Eurocup | Szolnoki Olaj 54-74 Galatasaray

Olaj ne kadar zayıf olsa da bizim deplasmanda mağlubiyet serisine son vermemiz için iyi bir galibiyet oldu. Sonuç olarak ligin sonuncusuna dahi yenilen bir takımdık.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç bana göre ölçüt olamaz. İBB ile yaptığımız hazırlık maçından farkı yok.
4. çeyrek biraz iyi oyunla sildik geçtik.

Eurocup | Szolnoki Olaj - Galatasaray

Maçı izledim Jerells ve Chuck bize enerji olarak katkı sağlar her şeyden önce. Takım taş gibi diyemeyiz yine saçmaladığımız anlar oldu Göksenin kötüydü sakatlık olmadan bir süre beraber çalışırsa takım 1-2 kademe yukarı çıkarız hepsi o kadar ligde şampiyonluk veya Eurocup finali adayıyız diyemeyiz bizden daha komplike takımlar var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jerrells da düzene ayak uydurursa McCollum yerine gülerek oynar.Çok özel hayranı olduğum bir isim değil yanlış anlama olmasın ama takımın hücumda yaptığı yersizliklerin tamamının sorumlusu Çin skoreri sıska kardeşimizdi.Umarım Jerrells'a bir an evvel lig lisansı çıkar

dün valenciya yı ızledim bizim yaptıgımız sacmalıkları onlar da yapıyor. Bence avrupa için ciddi olarak ıddalıyız ama lıgde 2,5 yerli ile isimiz zor yarı finalde fener gelmezse final oynarız. ama bugunde gordukkı bızım ıcın en belirleyici oyuncu dorsey. o sacmalayınca lasme de dinlenemiyor ve pota altında ezılıyoruz. ama 2. yarıdakı gibi olunca da pota altında cok guçlu olup kısalarımıza rahat oyun ımkanı saglıyoruz. sankı ona birisi devre arası her ribaunt için prim vadetmıs gibiydi. takım arkadasıyla bıle mucadele ettı rıbauntlarda...

Olaj ilk turda Beşiktaşı eledi.Ha Beşiktaşı elemek çok iyi olma göstergesi değil tabii de ölçüsüz de sallamayalım

Ölçüsüz sallamak nedir anlamadım 15 Eurocup maçında 5 galibiyetleri var ayrıca çok az sertleştirince savunmayı nasıl saçmaladıklarını gördük bu performans ile TBL'de bile ezilirler fikrim bu ayrıca Jerells konusunda aynı fikirdeyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DorsEy maçı getiren adam oldu.
Aldığı hücum ribanutlari ile maça damga vurdu.
Davis ve Curtis de ilk maç için iyi izlenim verdi.

Edit: Deplasmanda kazandık.

Tutuk başladık ama güzel bitirdik. Kazanmak için tek çeyrek yetti. Yeni transferlerimizde güzel katkılar verdiler. Daha bu takıma 2 tane ilk beş oyuncusu katılacak ve daha çok güçleneceğiz Sonunda istediğimiz rotasyona kavuşuyoruz.

Jerrels da uzun süre oynamamasına rağmen güzel katkı verdi ve topu iyi dağıttı. Olgun bir görüntü çizdi , aldığını atmadı daha da iyi olacaktır.

Jerells geldiginde hepimiz burun kıvırdık ama sahada duruşu bile Mc collum'dan kat kat güven veriyor .. Sakatliktan yeni ciktiginida unutmayalim...
Milano dönemindeki ritmini yakalarsa bu yıl cok iyi katkı aliriz.. En kötü kadro derinligi ve enerji katacagı konusunda emin olabiliriz..
Umarim Jerells'e lig lisansı cıkarılır . Mc collum da kendisi icin bicilmis kaftan olan altinci adam rolünü üstlenebilir
Böyle tutarsız bir oyuncuya takımı emenat etmek şehirler arası bir yolculukta direksiyonu muavine emanet etmeye benziyor..
Öyle yada böyle deplasman galibiyeti geldi .. Artık daha rahat oynayacaktir takım deplasmanda..

İyi savunmamizi mac boyunca surdurmemiz bu mac ozelinde en buyuk kazanimimiz. Macin en iyileri Micov ve Dorsey. Ozellikle Dorsey ikinci yarida ribaundlari surklase etti. Artik belli bir standarti yakalamasi lazim. En kotumuz ise Goksenindi. Schilb bazi maclar cok kayip oluyordu. En kotu standarti bu hali olmali. Yeni transferlerimiz iyi sinyaller verdi. Ozellikle Jerrells bilindik penetreleri ile degil sutlari ile katki verdi. İlerleyen gunlerde performansini artirirsa McCollum'u taça cikartabilir. Chuck Davis'te ise mac eksikligi goze carpti. Oynadikca sut ritmini yakalayacaktir. Ben begendim Chuck'i. Birincisi iyi bir saha gorusu var. Bugunki 4 asisti bunun gostergesi. İkincisi P&R'de agir devrilsede iyi yer tutuyor. Ucuncusu kisalara alan aciyor.

Jerrels dis atislariyla, Chuck Davis asistleriyle ciddi katki verdi. Dorsey de ikinci yari bayagi agirlik koydu maca.

Tebrikler tum aslanlara.

Öncelikle takıma tebrikler rakip ne olursa olsun bir spor müsabakası oynanmadan kazanılmıyor heleki deplasman fobimiz varken. Yeni transferler burda günlerce yerilmelerine rağmen o kadar sırıtmadılar gelecek günler için ışık verdiler keza takımda iyi yerlere gelecektir inanıyorum. Asıl başka bir konu hakkında bir kaç kelam edeceğim bu forumu 2,5-3 yıldır sürekli takip ederim her mesajı önemseyerek ve severek okur değerlendiririm ancak son zamanlarda özellikle bu sene her ne olursa olsun seversin sevmezsin başta koç ergin ataman daha sonra takım oyuncular hakkında art niyetli olduğunu düşündüğüm eleştiriler var bence tüm şartlar zorlanarak bu takım kuruldu ve bu saatten sonra değişen bişey olmayacaktır.(umarım basiretsiz yönetim oyuncu maaşlarında sıkıntı çıkarmaz) Diyeceğim odur ki bırakalım artık yok bu oyuncu gereksiz disiplinsiz gitsin şu gelsin bu transfer yanlıştı demeyi tabiki oyuncu eleştirileri olacaktır ama önce biz Galatasarayın cefakar taraftarı olarak görevimiz olan desteği bu takıma oyunculara ve en önemlisi koça gösterelim en azından Ergin ATAMAN! Bunu hakediyor!

a2anDR.png