Eurocup | Szolnoki Olaj 54-74 Galatasaray

Green'in takıma dönüşü 15 gün süreyi bulucak diye biliyorum ayrıca maç saat : 19:00 da..takımada sonsuz başarılar diliyorum umarım dorsey damga vurur maça..

Maç saatini 20.00 diye gördüm , kesin olarak nedir maç saati?

Maçın saati : 19:00

Bu deplasmanı da kaybedersek buralar yangın yeri olur. Artık bir şeylerin değiştiğini görmek güzel olur. Jerrells - Davis ikilisi de bir an önce takıma adaptasyon sürecini tamamlar umarım. Akşam ciddi süre alacaklarını düşünüyorum. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Diğer ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.

Yeni transferlerimizin de katkısıyla kazanacağımız güzel zevkli bir maç olsun . Rakip takım leblebi gibi üçlük atmasın çok rahat kazanırız.

Oynadığımız ilk maçta Olaj'ın ne kadar zayıf olduğunu gördük. Skora veya farka bakarak söylemiyorum bunu oynadıkları oyun itibariyle saçma sapan bir takımlar. Artık onları da yenemezsek kulübe ekstra maliyet olmaması açısından deplasmanlara gitmeme kararımızı mücadele ettiğimiz tüm liglerin otoritelerine iletelim. Yenersek de abartılacak bir şey yok zaten olması gereken olur.

Hoş benzerini Sassari için de söylüyorduk ama :)

Jerrels ve Davis'in uzun süredir mac temposundan uzak oldugunu düsünürsek bu aksam bu iki isimde cokda fazla şey beklemek sukut-u hayale sebep olabilir ..
İyi mücadele etmeleri kafi şimdilik benim icin .. Olası bir kötü oyun sonrası bu isimleri yerden yere vurmaninda bir anlami yok ..
Jerrels ciddi bir sakatlıktan cıktı Davis'de 3-4 aydır boştaydı .. Bir şekilde kazanalim gerisi gelecektir
Mc collum ve Green'in dönüşü Jerels ve Davis'in de form tutmasiyla 4 diri oyuncu rotasyona katılmış olacak..

Bu takım mı finale gidecek? İçerideki maçlarda biraz oynayıp deplasmanda en kötü rakibe karşı bile kayıpları oynuyoruz. Deplasmanlardaki maçlarda özellikle hücumlarda ne yaptığımız belli değil, böyle olunca da savunma da organize olmuyor. Şu an için Banvit bile bizden daha iyi performans gösteriyor Eurocup'ta üzgünüm.