EuroCup | Son 32 | 1.Hafta | Galatasaray 103-68 CAI Zaragoza

Bu ne yaaa salon boş yönetimi geçtim bizde önemsemiyoruz şubeyi. Sonra hocaya sallarız... en kolayı hocaya sallamak yönetime veryansın etmek ama avrupa maçına da gitmiceksek hangi maça gitcez?

Euroligde de böyleydik, kimse gitmiyordu. Öyle bir kültürümüz yok ki maça gidenlerin çoğu futbol maçı kültüründen gelme taraftar. Her yerimizden sıkıntı akıyor

Göksenin ikinci kez oyuna girdiğinde iki savunma konsantrasyon hatası yaptı. Daha dikkat... trt spikerleri ilk kez iyi gibi ama bu sefer de dorseyin ilk maçlardaki gibi sıkıntılı olduğunu düşünüyorlar biri desin onlara değişti dorsey :D

Hocam sinanla da şafağı az biraz rotasyona soksan ne güzel olacak. İzzeti oynat demiyorum ama şafağı da rotasyonda kullan ceza şutu var en azından... ben şafağa köşe şutu için oyun bile çizerim...

Maç sonu ve pas oyunu konusunda çok eleştiriyoruz ama bazı oyunculardan ne bekliyoruz onu sorgulamak önemli sadece şu maçtaki oyun ve skora göre söylemiyorum Mccolum gerçekten çok özel bir oyuncu...

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her işin başı konsantrasyon ! cumartesi günü Telekom dan ilk yarıda 45 sayı yedik bugün Zaragoza dan 33 sayı

İlk yarinin özeti ; Evde aslan , dısarda kedi .. İstedigi zaman takımın nasil mücadele edebilecegini bir kez daha gördük .
Benzer oyunu iki hafta önce icerde besiktas macında da izledik .. Takımın coskulu oynamasi icin tüm maclarimizi icerde oynamamiz gerekiyor sanirim..
Deplasmanlarda telekom macındaki silik ve aciz oyunu bir daha görmemek ümidiyle ...
Bu arada ilk yari Mc collum muhteşemdi .. Göksenin de mücadelesiyle salonu fazlasiyla ateşledi ..
Bu tempo sürerse 100 olur ..

Uzun zaman olmuştu Abdi İpekci'ye gelemeyeli. Özlemişim.

6 kişi ile oynuyoruz ama Zaragoza'da direnç belirtisi görünmüyor. Göksenin basketbolu ögrenemeyecek ama muhtemelen savunma yapmaya devam edecek.

48 sayı fark atarsak eurocup'ta otomatikman finale çıkacakmışız, o yüzden takıma benim transfer ettiğim şafak, izzet, ege, doğukan gibi gariplerin forma giymek için, 48 sayı farka ulaşmamızı beklediklerini öğrendim, rastgele..

Şafak tamam da Ege İzzet vs oyuna girdiğinde 10 sayının üzerinde seri yediğimiz birsürü maç oldu. Rotasyon kaliteli adamla yapılır. Ergin hoca 7 oyuncusunun kalitesine güveniyor diğerlerine ise güvenmiyor bu kadar basit.
Sahadaki oyuncu şikayet etmiyor oynamaktan siz neden burda mızmızlanıyorsunuz hayret birşey ya. Rotasyon fantezisini anlamış değilim. Birsürü hoca var dar rotasyon seven ki Ergin hocanın bugüne kadar kariyeri böyle geçmiş.
İzzeti, Egeyi yerden yere vurup sonra rotasyona girmiyor diye yazmak da garip.
Benim tek eleştirim Şafak konusunda olur. Bu 7 oyuncunun yanına Şafağı 8 olarak eklerim her türlü.

Neyse şöyle bir galibiyetin tadını almayalı uzun zaman olmuştu. Tebrikler

Şafak tamam da Ege İzzet vs oyuna girdiğinde 10 sayının üzerinde seri yediğimiz birsürü maç oldu. Rotasyon kaliteli adamla yapılır. Ergin hoca 7 oyuncusunun kalitesine güveniyor diğerlerine ise güvenmiyor bu kadar basit.
Sahadaki oyuncu şikayet etmiyor oynamaktan siz neden burda mızmızlanıyorsunuz hayret birşey ya. Rotasyon fantezisini anlamış değilim. Birsürü hoca var dar rotasyon seven ki Ergin hocanın bugüne kadar kariyeri böyle geçmiş.
İzzeti, Egeyi yerden yere vurup sonra rotasyona girmiyor diye yazmak da garip.
Benim tek eleştirim Şafak konusunda olur. Bu 7 oyuncunun yanına Şafağı 8 olarak eklerim her türlü.

Neyse şöyle bir galibiyetin tadını almayalı uzun zaman olmuştu. Tebrikler
Nokta.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkili averajın önemli olduğu bu aşamada, Ege yi İzzet i oynatıp 35 ten 15 e inen bir farkın olmasını da kimse kabul etmez ve mantıklı da olmaz. Hoca haklı bence. Güzelde yönetti takımı. Biraz daha Şafak rotasyona girse iyi olur. Eleştiri olarak bunu yazabilirim ama oda bu maç için değil...

Ne zaman zorlanırız desem müthiş bir oyun oynanıyor rahat bir maç izleriz diyorum her türlü maç zora sokuluyor kısacasi bu takım ve Koç maç seçiyor .Ergin hocanın istediği eklemeler yapılırsa valencia ile Final oynarız.Bizim tarafta kimler geliyordu hatırlamıyorum ama eğer varsa en zorlıcak takım bayern olur onunda bir şekilde hallederiz.

Bende averaj hesabı için rotasyonun dar kullanılmasından yanaydım. Koçun çalıştığı zaman takımının nasıl oynadığı çok açık belli oluyor. Önemli olan bu farkı azaltmak.

Bu arada hoca mola falan aldı ya fark ettiniz mi :)

Federasyonun böyle bir karar aldığı bir günde, gruptaki en zorlu rakibimize karşı oynadığımız maçta ne taraftar vardı ne de yönetim. Bu mu federasyona verilen mesaj? Her iki takımda da koçlar ve oyuncular yalnız bir şekilde direniyorlar. Rotasyonmuş, molaymış, transfermiş bir tarafa koyup önce takımın yanında olmak lazım. Taraftarlığı unuttuk.

Bugünkü 35 Sayılık fark çok önemli....,Öncelikle çok güçlü bir mesaj gönderdik grubumuzdaki takımlara...Ayrıca, Zaragoza ile gireceğimiz çok muhtemel 2'li veya 3'lü averajları da almış olduk...Gruptan çıkma adına bir galibiyetten çok daha fazlası bugünkü maç...

Bir diğer konuda, sanırım biraz cefa çekmeye alışmışız..İşler kötü giderken algılarımız çok açık ve konuşacak çok şey buluyoruz..Ama güzel giderken güzel olan detayları görmekte zorlanıyoruz...Zaragoza üst düzey bir takım değil ama bugün olduğu gibi kolay kolay lise takımına çevrilecek bir takımda değil...Teknik ekibi ve oyuncuları kutluyorum...