Eurocup Son 16 | Galatasaray Odeabank 93-65 Pınar Karşıyaka

Ben hep maç günü gişeden alıyorum,şimdi biletixden alsam maç günü salonun oradaki biletix gişesinden alabilir miyim bileti bugüne kadar hiç dikkat etmedim maç günü o gişe açık mı diye..

Gişe açık olur ama mümkünse bileti bügün almak daha ıyı aksi takdirde bileti almak için çok sıra beklemek gerekebilir

Birlik olma zamanı basketbol erkek takımımız elimizde kalan bu sene için tek dalımız. İnşallah hem lig hemde eurocup şampiyonu olacak bu takım ama yalnız değil hep birlikte yürürsek oluruz bu saatten sonra abdi ipekçide çemişkezek spor la yapsak bile en az 7-8 bin taraftara oynamayı hak ediyor bu takım lütfen Yenilmez Armadanın peşinden Abdi İpekçi ye son topa kadar hep destek tam destek zamanı!!!

Bu kadar ümitli olmamızın, takıma bu denli güvenmemizin sebebi iç saha atmosferi ve takım performansından ziyade, Koç Ergin Ataman'ın gün geçtikçe hırslanması, o bildiğimiz "winner" karakterine bürünmesidir. Herkes biliyor ki; Ataman karar verdiğinde önünde kimse duramaz! Biz de sonuna kadar koçun ve takımın arkasındayız. Gelin bakalım bilmem ne yaka çocukları..

Şimdiye kadar satılan biletti ,8 bini çoktan geçmiştir herhalde bugün. Biletixe de ara ara bakıyorum bloklara falan sürekli azalıyor.Sanırım full olacak:D Karşıyaka cehennemi yaşayacak

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar bu maçta üstüne düşeni yapacak gibi gözüküyor, satılan bilet sayısı harika.

İnşallah taraftar-takım bütünleşmesiyle çeyrek finale uzanacağız, şimdiden saatleri sayıyorum.

Umarım oyuncular ve teknik ekip forum kadar rahat değildir. KSK'yı asla gözümüzde büyültmeyelim ama küçümsemeyelim de. Eksikliklerine rağmen, salona yenilmek için çıkmayacak, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır (Bende forum kadar rahatım ama bu kadar rahat olmam beni çok rahatsız ediyor açıkçası)...

Pazartesi (yani bugün) saat 15.00 e kadar 8.000 bilet satılmış yarın hepsi bitecek full house oynuyoruz. Abdi İpekçi den çıkış yok Kaf Kaf !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Y
cad31218e9504983ab159b7a03c84a42.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Arkadaslar ben Almanya´da yasiyorum, genellikle yazin geldigim icin sadece futbol maclarina gidebiliyorum. Su an Türkiye´deyim biletimi aldim. 2 sorum olacagım. 1. biletix.com dan biletimi aldim mac günü İpekci´nin önünden biletimi alabilir miyim yoksa öglen biletix bayisine mi gideyim? 2. Mecidiyeköy´den gidecegim metro ile Yenikapi´ya gidecegim, sonrasinda orada GS taraftarlari görür müyüm yoksa nasil giderim? Bana Yenikapi´dan sonra nasil gidebilirim anlatabilirmisiniz. Simdiden tesekkürler.

Arkadaslar ben Almanya´da yasiyorum, genellikle yazin geldigim icin sadece futbol maclarina gidebiliyorum. Su an Türkiye´deyim biletimi aldim. 2 sorum olacagım. 1. biletix.com dan biletimi aldim mac günü İpekci´nin önünden biletimi alabilir miyim yoksa öglen biletix bayisine mi gideyim? 2. Mecidiyeköy´den gidecegim metro ile Yenikapi´ya gidecegim, sonrasinda orada GS taraftarlari görür müyüm yoksa nasil giderim? Bana Yenikapi´dan sonra nasil gidebilirim anlatabilirmisiniz. Simdiden tesekkürler./QUOTE]

Maç günü sadece salon önü gişeden alabilirsiniz biletinizi sıra olacaktır makul bir süre önce salon önünde olun.Yenikapıda metrodan marmaraya aktarma yapacaksınız kazlıçeşme yönüne bineceksiniz zaten bir durak sonrası kazlıçesme orada indikten sonra yürüyerek beş dakıka zaten taraftarları görürsünüz.

Rica ederim yalnız şimdi biletix sitesin baktım da etkinlik günü dahil parakende satış noktalarından bilet teslimi yapılacaktır diyor normalde maç günü sadece salon önünden teslim oluyordu ama bu ibare doğru ise herhangi bir biletix satış noktasından yarın da bilet teslimi mümkün olabıilir yanılmış olmayım.