Eurocup Son 16 | Galatasaray Odeabank 93-65 Pınar Karşıyaka

Bu senenin en en önemli maçına çıkacağız. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz dilerim sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncu grubu izleriz ve Karşıyakayı geçeriz.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük gün geldi çattı, uzun zamandır ilk kez böyle heyecanlı ve mutlu hissediyorum kendimi. Şöyle Eurocup ilk ve ikinci tur gruplarındaki gibi ilk periyot 30 a yakın atıp tuhaf bi farkla başlasak fena olmaz.

Bugün vurup,kırıp geçeceğimiz bir maç olacak. Özelikle havalı ufuk'un paçasını aşağı çekerken izlemek ayrı bir zevk verecek bana.

Şimdi biletix den biletlerimi aldım saat 11.00 itibarıyla saha kenarından 50 tribünden son 200 bilet kalmış ! Akşam maça tribünler full çıkıyoruz işte budur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maçta bizde tribündeki yerimizi alacagız, fakat forumdaki bu rahatlık umarım takıma yansımaz. Biliyorum herkes iç saha performansımızı göz önüne alarak bu şekilde bir yaklaşım içinde ama Karşıyaka asla küçümsenmemesi gereken bir takım.

Aman taşkınlık çıkmasın da. 3 sene önceki olayların olduğu maçta salondaydım. Daha maçın başlamasına 1 saat kala karışmıştı ortalık ve sonuçta seyirciyi boşalttılar.
Bu maç efsane CSKA maçı tribünü olsun yeter. Bir ara kulaklarım sağır oldu sanmıştım.

Bazı maçlar vardır teknik taktik yorum gerektirmeyen. Bugün o maçlardan birisini yaşayacağız.
Bu maç teknik taktik meselesinin çok üstüne geçti. Bunun en bariz örneği biletlerin tükenmiş olması. Normal bir takım ile rövanş maçına çıkıyor olsaydık biletler kuvvetle muhtemel tükenmeyecekti.
Beni İzmir'den soğutan bu takıma ve taraftarına artık çok rahatlıkla bir Fenerbahçe ve Fenerbahçeli gibi bakabiliyorum. İşin en güzel tarafı özellikle son maçta yaşananlardan sonra Ergin Hocanın ve sporcularında bu gözle bakacak olmaları. Taraftar zaten görevini yapacak, buda çok belli oldu...
Gerekli motivasyon sağlandıktan sonra, o sinerji yakalandıktan sonra kimse taktik teknik kıyaslama yapmasın. Ezer, geçeriz...
10 sayı altı fark olursa bende birşey bilmiyorum...

Ben takımdan çok bize yani taraftara güveniyorum. O atmosferden 10 sayının altında bir farkla ayrılırlarsa benim için başarıdır. Sanırım CSK maçı gibi bir atmosfer olacak

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuşacak birşey kalmadı bir maçın önüne geçti artık önemi.Bu kupayı alırız alamayız orası ayrı bir konu ama +15 ten aşağı bir fark olacağını sanmıyorum.
This is İpekçi,No Way Out !

Bir cogumuzun icinde garip bir mutluluk ve heyecan var.. Havanin muhtesem olmasi ve ilk macta yeterli skorla dönmemiz bu mac özelinde bizleri fazlasiyla motive ediyor. KSK camiasına güzel bir ders verme açısından tarihi bir gün.. Kapali gise oynayacagimiz mac olacak!

a6c5d2d2cad04f3bd5e92925c61f4450.jpg

http://www.galatasaray.org/haber/basketbol/omer-yalcinkaya-gun-ortasi-programinin-konugu-oldu/31937

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama nereye yazacağımı bilemedim. Milliyetin websitesinde Lasme hakkında bir haber var. Bu haberi sanırım en az 3-4 kere daha yayınladırlar son 2 ayda. Tam böyle bir maç öncesi takımın en iyi oyuncusu hakkında böyle saçma sapan haberleri (üstelikte çok eski bir haber) yayınlayan Milliyetin tek bir amacı olabilir diye düşünüyorum....

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama nereye yazacağımı bilemedim. Milliyetin websitesinde Lasme hakkında bir haber var. Bu haberi sanırım en az 3-4 kere daha yayınladırlar son 2 ayda. Tam böyle bir maç öncesi takımın en iyi oyuncusu hakkında böyle saçma sapan haberleri (üstelikte çok eski bir haber) yayınlayan Milliyetin tek bir amacı olabilir diye düşünüyorum....

Evet bende farkettim. 4 ay önceki olayı her ayın başındagündeme getirmek, sırf kadın resmi olsundiye oralara koymaları ancak böyle bir gazete yakışır. Bunun için ÖmerYalçınkaya ya birazdan tweet atcam ve herkesin atmasını rica ediyorum.