyorum ve bu nasıl bir planlamadır arkadaş ya.Pulvere ve Putnina'nın ne işi var bizde ? Putnina yerine şu an sakat olmasını bir kenara koyuyorum,Dublijevic'i alırsın en azından insanın beklentisi olur Dublijevic'ten.

Son yıllarda enteresan şeyler oluyor.Biri dedem öldü gidiyorum der.Biri 3-5 maç oynadım yeter Avrupa'da kazandıkça oynarım der.Biri deplasmanlara gelmem siz takılın der.Biri düğün durumları var siz takılın der.

Benche bakıyorum sanki sıradan Slovak bir takımla oynamıyoruz da Valencia veya zorlu bir İspanyol deplasmanındaymışız gibi öne geçiyoruz bench bir seviniyor.Senin rahat kazanman gereken maçta öne geçtim diye seviniyorsun.

Yahu delirtmeyin adamı.Lütfen.Bu takıma iyi bir yabancı skorer eklemesi olursa bir şeylerden bahsedebiliriz ama o 2 vasat oyuncuyla ve Galatasaray seviyesinde olmayan koçla işimiz hayli zor.
 
Böyle zayıf bir rakibe karşı Işıl Alben olmasa maç çok daha acı bir skorla bitebilirdi. Derhal bu sonuçtan ders alınmalı ve Alper Durur ile daha fazla vakit kaybedilmemeli.

Saygılar.
 
Balık baştan kokar. Bu koç ile olmayacağı daha ilk maçtan belliydi. Böyle bir takıma karşı kaybetmek hiç ama hiç olmadı.
 
Beklediğim bir mağlubiyet oldu.
Stevens-McCowan yokluğunda boyalı alandan hücum ederken etkisiz olduğumuz için daha çok dış atışlar üzerinden maçı koparmak istedik ama olmadı.
Sağlık olsun. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Grupta 1.olma şansımız çok azaldı. Ama 2.olma şansımız hâlâ çok yüksek.
 
Dün ki rakip düşük rakamlara kurulmuş ama takım kimyası sağlam ve hırslı oyunculardan kurulu bir ekipti. bizim gibi takımlar ne olursa olsun kalitesiyle bu tarz maçları alıp götürmesi gerekirken ortaya bir kalitede koyamıyoruz. rakipteki doğru yapılanma bizde olup harcadığımız parayla birleşse zaten +20 farkla çıkardık bu maçtan.
 
Hoca son 4-5dkda 3 kere mola aldı, nasıl set çizdi ne yaptı bilmiyorum ama sonucunda seri yedik.Piestenke diye bir takıma yenilmemiz ayıp yani.Kamile'nin eline aşırı bakıyoruz böyle olmaz.Takviyeler+ devşirmemiz gelince çok daha yukarı çıkacağız ama o zamana kadar Eurocup'tan olmak istemem.Bu kadro Eurocup alıp seneye ait olduğu EL'ye dönecektir ama Alper hocayla değil.Uzatmadan ayrılalım.
 
-Elimizdeki en önemli 2 oyuncu olan Azura Stevens ve Teira McCowan yokken böyle bir mağlubiyeti-üzülsem de- doğal karşılıyorum.
-Gruptan büyük ihtimalle Gorzow lider olarak çıkacak. Biz ise en kötü ihtimalle 2.olup gruptan çıkacağız ve Eurocup'ı kazanacağız.
-Henüz bitmiş ve kaybedilmiş bir durum yok.
 
Son düzenleme:

Üst