7800 bilet satılmış. Full olsa keşke maç saatine kadar
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu satılan bilet bilgisine nereden ulaşıyorsunuz? Biletixte falan bir bilgi mi var yoksa kulübe yakın kaynaklardan gelen haber mi
Ben hep maç günü gişeden alıyorum,şimdi biletixden alsam maç günü salonun oradaki biletix gişesinden alabilir miyim bileti bugüne kadar hiç dikkat etmedim maç günü o gişe açık mı diye..
Arkadaslar ben Almanya´da yasiyorum, genellikle yazin geldigim icin sadece futbol maclarina gidebiliyorum. Su an Türkiye´deyim biletimi aldim. 2 sorum olacagım. 1. biletix.com dan biletimi aldim mac günü İpekci´nin önünden biletimi alabilir miyim yoksa öglen biletix bayisine mi gideyim? 2. Mecidiyeköy´den gidecegim metro ile Yenikapi´ya gidecegim, sonrasinda orada GS taraftarlari görür müyüm yoksa nasil giderim? Bana Yenikapi´dan sonra nasil gidebilirim anlatabilirmisiniz. Simdiden tesekkürler./QUOTE]
Maç günü sadece salon önü gişeden alabilirsiniz biletinizi sıra olacaktır makul bir süre önce salon önünde olun.Yenikapıda metrodan marmaraya aktarma yapacaksınız kazlıçeşme yönüne bineceksiniz zaten bir durak sonrası kazlıçesme orada indikten sonra yürüyerek beş dakıka zaten taraftarları görürsünüz.
tesekkür ederim