Eurocup Son16 | Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka

İverson´ ı ne yapıp edip faul problemine sokmamiz lazım, o oyunda yokken 2 adım öne geçeriz. Bu maçta Palacios da yok bildiğim kadarıyla. Samet statü gereği oynamayacak, onlar da sıkıntılı yani. Tabi aynı şey bizim içinde geçerli, Lasme faul problemine girdiği an aşırı zorlaniriz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı kaybedeceğimizi zannetmiyorum, aksine lig maçındaki gibi attıkları her üçlük gelmezse 6-8 arası farkla kazanacağımızı düşünüyorum. maçın adamı da Micov ve Sinan olur.

Attıkları üçlükler giriyor çünkü biz maçın başında dış şutları savunamadığımız için oyuncular ritim buluyor. Sonra da durdurmak aynı zamanda farkı kapamakla uğraşıyoruz. Yarın kazanacağımızı hissediyorum ama mantığım 3 5 sayıyla kaybederiz diyor.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklenen gün geldi çattı. Sezon başından beri deplasmanlarda yaşanılan sıkıntılar, hesapta olmayan maç kayıpları ya da son Türkiye Kupası yenilgisini, her şeyi artık geride bırakıyoruz. Gün, temiz sayfa açma günü. Her yerde bu kupayı isteyip Euroleague'e gitmek istediğimizi söylüyoruz. İşte bunu cümle aleme göstermek için elimizde bir fırsat var. Daha önce olmaz denilen deplasmanlardan döndük, sonuna kadar mücadele ettik. Artık Galatasaray kimliğini gösterme günü. Bu takıma inanıyorum, inanmak istemiyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve inşallah alnımızın akıyla döneceğiz. Konsantrasyon!

Ergin Hoca'nın halet-i ruhiyesi bu maç için bizim adımıza en kritik nokta.
Son 2 senedir galiba Karşıyaka'ya karşı galibiyeti yok.
Geçen sene ligte oynanılan 2 maçı ve bu sene deplasmanda ki maçı kaybettik.
Psikolojik üstünlük Ufuk Sarıca'da bu yüzden.
Bakalım Ergin Hoca winner koç olduğunu hatırlayacak mı ?
Deplasman maçı olduğu için pek ümidim yok dediğim gibi.
10 farktan az mağlubiyette çok üzülmem.
Ama tabiki inşAllah kazanan taraf biz oluruz.

Edit: Türkiye'nin en iğrenç 2 taraftar grubundan birisinin salonuna gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun...

Umarım 2 aydır yokları oynayan Josh Carter'ın yine bize karşı coşacağı tutmaz, pota altı sıkıntımıza bu da eklenmezse kazanma şansımız olur, hülasa zor maç.

Josh Carter Türkiye kupasinda Fenerbahce'ye kaybedilen mactan sonra kulup taraftarindan ciddi şekilde uyarıldı.
Malum Galatasaray macı oncesi oyuncuyu kamcılamak istiyorlar . Bu aksam bize karşı cosarsa kimse sasirmasin ..
Bana gore carter'dan ziyade Lazeric Jones ve Wright ' a yapacagimiz üclük müdafası kaderimizi belirleyecek ..
İki sezon önce KSK'nin cok formda oldugu bir donem Malik hairston 'un inanilmaz dış savunmasi ile izmir'den zaferle dönmüstük..
Yine ayni konsantrasyon ve savunma sertligi bekliyorum Ergin ataman'dan..
Haydi aslanlar kazanamiyorsak bile 5-10 sayi civari bir fark ile dönelim . İpekci'den cıkamaz ksk..

KSK'nın TR kupasında FB ile oynarken Murat Özyer Twitterdan şöyle bir yorum yapmıştı [ Barcelona ile Euroleague PLay offf u oynarken Obradovic Ricky Rubio'ya tüm seride gömülü (şutunu bırakarak) savunmuştu.bugün Soner'e yapıyor ]

KSK da Jones ve Wright dışında guard posizyonunda o kadar iyi şut atan oyuncu yok. Özellikle Soner ve Kenan Sipahi şut sorunu yaşayan oyuncular olduğu için onlar oyundayken biraz daha içeri gömülerek oynayıp daha sert savunma yapabiliriz. Bu oyuncular dışında dış savunmayı oldukça sert yapmalıyız. Zira erken boş bırakır şut ritmi yakalamalarına imkan verirsek sıkıntı olur.
İnş bizim açımızdan iyi bir maç olur

Bugün çok heycanlıyım. Umarım takımımızın zaferine bu akşam televizyonda ortak oluruz. Son zamanlarda Karşıyaka forma geçmiş olabilir ama bizde Mccolum un geri dönmesi, Chuck ve jerresl ın takıma iyice alışmasını düşünürsek bizde bu aralar fena değiliz. Bence ordaki maçın kaderini hocaların taktiklieri belirliycek ama abdi ipekçide onların hiç şansı yok.

Merak ettiğim tek şey Ataman´ın maçı ne kadar istediği. Ne yazık ki maçları kazanıp kaybetme durumumuz direk bu etkene bağlı. Yalnız sezon başından beri hedefi Eurocup Şampiyonluğu olarak gösteren Ataman´ın bu maçı isteyeceğini düşünüyorum.

Yalnız bir şeyi unutmamak gerek; akşamki karşılaşmanın bir de rövanşı olacak. Kazanmak elbette en iyisi ama İpekçi´ye avantajlı bir skorla dönmek de beni tatmin eder. Oyuncuların ve teknik kadronun maç sonunu bu bilinçle oynayacağını umut ediyorum.

İnternette epey zor buldum, resmi sitede varmış bilgisi ama buradan da paylaşalım:

Tarih: 24.02.2016 Saat: 19.00

Yayın: TRT Avaz

Boyle bir onemli bir karsilasmayi su kanaldan nasil yayinlayabiliyorlar yahu, KSK hadi neysede bizim kulupten bir yetkili kisi TRT'yi arayip akliniz basinizda mi diye sormuyor mu?

Hadi bizim elimizin altinda internet var, ufak cocuklar yada boyle bir imkani olmayanlar su mactan vallahi haberdar bile olmazlar.

Yazik.

Maca Iverson'la baslarlarsa bizde Davis ile baslayalim back-up pivot olarak Gabriel ve Kerem'i kullaniyorlar yanilmiyorsam macin basinda Davis diriyken bu riski alabiliriz bence. Ilerleyen periyotlarda diri Lasme pota altini dagitir.

Maça agresif başlayarak rakibi bunaltmalı ve İzmir'e galibiyet için geldiğimizi göstermeliyiz. Eğer işler istediğimiz gibi gitmezse dahi maçı asla bırakmamalıyız. Atılan ve yenen her sayının önemi var. Umarım bu maçta işi bitiririz...

maçımız saat 19 da , Banvit in maçıda saat 19 da, türkiye kadın basketbol milli takımın maçı da saat 19 da. Özellikle bizim ve Banvit in maçı neden aynı saatte anlamadım. aslında ayarlanabilir ve bizim gibi basketbol severler gibi güzel bir gece olabilirdi.

Bugün Eyüp Yıldız Green oynamicak demiş.Taktiksel çalışmada yer almış anlamadım oynicak mı oynamicak mı net bilgisi olan var mı?